canım engel degil diye biliyorum ama tabiki boyutu önemlikızlar polip olan varmı yada gebeliğe engel mi
Demeķli sende tam tersi oluyor canım zaten illa akıntı olacak diye bi durum yok tekrar ne zaman yapmayı düşünüyorsun testiİlk Defa bu ay kupkuruyumkaç aydır akıntım olurdu şuan sıfır
Bu konu hakkında bilgim yok canım malesefinşallah tutmuştur ondandır ağrılarınKızlar bugün çatlatma nin beşinci günü adet olacak gibi sancı oluyorum normal mi psikolojik mi ne düşünüyorsunuz
Amin inşallah hepimiz güzel haber alır veririzBu konu hakkında bilgim yok canım malesefinşallah tutmuştur ondandır ağrıların
doktorum bu ay gebelik oluşmazsa polip olabilir bunu bir değerlendirelim dedi hafif leke başladı 2 3 güne adet olucam haklısın boyutu ve yeri önemli sanırmcanım engel degil diye biliyorum ama tabiki boyutu önemli
Amin inşallah canım benimAmin inşallah hepimiz güzel haber alır veririz
Bat imiz aynı kuzu var mı belirti ne zaman test yapmayı düşünüyorsuncanım engel degil diye biliyorum ama tabiki boyutu önemli
vajinaldan bakılmı hiç canım yada rahim filmi çektirdinmidoktorum bu ay gebelik oluşmazsa polip olabilir bunu bir değerlendirelim dedi hafif leke başladı 2 3 güne adet olucam haklısın boyutu ve yeri önemli sanırm
canım bu ovulasyonla takip ettim 24 mart pık tı 25 silik o gün çatladı sanırım yani 5 gün gecmiş 10 sonra yapın diyorlar bilemedimBat imiz aynı kuzu var mı belirti ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
geçen sene nisanda rahim filmi çekilidm normal dedilergeçen ay doktorda baktı normal dedi yumurta takibi yaptı her ultrasonda hep bir doluluk var rahimde dedi femara kullandım gebelik olmazsa polip olabilir değerlendiriz dedivajinaldan bakılmı hiç canım yada rahim filmi çektirdinmi
Benim de 24 24 akıntı oldu öyle anladım üç gün önce doktora 18 mm yumurta gelişmiş dedicanım bu ovulasyonla takip ettim 24 mart pık tı 25 silik o gün çatladı sanırım yani 5 gün gecmiş 10 sonra yapın diyorlar bilemedim
Ayın 4u yapacağım onbir gün olur. Var mı belirti ncanım bu ovulasyonla takip ettim 24 mart pık tı 25 silik o gün çatladı sanırım yani 5 gün gecmiş 10 sonra yapın diyorlar bilemedim
zamanlarımız aynı o zaman bende bi belirti yok canım sende bişey varmıBenim de 24 24 akıntı oldu öyle anladım üç gün önce doktora 18 mm yumurta gelişmiş dedi
canım önemli olan rahim filmi onda herşey cıkar orda bişey cıkmadıysa yokturgeçen sene nisanda rahim filmi çekilidm normal dedilergeçen ay doktorda baktı normal dedi yumurta takibi yaptı her ultrasonda hep bir doluluk var rahimde dedi femara kullandım gebelik olmazsa polip olabilir değerlendiriz dedi
Âdet oldum gibi bi tatlı ağrı var. Bazen de ishal olursun ya böyle sancı olur öyle bir şey dünden beri böylezamanlarımız aynı o zaman bende bi belirti yok canım sende bişey varmı
aynen bende dedim olsa çıkmazmıydı diye adet öncesi lekelenmeler yoğun pıhtılı adet polip belirtileri dedi bende anlamadımcanım önemli olan rahim filmi onda herşey cıkar orda bişey cıkmadıysa yoktur