Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kimyasalda hergün yapmıştım o ay hamile kalmıştım ama kimyasal olmuştu hergün mantıklı aslında
Kesınlıkle bebısm.hergun yapan kazanıyor bu ısteçünkü sperm uzun yasamıyor bence cogu kişide,ıcerdekı ortam ph degerı vs vs ,yapmadıgın gune denk gelınce şans düşüyor.hergunde yumosun kacacak yerı yok ama

Keşke bizimki biraz dikkat etse Valla çok isterdim o eve getiriyor ben götürüyorum ama artık pes ettim napıyorsa yapsın
Biraz korkutmak lazım de senin yüzünden olmuyor falan belki tırsar
Bende kimyasalda hergün yapmıştım o ay hamile kalmıştım ama kimyasal olmuştu hergün mantıklı aslında
Maalesef benjm de kimyasal olmuştu evet mantıklı tutmama ihtimali en alt düzeye iniyor sperm sayısında sıkıntı yoksa

İnsalla tutunur bebişin bu ay kuzum evet son birkaç aydır bende yumurtlama dönemi başlayıp regl olana kadar devam ediyor

Biraz korkutmak lazım de senin yüzünden olmuyor falan belki tırsar

Maalesef benjm de kimyasal olmuştu evet mantıklı tutmama ihtimali en alt düzeye iniyor sperm sayısında sıkıntı yoksa
Evet canım sözde bu ay da aynı yaptım ama 2. Yumurtlama olunca işler karıştı

Evet canım oluyor hatta benim bu birkaç güne kadar devam etti. Bende çok ümitlenmiştim rahmim çalışıyor belkide yerleşiyor kalınlaşıyor diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…