- 18 Haziran 2022
- 4.137
- 5.848
Laboquik sahte çizgi de çıkarmıyor diye biliyorum acaba değeri az çıktı ondan mı öyle dediler anlamadım değerini arayıp öğrenemiyor muHanımlar cidden ben anlamıyorum ya bu arkadaşımın dün yaptığı iki test biri sabah ilk idrarla diğeri ise saat 3 civarı yapmış gayet de ıslak testler görüyorsunuz bugün kan vermiş negatif demişler ama değeri soylememisler sağlık kabininde vermiş e nabizda da göremedik sonucu acaba diyorum sınırda çıktı diye mi negatif dediler kaset olan laboquick erken olanın marka bilmiyorum
tatlım labaguık hep denedim hiç silik gölge bile cıkmadı o yüzden bence hamilelik var deger düşük diye söylemiş olabilirler e nabıza niye düşmemişkiHanımlar cidden ben anlamıyorum ya bu arkadaşımın dün yaptığı iki test biri sabah ilk idrarla diğeri ise saat 3 civarı yapmış gayet de ıslak testler görüyorsunuz bugün kan vermiş negatif demişler ama değeri soylememisler sağlık kabininde vermiş e nabizda da göremedik sonucu acaba diyorum sınırda çıktı diye mi negatif dediler kaset olan laboquick erken olanın marka bilmiyorum
Canım bende öyle düşünüyorum bak tekrar idrar testi yapmış onda da gayet nettatlım labaguık hep denedim hiç silik gölge bile cıkmadı o yüzden bence hamilelik var deger düşük diye söylemiş olabilirler e nabıza niye düşmemişki
Sağlık kabinine güvenmesin onlarda kaset test yapıyor. sağlık ocağına yada hastaneye gitsin canım bence var bebiş :)Hanımlar cidden ben anlamıyorum ya bu arkadaşımın dün yaptığı iki test biri sabah ilk idrarla diğeri ise saat 3 civarı yapmış gayet de ıslak testler görüyorsunuz bugün kan vermiş negatif demişler ama değeri soylememisler sağlık kabininde vermiş e nabizda da göremedik sonucu acaba diyorum sınırda çıktı diye mi negatif dediler kaset olan laboquick erken olanın marka bilmiyorum
Bilmiyorum ki kimlik almadılar dedi sağlık kabini olduğu için heralde benim içim de rahat etmedi guvenemedim arkadaşa dedim özel de tekrar ver çünkü iki senedir evli arkadaş hiç düşüğü bile olmadı eşi varikosel ameliyatı oldu onun da ameliyatın 8. Ayı bu ay dedim doktor progestan duphaston falan versintatlım labaguık hep denedim hiç silik gölge bile cıkmadı o yüzden bence hamilelik var deger düşük diye söylemiş olabilirler e nabıza niye düşmemişki
Valla çok sevindim arkadaş adına ya benden 6 ay önce evlenmişti benim iki düşük oldu onun hiç gebelik olmamıştı bende guvenemedim sağlık kabinineSağlık kabinine güvenmesin onlarda kaset test yapıyor. sağlık ocağına yada hastaneye gitsin canım bence var bebiş :)
açıkça görünüyor :) tek yanlış sağlık kabinine gitmiş olması :) kanı alıp ölçüm yapmıyorlar kaset teste damlatıyorlar kanı çizgiye bakıyorlarCanım bende öyle düşünüyorum bak tekrar idrar testi yapmış onda da gayet netmelisaa93 melegim can
dmlcm
Ki ilk idrarda değil ona göre düşünün
İdrar testini görür görmez guvenmemistim zaten ay öyle yapıyorlarsa hiç gereği yok yapmasınlaraçıkça görünüyor :) tek yanlış sağlık kabinine gitmiş olması :) kanı alıp ölçüm yapmıyorlar kaset teste damlatıyorlar kanı çizgiye bakıyorlar
Canım konudan bağımsız ama ben önceden düşük yapmıştım şimdi de silik çizgi çıktı doktora 2 hafta gitmeyi düşünmüyorum ama korkuyorum da sence duphaston kendi kendime alıp içsem mi. Sanırım tutunmaya yarıyormuşBilmiyorum ki kimlik almadılar dedi sağlık kabini olduğu için heralde benim içim de rahat etmedi guvenemedim arkadaşa dedim özel de tekrar ver çünkü iki senedir evli arkadaş hiç düşüğü bile olmadı eşi varikosel ameliyatı oldu onun da ameliyatın 8. Ayı bu ay dedim doktor progestan duphaston falan versin
inşallah sevincini doya doya yaşar :) sağlıkla kucağına alırValla çok sevindim arkadaş adına ya benden 6 ay önce evlenmişti benim iki düşük oldu onun hiç gebelik olmamıştı bende guvenemedim sağlık kabinine
bence var kesin hele ikinci de net belli pembiş pembiş gitsin acile çok rahatsızım hamilelik şüphem var desinBilmiyorum ki kimlik almadılar dedi sağlık kabini olduğu için heralde benim içim de rahat etmedi guvenemedim arkadaşa dedim özel de tekrar ver çünkü iki senedir evli arkadaş hiç düşüğü bile olmadı eşi varikosel ameliyatı oldu onun da ameliyatın 8. Ayı bu ay dedim doktor progestan duphaston falan versin
ben serdar dolandırıcılar kralıbence var kesin hele ikinci de net belli pembiş pembiş gitsin acile çok rahatsızım hamilelik şüphem var desinkan versin yarım saate cıkar
Günde bir kere içersen bence zararı olmaz canım doktora da bir sor ama önceden gittiğin doktorun varsa araCanım konudan bağımsız ama ben önceden düşük yapmıştım şimdi de silik çizgi çıktı doktora 2 hafta gitmeyi düşünmüyorum ama korkuyorum da sence duphaston kendi kendime alıp içsem mi. Sanırım tutunmaya yarıyormuş
İnşallah canım kız diyor ben korkuyorum iki gün daha bekler kan veririm ben olsam duramazdim anam Merve beni heyecanlandırma demiş bideinşallah sevincini doya doya yaşar :) sağlıkla kucağına alır
Demi bende öyle dedim ama sonradan üzülmemek için iki gün daha bekleyeyim diyor arkadaşbence var kesin hele ikinci de net belli pembiş pembiş gitsin acile çok rahatsızım hamilelik şüphem var desinkan versin yarım saate cıkar
hep bu doktorlar yüzünden böyle oldukben serdar dolandırıcılar kralı
biz şimdiye pembe montlu yaprak dökümü leyla gibi koştur koştur gidiyoduk kan vermeyeİnşallah canım kız diyor ben korkuyorum iki gün daha bekler kan veririm ben olsam duramazdim anam Merve beni heyecanlandırma demiş bide
Demi bende öyle dedim ama sonradan üzülmemek için iki gün daha bekleyeyim diyor arkadaş
ben duramazdım iki gün zaten olmasa da iki gün sonra yine üzülcem bari bugünden bilip üzüleyim demiİnşallah canım kız diyor ben korkuyorum iki gün daha bekler kan veririm ben olsam duramazdim anam Merve beni heyecanlandırma demiş bide
Demi bende öyle dedim ama sonradan üzülmemek için iki gün daha bekleyeyim diyor arkadaş
He valla benim hiçbir güç kuvvet evde tutamazdibiz şimdiye pembe montlu yaprak dökümü leyla gibi koştur koştur gidiyoduk kan vermeye
Yani bence de öyle diyince de bir şey diyemedim dedim sen bilirsinben duramazdım iki gün zaten olmasa da iki gün sonra yine üzülcem bari bugünden bilip üzüleyim demi
aynen şimdiye sıra da alıp kan vermiştik bile ay o günler bize de nasip olsun koştura koştura giderdim vallabiz şimdiye pembe montlu yaprak dökümü leyla gibi koştur koştur gidiyoduk kan vermeye