Canım kizlae erken geb testi 7gün kala doğru sonuc verir miSoğuk suyu suratına çarpmayı haketmiş
Cnm bnce erkenCanım kizlae erken geb testi 7gün kala doğru sonuc verir mi
Bn öyle bi yapim dedm elime test cok diye öğlen yaptim şimdi su alarak erken test nasılsa dedim çikmadiCnm bnce erken
Bna daha önce 5-6 güne sonuç vermişliği vardı
Cnm çıksada guven olmaz bnce en erken 4 yada 5 gün kala yapBn öyle bi yapim dedm elime test cok diye öğlen yaptim şimdi su alarak erken test nasılsa dedim çikmadi
Yapınca etıketle benıde canım.senden umutluyumCnm çıksada guven olmaz bnce en erken 4 yada 5 gün kala yap
Bnım çatlamanın 13. Gunu bugun
Birazdan erken gebelik yapıcam
Adete 4 gün var
Erken gebelik testi predictor değilse hatalı olabiliyor. Kaset testte dener misin canımCanım kizlae erken geb testi 7gün kala doğru sonuc verir mi
Pco var bende kuzu o yüzden hep hafif koyu çıkıyor normal zamanlarda da test.Kuzucum çatladımı yumosun benımkıde dunku gıbı pık degıl ama halada çatlamamıs.ıkısı aynı koyulukta.sende pko yoktu degılmı?bende yok ama tam bır sılınmedı test 2,3 gundur B Buffalosos
Kaset 7gün kala gösteriyomu canım yarın sabah yapim o zmn 6gün kalmiş olacakErken gebelik testi predictor değilse hatalı olabiliyor. Kaset testte dener misin canım
Aa hadi inşAllah görürürüz çift çizgileriCnm çıksada guven olmaz bnce en erken 4 yada 5 gün kala yap
Bnım çatlamanın 13. Gunu bugun
Birazdan erken gebelik yapıcam
Adete 4 gün var
Bebısm bı baksana sence bende durum ne çatlamısmıÜç havuç yedim öyle catladıimagination forever hemen havuç ye bir kaç tane
Bugün çatlama günü olmuş yarın tamamen silikleşir ikimizin deBebısm bı baksana sence bende durum ne çatlamısmı
Ayy bugunu kesın degerlendırmelıyız yaniiiBugün çatlama günü olmuş yarın tamamen silikleşir ikimizin de
Diğer grupta bir arkadaş kaset test ile görmüş 6 gün kalaKaset 7gün kala gösteriyomu canım yarın sabah yapim o zmn 6gün kalmiş olacak
İnşallah canım yaaDiğer grupta bir arkadaş kaset test ile görmüş 6 gün kalaGebelik varsa belki ileriki günlerde de çıkabilir 6 gün kala çıkmasa bile hemen olumsuz düşünme
Cnm bnım erkn gebelik testim ovula markaDiğer grupta bir arkadaş kaset test ile görmüş 6 gün kalaGebelik varsa belki ileriki günlerde de çıkabilir 6 gün kala çıkmasa bile hemen olumsuz düşünme
Tamam canın oyle yapayımCnm bnım erkn gebelik testim ovula marka
Sence hata payı olurmu ki?
imagination forever
Cnm bnımde böyle 2 gün pik idi bak atim
36 saatte 1 değerlendir bnce
Bn öyle yapmıştım
Bn eşimi çağırdım gunduz eve geldiTamam canın oyle yapayım
Sende hata olduğunu düşünmüyorum canım zaten belirtilerin de varCnm bnım erkn gebelik testim ovula marka
Sence hata payı olurmu ki?
imagination forever
Cnm bnımde böyle 2 gün pik idi bak atim
36 saatte 1 değerlendir bnce
Bn öyle yapmıştım