Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar cidden ben anlamıyorum ya bu arkadaşımın dün yaptığı iki test biri sabah ilk idrarla diğeri ise saat 3 civarı yapmış gayet de ıslak testler görüyorsunuz bugün kan vermiş negatif demişler ama değeri soylememisler sağlık kabininde vermiş e nabizda da göremedik sonucu acaba diyorum sınırda çıktı diye mi negatif dediler kaset olan laboquick erken olanın marka bilmiyorum

Eklentiler

• IMG-20230601-WA0002.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG-20230601-WA0001.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 64
Laboquik sahte çizgi de çıkarmıyor diye biliyorum acaba değeri az çıktı ondan mı öyle dediler anlamadım değerini arayıp öğrenemiyor mu

tatlım labaguık hep denedim hiç silik gölge bile cıkmadı o yüzden bence hamilelik var deger düşük diye söylemiş olabilirler e nabıza niye düşmemişki

tatlım labaguık hep denedim hiç silik gölge bile cıkmadı o yüzden bence hamilelik var deger düşük diye söylemiş olabilirler e nabıza niye düşmemişki
Canım bende öyle düşünüyorum bak tekrar idrar testi yapmış onda da gayet net melisaa93 melegim can
dmlcm
Ki ilk idrarda değil ona göre düşünün

Eklentiler

• IMG-20230601-WA0004.jpg
    184,2 KB · Görüntüleme: 67
Sağlık kabinine güvenmesin onlarda kaset test yapıyor. sağlık ocağına yada hastaneye gitsin canım bence var bebiş :)

Bilmiyorum ki kimlik almadılar dedi sağlık kabini olduğu için heralde benim içim de rahat etmedi guvenemedim arkadaşa dedim özel de tekrar ver çünkü iki senedir evli arkadaş hiç düşüğü bile olmadı eşi varikosel ameliyatı oldu onun da ameliyatın 8. Ayı bu ay dedim doktor progestan duphaston falan versin

Sağlık kabinine güvenmesin onlarda kaset test yapıyor. sağlık ocağına yada hastaneye gitsin canım bence var bebiş :)
Valla çok sevindim arkadaş adına ya benden 6 ay önce evlenmişti benim iki düşük oldu onun hiç gebelik olmamıştı bende guvenemedim sağlık kabinine

Canım bende öyle düşünüyorum bak tekrar idrar testi yapmış onda da gayet net melisaa93 melegim can
dmlcm
Ki ilk idrarda değil ona göre düşünün
açıkça görünüyor :) tek yanlış sağlık kabinine gitmiş olması :) kanı alıp ölçüm yapmıyorlar kaset teste damlatıyorlar kanı çizgiye bakıyorlar

Canım konudan bağımsız ama ben önceden düşük yapmıştım şimdi de silik çizgi çıktı doktora 2 hafta gitmeyi düşünmüyorum ama korkuyorum da sence duphaston kendi kendime alıp içsem mi. Sanırım tutunmaya yarıyormuş

bence var kesin hele ikinci de net belli pembiş pembiş gitsin acile çok rahatsızım hamilelik şüphem var desin kan versin yarım saate cıkar

Günde bir kere içersen bence zararı olmaz canım doktora da bir sor ama önceden gittiğin doktorun varsa ara

inşallah sevincini doya doya yaşar :) sağlıkla kucağına alır
İnşallah canım kız diyor ben korkuyorum iki gün daha bekler kan veririm ben olsam duramazdim anam Merve beni heyecanlandırma demiş bide
bence var kesin hele ikinci de net belli pembiş pembiş gitsin acile çok rahatsızım hamilelik şüphem var desin kan versin yarım saate cıkar
Demi bende öyle dedim ama sonradan üzülmemek için iki gün daha bekleyeyim diyor arkadaş

biz şimdiye pembe montlu yaprak dökümü leyla gibi koştur koştur gidiyoduk kan vermeye

ben duramazdım iki gün zaten olmasa da iki gün sonra yine üzülcem bari bugünden bilip üzüleyim demi

biz şimdiye pembe montlu yaprak dökümü leyla gibi koştur koştur gidiyoduk kan vermeye
He valla benim hiçbir güç kuvvet evde tutamazdi
ben duramazdım iki gün zaten olmasa da iki gün sonra yine üzülcem bari bugünden bilip üzüleyim demi
Yani bence de öyle diyince de bir şey diyemedim dedim sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…