Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen iste yeter özelden atıyorumMeloşu da görsem iyi olurdu diğerlerinin gösterdiği sırada ben gorememistim maalesef
Ay kusura bakmayın vakitlice dönemiyorum bir telefon trafiği başladı bir anda Hemen geliyorumHadı o zaman sıra sende melısoooşşş melisaa93
Bende sarja takcam sımdı telı mervoşu etıketle koyarkenben gormustum senın nur cemalınıAy kusura bakmayın vakitlice dönemiyorum bir telefon trafiği başladı bir anda Hemen geliyorum
Özelden gönderdim onaBende sarja takcam sımdı telı mervoşu etıketle koyarkenben gormustum senın nur cemalını
Ben hatırlıyorummmYaa kızlar gecen aylarda koymuştuk fotolarımızı evvet
Mervenur 19 yasında hatırlıyorum
Bnı hatırlayan var mı
Hazıran grubundada yapalım foto koyma işini
Bı gun ve saat belırlyelım önceden
Herkes foto koysun
yazıklar olsun bu niye bizim grubumuzda olmuyor cok fena trip atıyorum hepinize haziran grubu müdavimi olarakHepimiz gerçek isimlerimizi söyleyip fotoğraflarımızı koymuştuk Ocak ayında konuşmuştuk galiba
evet biz de yapalım fena kıskandım burayıYaa kızlar gecen aylarda koymuştuk fotolarımızı evvet
Bnı hatırlayan var mı
Herkes foto koysun
Ben görmedim seni diğer topikte koydugunuz da ben görememistim merak ettim seni de ama eminim ayrı bir güzelliğin vardır senin deYaa kızlar gecen aylarda koymuştuk fotolarımızı evvet
Bnı hatırlayan var mı
Herkes foto koysun
O zamanda anlık gelişti her şey planlı değildiolsun bu niye bizim grubumuzda olmuyor cok fena trip atıyorum hepinize haziran grubu müdavimi olarak
Kız sen o zaman görmemiş miydin profil yapmıştım yaYaaa kızlar bnde istıyom banada atın özelden
Yaa hatırlamıyorum kiKız sen o zaman görmemiş miydin profil yapmıştım ya
Ya gün saat belirleyince bana da haber verin ya merak ediyorumKız sen o zaman görmemiş miydin profil yapmıştım ya
Ama benim instagramım yok tek sosyal medya burası varİnstagramda innovita sayfasından alabilirsin canım.sonrasında takipte yapıyorlar
Biraz korkutmak lazım de senin yüzünden olmuyor falan belki tırsar
Aaa cidden miii uyandırabilirsin aslında bir şeyler yaparak tabi istersen yaniAma benim instagramım yok tek sosyal medya burası var
Keşke sözde o kadar hazırlandım odaya bi geldim horluyor
Aaa cidden miii uyandırabilirsin aslında bir şeyler yaparak tabi istersen yani
Soğuk suyu suratına çarpmayı haketmişO kadar öptüm yanaştım bana dediği şey şu soğuk su versene başım ağrıyor dedi ya ben Bi kere olsun başım ağrıyor demedim bence bizde cinsiyet değişikliği olmalı
Yaaa kız çok güldüm gece gece iyi üst zıbar deseydin anam erkek de mi başım ağrıyor dermiş bence bunlar kadınlara özeniyorO kadar öptüm yanaştım bana dediği şey şu soğuk su versene başım ağrıyor dedi ya ben Bi kere olsun başım ağrıyor demedim bence bizde cinsiyet değişikliği olmalı
Soğuk suyu suratına çarpmayı haketmiş
Yaaa kız çok güldüm gece gece iyi üst zıbar deseydin anam erkek de mi başım ağrıyor dermiş bence bunlar kadınlara özeniyor