Fitresizde görüyorum aslında ama evet pembe görmeden inanmıyorum artıkBn gördüm canım ama kendiliğinden pembe bi çizgi olmadığı sürece bence inanma filtreli filan inanma yani
Hangi markaya güveneceğimizi şaşırdık valla artık bende bilmiyorum oğlumda Laboquick kullandım çok çok memnundum şimdi sadece nette var o testtenFitresizde görüyorum aslında ama evet pembe görmeden inanmıyorum artık
Benim almadığım çok nadir markalar kaldı hepsi böyle çizgi çıkarıyor, en güzeli beklemek sonra kan vermek ama bizde ki bu sabırsızlıktan beceremiyoruzHangi markaya güveneceğimizi şaşırdık valla artık bende bilmiyorum oğlumda Laboquick kullandım çok çok memnundum şimdi sadece nette var o testten
Emin ol hepimiz aynıyız en iyisi evde test bulundurmamak ben hep alırdım bu ay inat edip almadım almayacam dedim o gün dayanamayıp eczaneden gidip aldım ama sadece 1 tane dedim çünkü biliyorum ki kendim orda hayali bi çizgi görcem sonra hergün yapcam strese giricemBenim almadığım çok nadir markalar kaldı hepsi böyle çizgi çıkarıyor, en güzeli beklemek sonra kan vermek ama bizde ki bu sabırsızlıktan beceremiyoruz
Bende artık almıcam son 2 kaldı zatenEmin ol hepimiz aynıyız en iyisi evde test bulundurmamak ben hep alırdım bu ay inat edip almadım almayacam dedim o gün dayanamayıp eczaneden gidip aldım ama sadece 1 tane dedim çünkü biliyorum ki kendim orda hayali bi çizgi görcem sonra hergün yapcam strese giricem
Eczacıların zengin biz fakir oluyoruz tabiri caizseBende artık almıcam son 2 kaldı zatenhep stres dediğiniz gibi birde hastalık oluyor yaptıkça yapasım geliyor nasıl bir bağımlılık
Evet birde paramıza işiyoruzEczacıların zengin biz fakir oluyoruz tabiri caizse
Ateşten ben anlamıyorum canım boşuna ölçüyorum sanki neden iyi gitmiyor senin tabloAçıkcası ateşimde çok iyi gitmiyor zaten
Çok tesekkür ederim canımHoş geldin canım ekliyorum inşallah ilk hamilelerden biride sen olursun
Uyku düzeninden dolayı dalgalanmalar oluyordur canım. Ama zaten yorum yapmak için erken. Yumurtlamadan sonra 6. Günündesin. Ateş yüksek gidip adet günü bile düşebiliyor. Benim genelde öyle oluyor. O yüzden adet gününe kadar konuşmak için çok erken oluyor maalesefPapatyamaviss günaydın canım hamile kaldığın ayın ateş tablonu atabilirmisin ateşim nasıl sence hiç bişey anlamadım ben
Fertility Chart:
fnd_50 melegim can kızlar bi bakın ya farklı ilerliyor ramazan dolayısıyla uyku düzenim farklı ondan mi
Anladım canım yerleşme düşüşü nasıl oluyor bilgin var mı o konudaUyku düzeninden dolayı dalgalanmalar oluyordur canım. Ama zaten yorum yapmak için erken. Yumurtlamadan sonra 6. Günündesin. Ateş yüksek gidip adet günü bile düşebiliyor. Benim genelde öyle oluyor. O yüzden adet gününe kadar konuşmak için çok erken oluyor maalesef
Kuzum uygulamayı sildim ben telefonumda yer olmayınca suan bısey demek ıcın erkenPapatyamaviss günaydın canım hamile kaldığın ayın ateş tablonu atabilirmisin ateşim nasıl sence hiç bişey anlamadım ben
Fertility Chart:
fnd_50 melegim can kızlar bi bakın ya farklı ilerliyor ramazan dolayısıyla uyku düzenim farklı ondan mi
Tamam canım teşekkür ederimKuzum uygulamayı sildim ben telefonumda yer olmayınca suan bısey demek ıcın erken
Amin amin şimdi geldim doktor bekliyorum bi gerildimAnladım kuzum inşallah şifa olsun
Nasıl içtin peki adet sökmesi için kullandın değil miBen denemiştim soğan suyu ama sökmemişti. Eğer adetim zamanında gelmezse denerim bakalım papatyayı
7 ile 11. Günler oluyor genelde. Kapak çizgisine yakın ya da kapak çizgisinin altında oluyorAnladım canım yerleşme düşüşü nasıl oluyor bilgin var mı o konuda