Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam, bende sorayım size dedim, reglim yarın ve regl belirtilerini yaşıyorum karın ağrım var, göğüsler davul dokunamıyorum, akintim çok sulu ve fazla regl olmak için her şey tamam 😂 iki gün önce kaset test yaptım kocaman negatif. Sizce umutlanmali miyim ? 🙈 Bu ay çatlatma iğnesi kullanmistim

Kızlar çok afadersiniz ishal olmuşum ben Belirtimidir 🥺 regl gelmeden önce çok büyük tuvaletime çıkarım ben ama böyle olmamıştım hiç belim ve sırtım ağrıyo biliyorsunuzduz şimdi ara ara belime ve kasıklarıma ağrı girip çıkıyor ve ishaldrn kaynaklı karın ağrım oluyor 🥺
Bi isal bi gabız aşırı gaz patlamaya hazır bomba gibi geziyoruz hadi inşallah 🤲🤲🤲

Yumurta çatlamasından 3. günüm kasık ağrısı, bacaklarda güçsüzlük regliyken kasıkta bi hassaslık olur ya bişi yapasınız gelmez aynı öyleyim bunları yaşayan var mı?

Ah o sapıtmayı bende yaşadım yiyecekler yan yatmalar sonra takvimde erkek gösteriyorsa yumurtlama zamanında kaçtım birliktelik ten falan 🤣🤣🤣 ama baktım olmuyor çocuk boşverdim dua dan başka çare yok verecek olan Allah bir aşk meyvesi versin de sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat bizim olsun dedim sonra kız dualarına devam ettim 🤣🤣🤣
Kız bende bu ay aynılarını yaptım😂😂😂

Hayırlı akşamlar ben de geldim geçen yıl nisan ayında katılmıştım buraya 1 senedir nasip olmadı hayırlı haberler.. bu nisan ayı Uğur getirir umarım . Rahim filmi ve tsh hormonu için ilaca baslamak yeniden umutlarımı yeşertti.. Herkes güzel haberler alır inşallah ..🫶🫶
SAT : 28 Mart
BAT : 26 Nisan
cans16 cans16 eklermisin canımm🌸🌸
Hayırlısıyla bu nisanda alalım güzel haberleri inşallah canım 😍🙏🏻

Kızlaaaarrr 🌼🌼🌼 kedi otunu bilmem de bir buçuk ay önce eşimle aktara gitmeye karar verdik eşimde varikosel çıkmıştı ameliyat deniliyor... Ameliyat olmasa da çocuk olurmuş ama hızlı olmazmış neyse biz aktara eşim için gittik de adam bana da sende pco var dedi belirtileri saydı evet hepsi var... Eşime Çakşır kökü suyu gseng ekstraktı ve deve dikeni ekstraktı verdi banada yaban mersini Ekstraktı verdi. Bunların hepsini araştırdım ben hepsini kadınlarda kullanıyormui özellikle Çakşır kökü suyu afrodizyal etkili bir bitkiymiş ve yumurtalıklara faydası çokmuş hepsinden ara ara kullanıyorum pek düzenli hatırlayan biri değilim on on beş gün önce de ablam bir takviye verdi bana doktor vermiş onada dedi bunu bana verdi ama bu senlik birşey benlik değil dedi araştırdım evet yumurtalık kalitesini çalışmasını arttıran bir takviye onun adında proxyfemin. Araştırın özellikle Çakşır kökü suyu kullanıp hamile kalanları okudum umutlandım bu yüzden hepsi bitkisel olduğu için ya etkisi de yok deneyin 🤗
Merhaba canım benim eşimde de varikosel var şuan için birşey kullanmıyor sadece keçiboynuzu pekmezi ve kabak çekirdeği tüketiyor, yazdıklarını aktar mı tavsiye etti , bu rahatsızlık için vitamin takviyesi konusunda herhangi bir uzman görüşü aldınız mı yardımcı olur musun

Merhaba canım benim eşimde de varikosel var şuan için birşey kullanmıyor sadece keçiboynuzu pekmezi ve kabak çekirdeği tüketiyor, yazdıklarını aktar mı tavsiye etti , bu rahatsızlık için vitamin takviyesi konusunda herhangi bir uzman görüşü aldınız mı yardımcı olur musun
Merhaba... Evet bizim burda ünlü bir Aktar var doktor raporunu alan oraya gidiyor sonuçlara göre kürler veriyor eşime keçiboynuzu sakın yeme demişti by hastalığa iyi gelmezmiş

Merhaba... Evet bizim burda ünlü bir Aktar var doktor raporunu alan oraya gidiyor sonuçlara göre kürler veriyor eşime keçiboynuzu sakın yeme demişti by hastalığa iyi gelmezmiş
Ciddi misin😳 peki ne kullanması gerekiyor

Kızlar çok afadersiniz ishal olmuşum ben Belirtimidir 🥺 regl gelmeden önce çok büyük tuvaletime çıkarım ben ama böyle olmamıştım hiç belim ve sırtım ağrıyo biliyorsunuzduz şimdi ara ara belime ve kasıklarıma ağrı girip çıkıyor ve ishaldrn kaynaklı karın ağrım oluyor 🥺
Kabızlık da ishal de belirti bünye ye göre değişiyormuş bu yavrum ya.. Bende nezleyiö kemik ağrılı hemde 😫😫

Selaam beni de ekler misiniz ??
Sat 28 mart
Bat 24 nisan

X