- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
Arkadaşlar doktora gittim bugün adetin 3.günü. rahim duvarın kalın şu an dedi cumartesi jir daha bakacağım dedi. Sonuçlarım da çıktı anlayan varsa bi bakabilir mii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kalmış o zaman değil mi canım belirtiler var geçen ay olmayan süt gibi akıntı geliyor az dünden beri arada kimyasaldaki tüm belirtileri yaşıyorum nerdeyse bu tabloda 24 gösteriyor ya daha öncede olabilir canım öncesinde net ölçemedim çünkü aksilikler oldu7 ile 11. Günler oluyor genelde. Kapak çizgisine yakın ya da kapak çizgisinin altında oluyor
Canım altı gün öncesine kadar gösteren testler var ama en iyisi gecikme olduktan bir gün sonra kaset test yapman. Erken gebelik testleri yanıltıcı olabiliyormuş.Bat 2 nisan erken gebelik testi ne zaman yapmalıyım kızlar
Canım birazcık bilgim var, güzel görünüyor. Daha bilgili arkadaşlar da vardır tabi.Arkadaşlar doktora gittim bugün adetin 3.günü. rahim duvarın kalın şu an dedi cumartesi jir daha bakacağım dedi. Sonuçlarım da çıktı anlayan varsa bi bakabilir mii
Kanda belli olur muhtemelen ama idrarda pozitifi görmeden her ay böyle verirsen çok yıpratıcı olur. İdrarı bekle derim. Sonra kann alan hemşireler bile dalga geçmeye başlıyor. Gene mi geldin diyeHastanede çalışıyorum kan versem olup olmadığı belli olur mu
Evet canım çatlamış gibi duruyorKızlar dün pik gördüm(ekledim) bugün de biraz silik çıktı ovülasyon testim. Çatlamış anlamına mı geliyor biraz belirgin ya ondan şüphelendim dünkü kadar net değil iki çizgi de. Çok yeniyim bu konularda ilk defa deniyorum bu testleri yardımcı olur musunuz yorumlamamda
Oh çok şükür, teşekkür ederim canımm şimdi bat ‘ ı bekleyeceğim o zaman dimiEvet canım çatlamış gibi duruyor
Hayır tabıkı canımbu hatayı aylarca yaptk. 7 gun daha gun aşırı devamOh çok şükür, teşekkür ederim canımm şimdi bat ‘ ı bekleyeceğim o zaman dimi
Aaa öğreneceğim ne kadar çok şey var teşekkür ederim canımmHayır tabıkı canımbu hatayı aylarca yaptk. 7 gun daha gun aşırı devam
Dengesiz gittiği içinAteşten ben anlamıyorum canım boşuna ölçüyorum sanki neden iyi gitmiyor senin tablo
Bnmde aynı gördün mü normalmiş ama belirtin var mı cnmDengesiz gittiği için
Elim 2 tane test kaldı batı bekleyim diyorumBen görüyorum 2 güne bir koyulaşmayı takip etsene
Var şuan sol boşluğmdan sırtıma ve belime yayılan bir ağrı var yürümekte ve oturmakta zorlanıyorum ağrıdan umarım belirtilir bu, regl ağrım devam ediyor ama azaldıBnmde aynı gördün mü normalmiş ama belirtin var mı cnm
Benimde aynı canım oturunca eğilince ağrı oluyor inşallah senin regli ağrın erken mi başlar normaldeVar şuan sol boşluğmdan sırtıma ve belime yayılan bir ağrı var yürümekte ve oturmakta zorlanıyorum ağrıdan umarım belirtilir bu, regl ağrım devam ediyor ama azaldı
Hayır benim pek regli ağrım olmaz, ayaklarımı üşütünce olurBenimde aynı canım oturunca eğilince ağrı oluyor inşallah senin regli ağrın erken mi başlar normalde
O zaman inşallah bebiştendir canım akıntı varmıHayır benim pek regli ağrım olmaz, ayaklarımı üşütünce olur
Teşekkür ederimCanım birazcık bilgim var, güzel görünüyor. Daha bilgili arkadaşlar da vardır tabi.
İlk Defa bu ay kupkuruyum kaç aydır akıntım olurdu şuan sıfırO zaman inşallah bebiştendir canım akıntı varmı