yapalım bakalım cıkmazsa da yapacak bişey yokDört gün kalıyor âdete
Aynen öyle. Bu ay süt buharı yapmıştım sonra bayağı akıntı oldu bide çörek otu tarçın macun yaptım ondan sonra dr dedi 18mmyapalım bakalım cıkmazsa da yapacak bişey yok
Evet şuan çok zorlanıyorum yürürken, otururken kendime yaptımDikkat et canım sinirlenme kendine yaparsın sadece
ay bende süt buharı yaptım 2 gün yaptım sadece sonra ovuda pik gördüm etkisi oldumu bilmiyorumAynen öyle. Bu ay süt buharı yapmıştım sonra bayağı akıntı oldu bide çörek otu tarçın macun yaptım ondan sonra dr dedi 18mm
Bende iki gün yaptım tencere m dibi tuttu tencere yandı yoksa yapardım yine bakalım inşallah şifa olmuştur ikimize de. Canım sonra akıntım oldu sarı sari senin de oldu muay bende süt buharı yaptım 2 gün yaptım sadece sonra ovuda pik gördüm etkisi oldumu bilmiyorum
hakkında hayırlısı evet baze enfeksiyonda engel olabiliyormuşBugün reglimin 3. günü ve doktora gittim. Ultrason ile baktı kötü bir şey demedi ama yapçak bir şey yok kistik yapıya fakat haile kalmana engel değil zaten dedi. Bu arada Cyclo ilacının prospektüsünde hamile olduğunu öğrenince içmeyin yazıyor onu sordum. Sen mecbur içeceksin zaten hamile kalabil diye kullandırıyorum, bir sıkıntı olmaz dedi.
Enfeksiyonum varmış onun için eş tedavili ilaç verdi. Enfeksiyon da engel olabilir dedi. Yani böyle işte bacılar. Bir de reglinin 12. gününden itibaren 1 dolu 1 boş ilişki dedi işte. Hayırlısı bakalım.
HAyır tabiki 1 hafta daha 1 dolu 1 boş ilişkiye devam. Doktorum dedi ki o testte silikleşmesi hemen çatladığı anlamına gelmiyormu. Önce o hormonumuz azalıyormuş ama allah bilr ne ara çatlıyo.Oh çok şükür, teşekkür ederim canımmşimdi bat ‘ ı bekleyeceğim o zaman dimi
benimde sarı şeffaf sürekli geldi şuan bile akıntım var sarı beyaz karışıkBende iki gün yaptım tencere m dibi tuttu tencere yandı yoksa yapardım yine bakalım inşallah şifa olmuştur ikimize de. Canım sonra akıntım oldu sarı sari senin de oldu mu
Ay hadi İnşallah hayırlı haberler alırız. Sağlıkla kal konuşuruz inşallahbenimde sarı şeffaf sürekli geldi şuan bile akıntım var sarı beyaz karışık
Kuzum mümkünse yat dinlen biraz geçer ağrınEvet şuan çok zorlanıyorum yürürken, otururken kendime yaptım
Amin canımSelametle güzel haberler geliyor inşallah
Ayy hadi inşallah yaİlk Defa bu ay kupkuruyumkaç aydır akıntım olurdu şuan sıfır
Kaç gün kaldıElim 2 tane test kaldı batı bekleyim diyorum
Canım daha var bence bir kaç gün daha bekliyelimcans16 cnm bana çek kırmızıyı daha regl olmadim ama reglin sıkıntısı var üzerimde belli olacağım yani testte yaptım negatif çıktı zaten
Ramazanlıktab dolayı canım düzensiz uyudugumuz için ateşlerde şaşırdı benimkide dengesiz@Papatyamaviss günaydın canım hamile kaldığın ayın ateş tablonu atabilirmisin ateşim nasıl sence hiç bişey anlamadım ben
Fertility Chart:
@fnd_50melegim can kızlar bi bakın ya farklı ilerliyor ramazan dolayısıyla uyku düzenim farklı ondan mi
Bekleme bekleme cnm 2 gun once miratech test yaptim hayalet cizgi vardi iki gundur tekrar yapiyorun negatif testide gectim bana sıkıntı yapar böyle ayni sıkıntı var üzerimde at bana kirmizyi beklemeCanım daha var bence bir kaç gün daha bekliyelim