bence biraz daha üstüne gitsen o da giderHe valla benim hiçbir güç kuvvet evde tutamazdi
Yani bence de öyle diyince de bir şey diyemedim dedim sen bilirsin
inşAllah bize de nasip olacak :)aynen şimdiye sıra da alıp kan vermiştik bile ay o günler bize de nasip olsun koştura koştura giderdim valla
Valla çok kararlı gitmeyecek gibibence biraz daha üstüne gitsen o da gider
inşAllah bize de nasip olacak :)
Biz daha çok merak ettik resmenValla çok kararlı gitmeyecek gibihayran kaldım kararlılığına ama sağlık kabininde değil hastanede verse öğrenmişti şimdiye
aynen ya biz burda catladıkBiz daha çok merak ettik resmen
Bende de silik cikmisti kan verdim hastaneyi aradigimda negatif dediler e nabiza 4.7 dusmustu iki gun sonra tekrar verdigimde 21 cikti onun da oyle olabilir mi acabaHanımlar cidden ben anlamıyorum ya bu arkadaşımın dün yaptığı iki test biri sabah ilk idrarla diğeri ise saat 3 civarı yapmış gayet de ıslak testler görüyorsunuz bugün kan vermiş negatif demişler ama değeri soylememisler sağlık kabininde vermiş e nabizda da göremedik sonucu acaba diyorum sınırda çıktı diye mi negatif dediler kaset olan laboquick erken olanın marka bilmiyorum
Olabilir canım bende bu şekilde düşündüm iki gün sonra tekrar vericek işte haberdar ederim sizi yalnız adet günüm de yarın diyor galiba geç döllenme olmuşBende de silik cikmisti kan verdim hastaneyi aradigimda negatif dediler e nabiza 4.7 dusmustu iki gun sonra tekrar verdigimde 21 cikti onun da oyle olabilir mi acaba
Koyulaşma bile var canım e nabıza düşünce bakın bi yada tekrar arayın sonucun ne çıktıgını ögreninCanım bende öyle düşünüyorum bak tekrar idrar testi yapmış onda da gayet netmelisaa93 melegim can
@dmlcm
Ki ilk idrarda değil ona göre düşünün
Geç döllenme olmuştur canımOlabilir canım bende bu şekilde düşündüm iki gün sonra tekrar vericek işte haberdar ederim sizi yalnız adet günüm de yarın diyor galiba geç döllenme olmuş
çizgi renginden beta bile ölçüyor bu gözlerMervenur277 bence o arkadaşın kesinlikle hamile ve değeri de 30 40 baya baya belli hiç öyle silik falan değil... Bizim gözler kaset testleri geçti yakında çizgiden cinsiyet anlayacak kıvama geleceğiz
Benim de sanirim gec dollenme ya da sagliksiz mi bilmiyorum suan 5+4 olmam gerekiyor doktora gittim bugun alttan cok zor küçük bir kese gordu suan bir sey diyemem deduOlabilir canım bende bu şekilde düşündüm iki gün sonra tekrar vericek işte haberdar ederim sizi yalnız adet günüm de yarın diyor galiba geç döllenme olmuş
devlet hastanesi miydi?Benim de sanirim gec dollenme ya da sagliksiz mi bilmiyorum suan 5+4 olmam gerekiyor doktora gittim bugun alttan cok zor küçük bir kese gordu suan bir sey diyemem dedu
Kuzum aramış negatif demişler ben guvenemedim pek sağlık kabini olduğu için dediğin gibi koyulaşma bile varKoyulaşma bile var canım e nabıza düşünce bakın bi yada tekrar arayın sonucun ne çıktıgını ögrenin
Ahahah yerim seni valla bende dedim 40 50 varMervenur277 bence o arkadaşın kesinlikle hamile ve değeri de 30 40 baya baya belli hiç öyle silik falan değil... Bizim gözler kaset testleri geçti yakında çizgiden cinsiyet anlayacak kıvama geleceğiz
Geç döllenme olabilir canım benim düşüncem benim arkadaş ki de geç döllenmeBenim de sanirim gec dollenme ya da sagliksiz mi bilmiyorum suan 5+4 olmam gerekiyor doktora gittim bugun alttan cok zor küçük bir kese gordu suan bir sey diyemem dedu
evet maalesefAdet oldunuz mu acaba benden de beyaz akıntı geliyor
Evet ama betam 980 cikmis zaten bu betayla normal degil mi?devlet hastanesi miydi?
devlet hastanesinin cihazları çok iyi görmüyor ve zaten kese görmek için özellerde bile minimum 1000 beta istiyorlar.yani senin kesenin hafif görünmesi çok normal hiç endişelenme. Tekrar gittiğinde rahatlıkla göreceksin :)Evet ama betam 980 cikmis zaten bu betayla normal degil mi?
Tesekkur ederim ama sence bu haftaya gore degerin boyle olmasi sagliksiz olmasina isaret olabilir mi?devlet hastanesinin cihazları çok iyi görmüyor ve zaten kese görmek için özellerde bile minimum 1000 beta istiyorlar.yani senin kesenin hafif görünmesi çok normal hiç endişelenme. Tekrar gittiğinde rahatlıkla göreceksin :)
ben sanmıyorum canım zaten bu değerlere geldiyse beta bakmak yerine keseye bakmak daha doğru :)Tesekkur ederim ama sence bu haftaya gore degerin boyle olmasi sagliksiz olmasina isaret olabilir mi?
ben sanmıyorum canım zaten bu değerlere geldiyse beta bakmak yerine keseye bakmak daha doğru :)
İnsallah sagliklidir haftaya riskli gebelik doktoruma gidecem bakalim o zaman onun diyecekleri daha onemli. Bakalim dekolman icin önlem amacli bir seyler de onerecek miben sanmıyorum canım zaten bu değerlere geldiyse beta bakmak yerine keseye bakmak daha doğru :)