- 14 Mayıs 2021
- 4.440
- 8.653
Kesınlıkle bebısm.hergun yapan kazanıyor bu ısteBende kimyasalda hergün yapmıştım o ay hamile kalmıştım ama kimyasal olmuştu hergün mantıklı aslında
Ayyy kız çok severim afiyet olsun işinize yarasın aşkım
Buna damat tepsisi deniyor aşkım bizim burada adettir kız tarafı damada hazırlar çok müthiş bir şeydirŞöyle bir şey lazım bize
Damada hazırlanmasında bi subliminal mesaj var benceAyyy kız çok severim afiyet olsun işinize yarasın aşkım
Buna damat tepsisi deniyor aşkım bizim burada adettir kız tarafı damada hazırlar çok müthiş bir şeydir
Biraz korkutmak lazım de senin yüzünden olmuyor falan belki tırsarKeşke bizimki biraz dikkat etse Valla çok isterdim o eve getiriyor ben götürüyorum ama artık pes ettim napıyorsa yapsın
Maalesef benjm de kimyasal olmuştu evet mantıklı tutmama ihtimali en alt düzeye iniyor sperm sayısında sıkıntı yoksaBende kimyasalda hergün yapmıştım o ay hamile kalmıştım ama kimyasal olmuştu hergün mantıklı aslında
Ben de bilmiyordum o mesajtan haberim yoktu eşim demişti bu yüzden hazırlanıyor diyeDamada hazırlanmasında bi subliminal mesaj var bence
AhahahahahBen de bilmiyordum o mesajtan haberim yoktu eşim demişti bu yüzden hazırlanıyor diyeutanmıştım o zamanlar bide internette yorum yapmışlar bu tepsiye enişte sanki ejderhayla yaticak diye
İnsalla tutunur bebişin bu ay kuzum evet son birkaç aydır bende yumurtlama dönemi başlayıp regl olana kadar devam ediyorKuzular sızdede yumurtlama gunu rahımde bı kasılma ,degısık bı agrı ve agırlık oluyormu? Korundugum zaman olmuyor bu arada.ama bu gunlerı ıyı degerlendırdıgımde oluyorMervenur277 melisaa93
Ejderha ejderha ☺Damada hazırlanmasında bi subliminal mesaj var bence
Evet canım sözde bu ay da aynı yaptım ama 2. Yumurtlama olunca işler karıştıBiraz korkutmak lazım de senin yüzünden olmuyor falan belki tırsar
Maalesef benjm de kimyasal olmuştu evet mantıklı tutmama ihtimali en alt düzeye iniyor sperm sayısında sıkıntı yoksa
Ay gerçekten artık çatlıycam
Evet canım oluyor hatta benim bu birkaç güne kadar devam etti. Bende çok ümitlenmiştim rahmim çalışıyor belkide yerleşiyor kalınlaşıyor diye düşünmüştümKuzular sızdede yumurtlama gunu rahımde bı kasılma ,degısık bı agrı ve agırlık oluyormu? Korundugum zaman olmuyor bu arada.ama bu gunlerı ıyı degerlendırdıgımde oluyorMervenur277 melisaa93
Aynen öyle canım yaa hergün deneyin yumurtlama dönemiKesınlıkle bebısm.hergun yapan kazanıyor bu ısteçünkü sperm uzun yasamıyor bence cogu kişide,ıcerdekı ortam ph degerı vs vs ,yapmadıgın gune denk gelınce şans düşüyor.hergunde yumosun kacacak yerı yok ama
Hangi gün kuzum anlamadimAy gerçekten artık çatlıycamzaten bu grupta pek kimsede kalmadı patlat bir fotoda gözümüz gönlümüz açılsın
Mervenur277 sen koymuş muydun o gün fotoğraf
Bazen işte işler planladigimiz gibi olmuyor hayırlısı olsun kuzumEvet canım sözde bu ay da aynı yaptım ama 2. Yumurtlama olunca işler karıştı
Hepimiz gerçek isimlerimizi söyleyip fotoğraflarımızı koymuştuk Ocak ayında konuşmuştuk galibaHangi gün kuzum anlamadim
Yok ven kaçırmıştım orayı balımHepimiz gerçek isimlerimizi söyleyip fotoğraflarımızı koymuştuk Ocak ayında konuşmuştuk galiba
İnşallahbelki adetime 4 gün kaldığı için mi ben de bilmiyorum tam gorucez hayırlısı olsun
Öyle tabi hayırlısı herşeyin sözde yarın test yapacaktim iptal olduBazen işte işler planladigimiz gibi olmuyor hayırlısı olsun kuzum