Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben göğüs şişkinliği kasık atmaları He bide grip nezle gibi birşey oldum bunlar varda ne oluyor kesin psikolojik yada regli belirtileri 😅😅😅
Gebelik belirtilerinde var bunlar, bende bunlar da yok kığzzz ben kesin hamile değilim köşemde regli olmayı bekleyim 😂

Canlar bir şey sormak istiyorum. Yumurta takibi yaptıran var mı aranızda doktora? Kan tahlili isteyecekmiş sanırım 2 3 günde bir. Sizde de öyle mi oldu? Oruç tutuyorum 2 hafta oruçlu zamana denk gelecek. Ne yapsam bilemedim ramazandan sonra mı başlasam acaba

Gebelik belirtilerinde var bunlar, bende bunlar da yok kığzzz ben kesin hamile değilim köşemde regli olmayı bekleyim 😂
Belirtisiz hamile olduğumu öğrenmişim ben geçen sene ovulasyon testiyle 🤣🤣

Bnde var ama işte korkuyorum psikolojik mi diye
Olabilir de canım bende çok yaşadım belirtiler zamanında ama sonra hep regli oldum tek bu ay farklı şeyler yaşıyorum 🥺 sırtım ve belim ağrıyor (ağır taşıdım diye bence) hiç akıntım yok ve regli ağrıları gibi ağrılarım oluyordu o da azaldı 😢

Hayır hayır gebelik testi bugün yapma Bi daha ya yarın sabah yap yada sonraki gün yap ovulasyon testine bak sen
Ay dayanamam ben yaparım 10 tane testim var 😀 sabah erken kalkıp eşimle evden çıkacağım o yüzden yapmaya fırsatım olmıcak

Canlar bir şey sormak istiyorum. Yumurta takibi yaptıran var mı aranızda doktora? Kan tahlili isteyecekmiş sanırım 2 3 günde bir. Sizde de öyle mi oldu? Oruç tutuyorum 2 hafta oruçlu zamana denk gelecek. Ne yapsam bilemedim ramazandan sonra mı başlasam acaba
Yumurta takibi yapıldı bana ama 2-3 günde bir kan vermedim canım. O niye anlamadım

Ay dayanamam ben yaparım 10 tane testim var 😀 sabah erken kalkıp eşimle evden çıkacağım o yüzden yapmaya fırsatım olmıcak
Şuam benimde yapasım ama sabır 🤣 o zaman yap bekle başında hemen at bize merak ediyorum 😅

X