Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benide ekler misiniz yazdım ama görmemişsiniz o yüzden böyle yazayım dedim
bat 26 Mart sat tahmini 23 Nisan

kızlar ne durumdasınız az kaldı batlara benimde bat 9 nisan hiç bir belirti yok
Benimde bat 7 gün var yumurtlama itibarıyla 4-5 gün batma şeklinde alt karnımın önce sol tarafında sonraları ortada ağrı oluştu 2 gündür oda yok belirti de yok bekliyoruz bakalım

Nissalovely

kuzu burayı bat tarihlerine göre sıralasak daha güzel olmaz mı böyle çok karışık olmuş. Bir de ateş takibi yapanların linklerini eklesek

Burda benim yerime galiba bir başka kullanıcı yazılmış isim benzerliğinden

kuzu burayı bat tarihlerine göre sıralasak daha güzel olmaz mı böyle çok karışık olmuş. Bir de ateş takibi yapanların linklerini eklesek
Sıralayacağım canım vaktim yoktu yapamamıştım bugğn yada yarın yapacağım. Link atarsanız ekleyeyim ateşide

Artık bekliyecem o zmn ayın 6.8. 9 gösteriyor uygulamalar hepsi bir birinden farklı bu ay cnm ateş ölçmeyi bırakayım mi sence
Bırakma canım benimde her telden çalıyor ama yinede bırakmıyorum. En azından 8 de ölç ateşini 5 de yatsan 3 saat uyumuş olursun en azından

Bırakma canım benimde her telden çalıyor ama yinede bırakmıyorum. En azından 8 de ölç ateşini 5 de yatsan 3 saat uyumuş olursun en azından
Canım 3 saat zor uyuyorum bazen ama uyuyorum yinede bazen derece ölçmedi ama şöyle sanki iyi gidiyor gibi belirti var ya umutluyum bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…