Bugün test yaptım ben saat 1 gibi falan sanki çok çok silik gördüm ama o kdar bıktım ki silik çizgilerden umutlanamıyorum… saat 9 gibi falan tekrar yapcağım bakalımYaa sanki var gibibir kaç güne gebelik testinde de çıkar bence
Siyah beyaz yaptığımda daha net görüyorumYaa sanki var gibibir kaç güne gebelik testinde de çıkar bence
Akıntı bulantı halsizlik kaşık ağrısı alt karında gerilme sertlik herşey var psikolojik oluşabilir beyaz akıntı şüpheye soktu acaba mi diyeSenin belirtilerin neler
Evet bende gördüm ama pembe çıkmadan güvenmiyoruzSiyah beyaz yaptığımda daha net görüyorum
Ay bende hiçbiri yokAkıntı bulantı halsizlik kaşık ağrısı alt karında gerilme sertlik herşey var psikolojik oluşabilir beyaz akıntı şüpheye soktu acaba mi diye
EvetEvet bende gördüm ama pembe çıkmadan güvenmiyoruz
Gebelik testi mi bu çizgiyi bende görüyorumSiyah beyaz yaptığımda daha net görüyorum
Canım ben de bir senedir deniyorum. Aşılama olmadı daha. Bir kez klomen kullandım kist oldu. Bu ay kullanmadan denedik. Kist gitti. Bakalım bugün yarın adet günüm hayırlısı. İnşallah güzel haberleri alırsın. Bir yılın sonunda baya yıprandım ben. Güzel haber duymaya çok ihtiyacımız var. Allah kucağımıza almayı nasip etsinKızlar merhaba bende 1 senedir hamile kalmak için uğraşanlardanım daha önce 3 kere klomen çatlatma iğnesi uygulandı gebelik olmadı dün aşılama yaptırdım ama eşimin değerleri düşük çıktı doktor fena değil denemeye değer dedi bakalım bat 13 Nisan
Ben göğüs şişkinliği kasık atmaları He bide grip nezle gibi birşey oldum bunlar varda ne oluyor kesin psikolojik yada regli belirtileriAy bende hiçbiri yok
Bnde var ama işte korkuyorum psikolojik mi diyeAy bende hiçbiri yok
Allah herkese nasip etsin inşallah çok zor süreç. Sizinde en kısa zamanda en kolay yoldan olur inşallahCanım ben de bir senedir deniyorum. Aşılama olmadı daha. Bir kez klomen kullandım kist oldu. Bu ay kullanmadan denedik. Kist gitti. Bakalım bugün yarın adet günüm hayırlısı. İnşallah güzel haberleri alırsın. Bir yılın sonunda baya yıprandım ben. Güzel haber duymaya çok ihtiyacımız var. Allah kucağımıza almayı nasip etsin
Evet burda var sanki. Ya çok erken teste başladığın için bıkkınlık gelmiş olabilir 5 gün kala falan başlasaydın keşkeSiyah beyaz yaptığımda daha net görüyorum
Benim 16sıydı ben bile yapmadım daha. Gecikmeyi bekliyorum canım. Size daha erkenOvülasyon tarihi 20-21-22 olup test yapan var mı ?
Evet canım gebelik testiGebelik testi mi bu çizgiyi bende görüyorum
Merakla bekliyorum ben deBugün test yaptım ben saat 1 gibi falan sanki çok çok silik gördüm ama o kdar bıktım ki silik çizgilerden umutlanamıyorum… saat 9 gibi falan tekrar yapcağım bakalım
İki gün bekle sonra Bi daha yap bakalım pembemsi olacak mı ovulasyon tekrar yaptın mıEvet canım gebelik testi
Battan tam emin değilim canım 19 unda yumurtladıysam öyle varsayıyorum 2-3 nisan gibi adet olmam gerekEvet burda var sanki. Ya çok erken teste başladığın için bıkkınlık gelmiş olabilir 5 gün kala falan başlasaydın keşke
Bunu şimdi mi yaptın canım. Daha yapacak mısın. Var gibi evetSiyah beyaz yaptığımda daha net görüyorum
Başka ovü yapmadım canım idrar tutuyorumİki gün bekle sonra Bi daha yap bakalım pembemsi olacak mı ovulasyon tekrar yaptın mı
Seni Bi posta etiketledim başka Bi konuEvet canım gebelik testi