- 21 Aralık 2022
- 484
- 505
Bunu gebelik var mı diye yapıyorsun dimiiiKızlar bugün döngümün 26. Günü sanki ovülasyon testim koyuşalıyor
Bugünde bitti sayılırİnşallah canım benim biraz daha sabredeceğiz az kaldı
Aa bu gebelik için mi yapıyordunO zaman akşamda bir test patlatırım
Hoş geldin aramızaöncelikle şunu bilmelisin kadın hormonları vucudumuz öyle bir saatle işliyor ki uyum sağlamak zaman alıyor... İlk evlenince adet düzeni değişir sebebi hormonlardır... Korunmayı bırakınca da değişir çünkü vucut hamilelik için hazırlık yapıyordur... İlk ayda hamile kalmak büyük şans olmaz diye birşey yok ama şöyle düşün kendini yeni evlisin vucudun düzenli ilişki dolayısıyla hormonal değişime uğruyor ve bir senelik bir sürecin var... Bir sene olmazsa doktorlar kontrol ediyor sorun mu var diye... Bu ay önümüzdeki ay olmazsa umutsuzluğa kapılma diye söylüyorum bunları
22siydi yaptım negatif çok erken bir süre ben dayanamadım bence 12 14 gün tüp bebekte bile bekleniyorOvülasyon tarihi 20-21-22 olup test yapan var mı ?
Benim 22 çatladı dayanamayıp öğlen yapmam peki negatif22siydi yaptım negatif çok erken bir süre ben dayanamadım bence 12 14 gün tüp bebekte bile bekleniyor
Evet canım ben ben değilim çok farklıyım bugünBugünde bitti sayılır
Aksine egzersiz yapmak sağlıklı beslenmek hormonları ve vucudu destekler çalıştırır hamilelik şansını yükseltir yalnızca şuna dikkat etmelisin spor yapmak testosteron hormonunu da yükseltiyor yiyeceklerle destekliyorsan bundan kaçınmalısın. Sadece bisiklet yürüyüş pilates gibi hafif şeyler yapıyorsan endişe duyma söylediğim şey daha çok kas geliştirme esnasında oluyorSize bir şey daha soemam istiyroum ben her gün bisikelr sürüyorum 60 dk kadar fazla spor yumurtlamaya bir sorun oluşturur mu en son 24 ünde kontrol oldum 4 cmlik bir kistim vardı 2 cm düşmüş doktor atacaksın dedi yumurtalıkların çok iyi dedi burdan bol bol çocuk çıkar falan dedi mesela ilişkiden sonra falan bisiklet surmem bir sorn oluştur mu acaba çok bilgisizim
Evet canımBunu gebelik var mı diye yapıyorsun dimiii
Evet canımAa bu gebelik için mi yapıyordunpatlatt tabi
Ben yaptım negatif gördümOvülasyon tarihi 20-21-22 olup test yapan var mı ?
Canım kimi insanda pik gözüküyormuş kiminde gözükmüyormuş illa olacak diye bişey yok benceBemimki siliklestiovu testi
Elbette yok ama bilirsin insan herşeye tutunuyorCanım kimi insanda pik gözüküyormuş kiminde gözükmüyormuş illa olacak diye bişey yok bence
Evet allahım en yakın zamanda bizede nasip etsin inşallahElbette yok ama bilirsin insan herşeye tutunuyor
Amin amin amiiiinEvet allahım en yakın zamanda bizede nasip etsin inşallah
Yaa sanki var gibiEvet canım
Senin belirtilerin nelerEvet canım ben ben değilim çok farklıyım bugün
Ay hadi güzel haberlerle gelEvet canım