Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar, sizler gibi 1 senedir çocuk düşünüyorum.Bu ay 2. Klomen kullanışım.Sat 15 mayıstı.10.günü 22 mmlik yumurtam için çatlatma iğnesi vuruldum.dün doktor kontrolüm vardı, çatlatmadan 5 gün sonra.Doktor ultrasondan yumurtamın çatladığını söyledi.biz çatlatma öncesi, çatlatma günü ve sonrasındaki 3 günü değerlendirmiştik.Son 2 gündür ilişki olmadı.Bu sabah da akıntım başladı.Merak ettiğim ultrason görüntüsü o şekilde kaç gün kalır?Yanlış günlerde mi ilişkiye girdik acaba yumurtam çatlamamıştı ve boşa gitti? Çok korkuyorum ve çok merak ediyorum bilgisi olan var mı?

Eklentiler

• 6F504AA4-C8FA-4798-9150-4DBF13A36A0F.jpeg
    58,1 KB · Görüntüleme: 32
maşallah baya ben burdayım diyor sağlıkla gelsin belirtin varmıydı canım bide bu bişey uyguladınmı

Merhaba kızlar ben pazartesi günü doktora gittim yumurtlama min biri 11 cm bire de 15cm di bugün yine giyim diğer yumurtam 11 cm olan yunutama 15 olmuş 15 cm olan yunutama da 17 olmuş cuma günü yenide gel deri sizce yumurtanın boyutları nasıl iyiye gidiyor mu

Cnm adetının kaçıncı gunu bugun?
Yumurta, femara falan kullandıysan gunde 2 mm büyür
Cuma gunu 17 mm lik yumoş 19 olursa iğne verir

Kızlar bu ay yumurtlama günlerimi değerlendirdik üstünden 6-7 gün geçti ilk defa göğüs ucu hassasiyeti oldu dün dokunmamla sol göğsümün ucuna iğne batar gibi oldu sağda pek yok sol bugünde dokununca batıyor hamilelik belirtisi olabilir mi böyle anlayan duyan var mı aranızda?

Cnm adetının kaçıncı gunu bugun?
Yumurta, femara falan kullandıysan gunde 2 mm büyür
Cuma gunu 17 mm lik yumoş 19 olursa iğne verir
15 günüm bugün bu ay ilk defa klomen kullandım klomen günde kaç cm büyütür bilmiyorum bu ay inşallah 19 cm ve 20 cm oolur inşallah yunutama masajı yapsam bir sıkıntı olur mu

15 günüm bugün bu ay ilk defa klomen kullandım klomen günde kaç cm büyütür bilmiyorum bu ay inşallah 19 cm ve 20 cm oolur inşallah yunutama masajı yapsam bir sıkıntı olur mu
Cnm 15 mm olan cuma gunu 17,
17 olan 19 olabılır
Bn adetın 14. Gunu iğne vurulmuştum
Sanada cuma iğne verebılır
Bıraz yavaş büyümüş ama sıkıntı yok büyüyor sonuçta

Cnm şimdi masaj yaparsam tam buyumeden ya çatlarsa sıkıntı olur.

Aaa o da doğru inşallah dediğin gibi olur iğne veririm iğneden sonra yine kontrole çağırıyor mu senin kaç yumurtan verdi yumurta kaç cm di iğne vurulunca birde iğneyi biz kendimiz mi vuruyoruz

Yok mu bilgisi olan

Aaa o da doğru inşallah dediğin gibi olur iğne veririm iğneden sonra yine kontrole çağırıyor mu senin kaç yumurtan verdi yumurta kaç cm di iğne vurulunca birde iğneyi biz kendimiz mi vuruyoruz
Cnm iğneyi sen alıyon eczaneden
Ya kndın vur ya da bağlı oldugun sağlık ocagı vuruyo
Bnım 2 yumoşum vardı biri 18 biri 21 idi
İğneden sonra kontrole cagırmadı beni

O ay kımyasal oldu

Canım sen naptin senin femara kullanmiştin diye hatirliyorum iğnesiz kaç gün var bata

Çok ilginç gerçekten maşallah acaba daha önce başka yumurtan falan mı çatladı
Bilmiyorum ama ovulasyon kitiyle takip ediyordum o tam
maşallah baya ben burdayım diyor sağlıkla gelsin belirtin varmıydı canım bide bu bişey uyguladınmı
Sağol canım. Belirtilerim çok ilginç. Göğüslerim küçük normalde ama adetten 10 gün önce ağrır ve biraz büyür . yine ağrıdı ama ağrılı bı büyüme değil bomboş hamur gibi şişti eşim bile şaşırdı ilk defa böyle diye dün işte adete 4 kala da acımaya basladi. kasık ve bel ağrım çok var ve gaz. akıntım hiç yok. ama yumurtlamadan sonra bayağı oldu sümük şeklinde afedersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…