- 14 Mayıs 2021
- 4.440
- 8.653
Siz beni istediğiniz yaşta dusunebilirsiniz amaŞeyy bende gördüminan bnde şaşırdım yaşına
Hazırım hazırım
Ben 25 civarı düşünmüştüm canımSiz beni istediğiniz yaşta dusunebilirsiniz ama
Ne güzel genç anne olmayı tadacaksın canım senin adına çok mutlu oldumHep derler olgunsun diye her yaştan kişiyle anlasabiliyorum canım çok şükür evet öyle bir karakterim var ben sizin değil de siz benim yaşıma yakınsınız bence ben hepinizi 19 görüyorumruhunuz genç
Yaa guzelim ya maşallah balım
Bekliyoeuuum
Tamammı mutlu oldunmu bebısmBekliyoeuuum
Evet bende kendimj o yönden şanslı hissediyorum nasip olursa inşallahNe güzel genç anne olmayı tadacaksın canım senin adına çok mutlu oldumpek 19 diyemesemde 30 yaşında hissetmiyorum zaten
Oo bızım gruptakı herkes yıkılıyooor bı gorseenYaa guzelim ya maşallah balımkız ne güzelsin sen
Meloşu da görsem iyi olurduOo bızım gruptakı herkes yıkılıyooor bı gorseentesekkur ederım kuzucum o senın guzel bakısların
Hadı o zaman sıra sende melısoooşşşMeloşu da görsem iyi olurdudiğerlerinin gösterdiği sırada ben gorememistim maalesef
Nereye gıttın kızzzzBekliyoeuuum
Bence o daha yapicaksin zannediyor profilinde bekliyor
Onun ıcın ıkıncı kere daha koydum bıda koyamam vallaBence o daha yapicaksin zannediyor profilinde bekliyor
Keşke şu forumlari sifreleyebilsek rahat rahat koyardikOnun ıcın ıkıncı kere daha koydum bıda koyamam vallaele gune karsı
Oh beee gördüm rahatladımTamammı mutlu oldunmu bebısm
Ay vallahi özellikle seçilmiş gibi hepsi ne güzel kızlardı öyleOo bızım gruptakı herkes yıkılıyooor bı gorseentesekkur ederım kuzucum o senın guzel bakısların
Tesekkur ederımm melısoşummmOh beee gördüm rahatladımbiliyo musun tam kafamda canlandırdığım profile yakınsın gözümde de böyle sarışın havalı güzel bir kızdın aynı öyleymişsin maşaAllah benim kankilerime