- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.660
Seni de göremedim o zamanYok ven kaçırmıştım orayı balım çok sonradan görmüştüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni de göremedim o zamanYok ven kaçırmıştım orayı balım çok sonradan görmüştüm
İkinci yumurtlama ne zaman oldu balım o zamanlar da ilişkiye giremediniz ki miÖyle tabi hayırlısı herşeyin sözde yarın test yapacaktim iptal oldu
Sıkma canını belki ikinci yumurtadan tutarÖyle tabi hayırlısı herşeyin sözde yarın test yapacaktim iptal oldu
İsterseniz profile koyayım iki dkSeni de göremedim o zaman
Eveeeetİsterseniz profile koyayım iki dk
BaaakkEveeeet
Değerlendirdik canım tesadüfen ilki 11. Gün 2. 16 gün olduİkinci yumurtlama ne zaman oldu balım o zamanlar da ilişkiye giremediniz ki mi
Sen kaç yaşındasııııınnn küçücükmüşün yaaaBaaakk
Eee bak ne güzel işte inşallah o tutunmustur balım umudunuzu yitirmeyin aslaDeğerlendirdik canım tesadüfen ilki 11. Gün 2. 16 gün oldu
MaşaAllah çokta güzelmişinBaaakk
19 uumm söylemiştim burada aslında balımSen kaç yaşındasııııınnn küçücükmüşün yaaa
Belki hiç belirti yok canım ama eşim olmasaydı yarın test yapacaktım evdeymiş canım sıkıldı pazartesiye kaldı adet olmazsam tabikide yarın 14.günSıkma canını belki ikinci yumurtadan tutar
Çok iyi değerlendirmişiniz canım İnşAllah tutarDeğerlendirdik canım tesadüfen ilki 11. Gün 2. 16 gün oldu
Hayırlısı artık canım yarın iptal adet olmazsam pazartesiye test yaparımEee bak ne güzel işte inşallah o tutunmustur balım umudunuzu yitirmeyin asla
Yaa çok teşekkür ederim o senin güzel bakışınn hatta arkadaşlar şaşırmıştı olgun konuşan bir arkadasimizsin yaşın 19 mu diyeMaşaAllah çokta güzelmişin
İnşallah canım yaaÇok iyi değerlendirmişiniz canım İnşAllah tutar
Şu an 19 musun ben bilmiyordum ay şok oldum19 uumm söylemiştim burada aslında balım
Vallahi öyle gayet olgun konuşuyorsun ben yaşlarımız baya yakındır diye düşünüyordum kız ben 30 yaşındayımYaa çok teşekkür ederim o senin güzel bakışınn hatta arkadaşlar şaşırmıştı olgun konuşan bir arkadasimizsin yaşın 19 mu diye
Şeyy bende gördüm inan bnde şaşırdım yaşınaYaa çok teşekkür ederim o senin güzel bakışınn hatta arkadaşlar şaşırmıştı olgun konuşan bir arkadasimizsin yaşın 19 mu diye
Hep derler olgunsun diye her yaştan kişiyle anlasabiliyorum canım çok şükür evet öyle bir karakterim var ben sizin değil de siz benim yaşıma yakınsınız bence ben hepinizi 19 görüyorum ruhunuz gençVallahi öyle gayet olgun konuşuyorsun ben yaşlarımız baya yakındır diye düşünüyordum kız ben 30 yaşındayım