- 13 Ekim 2022
- 4.405
- 5.977
bilmiyorumki negatif görünce üzülüyorum yapmak içimden gelmiyorAyın 4u yapacağım onbir gün olur. Var mı belirti n
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorumki negatif görünce üzülüyorum yapmak içimden gelmiyorAyın 4u yapacağım onbir gün olur. Var mı belirti n
ama senin hep öylemiş düzenin yanlış hatırlamıyorsam sanmıyorum oldugunu belki ilaçlar kıst yapmıştıraynen bende dedim olsa çıkmazmıydı diye adet öncesi lekelenmeler yoğun pıhtılı adet polip belirtileri dedi bende anlamadım
Vallahi bende ama sabrım da kalmadı ikisi arasında gidip geliyorum yapınca her türlü pişman oluyorum ama yine merak ediyorumbilmiyorumki negatif görünce üzülüyorum yapmak içimden gelmiyor
Belirti çokta yaniltmiyorsa üç uygulama var 2si ateş ölçtüğüm biri normal hepsinde farklı ateşlerinin birinde 6sı diğeri 8zi normal işe 9 bu ay çok karıştı normalde hep aynı olurlardı ateş girince herşey değiştikızlar ne durumdasınız az kaldı batlara benimde bat 9 nisan hiç bir belirti yok
on sene öncesine kadar böyle değildi direk adet olurdum on seneye yakındır 4 5 gün leke sonra regli olyorum bilmyorum bakalım leke başladı 2 3 güne olurum sonrasına bakıcaz artık hayırlısı hakkımızda :)ama senin hep öylemiş düzenin yanlış hatırlamıyorsam sanmıyorum oldugunu belki ilaçlar kıst yapmıştır
bende iki gün önce ishal gibi oldum baya gaz sancım oldu sonra kabız olursun ya afedersin öyle olsun gecti şimdi bişey yok tuttu mu tutmadımı bilmiyorum bu haftada aksı gibi hep misafir agırladım çok egilip kalktım kendimce tutmamıştır yine diyorumÂdet oldum gibi bi tatlı ağrı var. Bazen de ishal olursun ya böyle sancı olur öyle bir şey dünden beri böyle
olsa bile sıkıntı yapma boyutu ve yeri önemli bende de miyom çıktı ama rahim dışında küşük dedi engel degil dedi doktoron sene öncesine kadar böyle değildi direk adet olurdum on seneye yakındır 4 5 gün leke sonra regli olyorum bilmyorum bakalım leke başladı 2 3 güne olurum sonrasına bakıcaz artık hayırlısı hakkımızda :)
Amin canımMerhaba kızlar. Bugün çatlatma iğnesi oldum. İnsallah hepimizin gönlünce olsun
İnşallah tutmuştur. Sancı artıyor ya. Bide ben kasları mi çok sıkıyor umbende iki gün önce ishal gibi oldum baya gaz sancım oldu sonra kabız olursun ya afedersin öyle olsun gecti şimdi bişey yok tuttu mu tutmadımı bilmiyorum bu haftada aksı gibi hep misafir agırladım çok egilip kalktım kendimce tutmamıştır yine diyorum
bende merak ediyorum ovulasyon aldıgımda testte almıştım duruyor tutamazsam kendimi yaparım aynı günlerde yapalım bariVallahi bende ama sabrım da kalmadı ikisi arasında gidip geliyorum yapınca her türlü pişman oluyorum ama yine merak ediyorum
Pazar günü yaparım 1 tane 3 gün kalmış oluyor reglime, dün mecbur ağır kaldırdım o yüzden bile ağrıyor olabilir belim kesin belirti değil bende kiDemeķli sende tam tersi oluyor canım zaten illa akıntı olacak diye bi durum yok tekrar ne zaman yapmayı düşünüyorsun testi
Selametle güzel haberler geliyor inşallahMerhaba kızlar. Bugün çatlatma iğnesi oldum. İnsallah hepimizin gönlünce olsun
Tamam inşallah ben ayın dördü sabah diye düşünüyorum çünkü clife isteyecem negatif isebende merak ediyorum ovulasyon aldıgımda testte almıştım duruyor tutamazsam kendimi yaparım aynı günlerde yapalım bari
ama o gün negatif cıkma ihtimalide yüksekTamam inşallah ben ayın dördü sabah diye düşünüyorum çünkü clife isteyecem negatif ise
aynen boyutu önmlymiş birde alınması kolay bir işlemmiş Allah başka dert vermesin çocuk isteyen herkese en hayırlı şekilde Allah nasip etsinolsa bile sıkıntı yapma boyutu ve yeri önemli bende de miyom çıktı ama rahim dışında küşük dedi engel degil dedi doktor
Dikkat et canım hem bana diyorsun hem kendin yapıyorsun kaldırma ağır felanPazar günü yaparım 1 tane 3 gün kalmış oluyor reglime, dün mecbur ağır kaldırdım o yüzden bile ağrıyor olabilir belim kesin belirti değil bende ki
Dört gün kalıyor âdeteama o gün negatif cıkma ihtimalide yüksek
Sinirden kaldırmış oldum belirti olarak görmüyorum ağrılarımı o yüzdenDikkat et canım hem bana diyorsun hem kendin yapıyorsun kaldırma ağır felan
Dikkat et canım sinirlenme kendine yaparsın sadeceSinirden kaldırmış oldum belirti olarak görmüyorum ağrılarımı o yüzden