Ben bile umutlandım sen nasıl umutlanmıyorsunAtcam atcam çok umutlanmıyorum ama
Dünden hazır ocağımda incir ağaçları çıktıAyıpsın yaa iste şimdi patlatalım
HahahaDünden hazır ocağımda incir ağaçları çıktı2 tanecik testim kaldı sonra yapalım
Olmaz mı ev eczane gibiHahahaiki gün sonra diyelim o zaman ovulasyon testi var mı sende
O zaman kalk Bi ovulasyon yap hadi bakalım senin nasıl çıkacakOlmaz mı ev eczane gibi
Su içtim çıkar mıO zaman kalk Bi ovulasyon yap hadi bakalım senin nasıl çıkacak
İyi yapayım kığzzz Allah seni yaa beni böyle gazlamayın donsuz gezicem artıkDaha mesanene inmemiştir o su
Bende farklı değilim altı tane ovulasyon kaldı elimdeİyi yapayım kığzzz Allah seni yaa beni böyle gazlamayın donsuz gezicem artık
Cnm bnmde sürekli olmuyor ağrı ara ara oluyor akıntıda değişebilir belirti geçen ay yaşamadımOlabilir de canım bende çok yaşadım belirtiler zamanında ama sonra hep regli oldum tek bu ay farklı şeyler yaşıyorumsırtım ve belim ağrıyor (ağır taşıdım diye bence) hiç akıntım yok ve regli ağrıları gibi ağrılarım oluyordu o da azaldı
Ay çok tatlısın yaİyi yapayım kığzzz Allah seni yaa beni böyle gazlamayın donsuz gezicem artık
Cnm bn kimyasal yaşayınca onla kıyaslıyorum belirtileri belirti olmadanda hamile olan var yaniOlabilir de canım bende çok yaşadım belirtiler zamanında ama sonra hep regli oldum tek bu ay farklı şeyler yaşıyorumsırtım ve belim ağrıyor (ağır taşıdım diye bence) hiç akıntım yok ve regli ağrıları gibi ağrılarım oluyordu o da azaldı
Hiç vermediniz mi süper. Ben de anlamadımYumurta takibi yapıldı bana ama 2-3 günde bir kan vermedim canım. O niye anlamadım
Maalesef Elendim bu ay benBende farklı değilim altı tane ovulasyon kaldı elimde
İnşAllah sen hamilesindirCnm bnmde sürekli olmuyor ağrı ara ara oluyor akıntıda değişebilir belirti geçen ay yaşamadım
Hayırlısı olsun avutmanıza kurbanCnm bn kimyasal yaşayınca onla kıyaslıyorum belirtileri belirti olmadanda hamile olan var yani
Benimde böyle çıkıyor şuan dur daha günler varMaalesef Elendim bu ay ben
Bilmiyorum yaBen bile umutlandım sen nasıl umutlanmıyorsun