Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen bende dedim olsa çıkmazmıydı diye adet öncesi lekelenmeler yoğun pıhtılı adet polip belirtileri dedi bende anlamadım
ama senin hep öylemiş düzenin yanlış hatırlamıyorsam sanmıyorum oldugunu belki ilaçlar kıst yapmıştır

kızlar ne durumdasınız az kaldı batlara benimde bat 9 nisan hiç bir belirti yok
Belirti çokta yaniltmiyorsa üç uygulama var 2si ateş ölçtüğüm biri normal hepsinde farklı ateşlerinin birinde 6sı diğeri 8zi normal işe 9 bu ay çok karıştı normalde hep aynı olurlardı ateş girince herşey değişti 😅😅😅

ama senin hep öylemiş düzenin yanlış hatırlamıyorsam sanmıyorum oldugunu belki ilaçlar kıst yapmıştır
on sene öncesine kadar böyle değildi direk adet olurdum on seneye yakındır 4 5 gün leke sonra regli olyorum bilmyorum bakalım leke başladı 2 3 güne olurum sonrasına bakıcaz artık hayırlısı hakkımızda :)

Âdet oldum gibi bi tatlı ağrı var. Bazen de ishal olursun ya böyle sancı olur öyle bir şey dünden beri böyle
bende iki gün önce ishal gibi oldum baya gaz sancım oldu sonra kabız olursun ya afedersin öyle olsun gecti şimdi bişey yok tuttu mu tutmadımı bilmiyorum bu haftada aksı gibi hep misafir agırladım çok egilip kalktım kendimce tutmamıştır yine diyorum

on sene öncesine kadar böyle değildi direk adet olurdum on seneye yakındır 4 5 gün leke sonra regli olyorum bilmyorum bakalım leke başladı 2 3 güne olurum sonrasına bakıcaz artık hayırlısı hakkımızda :)
olsa bile sıkıntı yapma boyutu ve yeri önemli bende de miyom çıktı ama rahim dışında küşük dedi engel degil dedi doktor

bende iki gün önce ishal gibi oldum baya gaz sancım oldu sonra kabız olursun ya afedersin öyle olsun gecti şimdi bişey yok tuttu mu tutmadımı bilmiyorum bu haftada aksı gibi hep misafir agırladım çok egilip kalktım kendimce tutmamıştır yine diyorum
İnşallah tutmuştur. Sancı artıyor ya. Bide ben kasları mi çok sıkıyor um

Demeķli sende tam tersi oluyor canım zaten illa akıntı olacak diye bi durum yok tekrar ne zaman yapmayı düşünüyorsun testi
Pazar günü yaparım 1 tane 3 gün kalmış oluyor reglime, dün mecbur ağır kaldırdım o yüzden bile ağrıyor olabilir belim kesin belirti değil bende ki

olsa bile sıkıntı yapma boyutu ve yeri önemli bende de miyom çıktı ama rahim dışında küşük dedi engel degil dedi doktor
aynen boyutu önmlymiş birde alınması kolay bir işlemmiş Allah başka dert vermesin çocuk isteyen herkese en hayırlı şekilde Allah nasip etsin

Pazar günü yaparım 1 tane 3 gün kalmış oluyor reglime, dün mecbur ağır kaldırdım o yüzden bile ağrıyor olabilir belim kesin belirti değil bende ki
Dikkat et canım hem bana diyorsun hem kendin yapıyorsun kaldırma ağır felan

X