Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben göğüs şişkinliği kasık atmaları He bide grip nezle gibi birşey oldum bunlar varda ne oluyor kesin psikolojik yada regli belirtileri
Gebelik belirtilerinde var bunlar, bende bunlar da yok kığzzz ben kesin hamile değilim köşemde regli olmayı bekleyim

Canlar bir şey sormak istiyorum. Yumurta takibi yaptıran var mı aranızda doktora? Kan tahlili isteyecekmiş sanırım 2 3 günde bir. Sizde de öyle mi oldu? Oruç tutuyorum 2 hafta oruçlu zamana denk gelecek. Ne yapsam bilemedim ramazandan sonra mı başlasam acaba

Gebelik belirtilerinde var bunlar, bende bunlar da yok kığzzz ben kesin hamile değilim köşemde regli olmayı bekleyim
Belirtisiz hamile olduğumu öğrenmişim ben geçen sene ovulasyon testiyle

Bnde var ama işte korkuyorum psikolojik mi diye
Olabilir de canım bende çok yaşadım belirtiler zamanında ama sonra hep regli oldum tek bu ay farklı şeyler yaşıyorum sırtım ve belim ağrıyor (ağır taşıdım diye bence) hiç akıntım yok ve regli ağrıları gibi ağrılarım oluyordu o da azaldı

Hayır hayır gebelik testi bugün yapma Bi daha ya yarın sabah yap yada sonraki gün yap ovulasyon testine bak sen
Ay dayanamam ben yaparım 10 tane testim var sabah erken kalkıp eşimle evden çıkacağım o yüzden yapmaya fırsatım olmıcak

Yumurta takibi yapıldı bana ama 2-3 günde bir kan vermedim canım. O niye anlamadım

Ay dayanamam ben yaparım 10 tane testim var sabah erken kalkıp eşimle evden çıkacağım o yüzden yapmaya fırsatım olmıcak
Şuam benimde yapasım ama sabır o zaman yap bekle başında hemen at bize merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…