Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar doktora gittim bugün adetin 3.günü. rahim duvarın kalın şu an dedi cumartesi jir daha bakacağım dedi. Sonuçlarım da çıktı anlayan varsa bi bakabilir mii

Eklentiler

• Screenshot_20230330_114951_MedicalPark.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20230330_114948_MedicalPark.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 60
7 ile 11. Günler oluyor genelde. Kapak çizgisine yakın ya da kapak çizgisinin altında oluyor
Az kalmış o zaman değil mi canım belirtiler var geçen ay olmayan süt gibi akıntı geliyor az dünden beri arada kimyasaldaki tüm belirtileri yaşıyorum nerdeyse bu tabloda 24 gösteriyor ya daha öncede olabilir canım öncesinde net ölçemedim çünkü aksilikler oldu

Hastanede çalışıyorum kan versem olup olmadığı belli olur mu
Kanda belli olur muhtemelen ama idrarda pozitifi görmeden her ay böyle verirsen çok yıpratıcı olur. İdrarı bekle derim. Sonra kann alan hemşireler bile dalga geçmeye başlıyor. Gene mi geldin diye

Kızlar dün pik gördüm(ekledim) bugün de biraz silik çıktı ovülasyon testim. Çatlamış anlamına mı geliyor biraz belirgin ya ondan şüphelendim dünkü kadar net değil iki çizgi de. Çok yeniyim bu konularda ilk defa deniyorum bu testleri yardımcı olur musunuz yorumlamamda

Eklentiler

• IMG_0008.jpeg
    62,8 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_9993.jpeg
    62,2 KB · Görüntüleme: 57
Evet canım çatlamış gibi duruyor

Eklentiler

• Screenshot_20230330_125801_com.android.gallery3d.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 45
Bnmde aynı gördün mü normalmiş ama belirtin var mı cnm
Var şuan sol boşluğmdan sırtıma ve belime yayılan bir ağrı var yürümekte ve oturmakta zorlanıyorum ağrıdan umarım belirtilir bu, regl ağrım devam ediyor ama azaldı

Var şuan sol boşluğmdan sırtıma ve belime yayılan bir ağrı var yürümekte ve oturmakta zorlanıyorum ağrıdan umarım belirtilir bu, regl ağrım devam ediyor ama azaldı
Benimde aynı canım oturunca eğilince ağrı oluyor inşallah senin regli ağrın erken mi başlar normalde

Benimde aynı canım oturunca eğilince ağrı oluyor inşallah senin regli ağrın erken mi başlar normalde
Hayır benim pek regli ağrım olmaz, ayaklarımı üşütünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…