Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum ama ovulasyon kitiyle takip ediyordum o tam

Sağol canım. Belirtilerim çok ilginç. Göğüslerim küçük normalde ama adetten 10 gün önce ağrır ve biraz büyür . yine ağrıdı ama ağrılı bı büyüme değil bomboş hamur gibi şişti eşim bile şaşırdı ilk defa böyle diye 😂 dün işte adete 4 kala da acımaya basladi. kasık ve bel ağrım çok var ve gaz. akıntım hiç yok. ama yumurtlamadan sonra bayağı oldu sümük şeklinde afedersiniz.
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin😊

Cnm iğneyi sen alıyon eczaneden
Ya kndın vur ya da bağlı oldugun sağlık ocagı vuruyo
Bnım 2 yumoşum vardı biri 18 biri 21 idi
İğneden sonra kontrole cagırmadı beni

O ay kımyasal oldu
Bazı doktorlar çatlatma iğnesi vermiyor Muş ve bir kaç yerde okuduğum göre de doktorun dediği saate vurulması lazımmış galiba dimi

Benim de geçen mayıs ayında kimyasal olmuşsun inşallah Rabbim bizede hayırlı evlatlar nasip eder

Çatlatma iğnesi in sen kaça aldın aceba

Bazı doktorlar çatlatma iğnesi vermiyor Muş ve bir kaç yerde okuduğum göre de doktorun dediği saate vurulması lazımmış galiba dimi

Benim de geçen mayıs ayında kimyasal olmuşsun inşallah Rabbim bizede hayırlı evlatlar nasip eder

Çatlatma iğnesi in sen kaça aldın aceba
Evt bazı doktorlar iğne vermıyor ama eger pcos san iğne iste cnm
Sanırım 460 tl şuan

Eki Görüntüle 3254980 piyasadaki coguyla yaptım valla ahahha bunu da bugün yaptım akşam vakti böyle çıktı markası artimed kaset test. beta dün 42 idi doktor aradı haftaya gel dedi. nasıl geçecek bilmiyorum adetime de 4 gün kaldı.
Benim de böyle çıktı var mıdır? İdrar çok damlattım galiba 😞

Eklentiler

• Screenshot_20230601_072428_Photo Editor.jpg
    Screenshot_20230601_072428_Photo Editor.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 55
yumurtlama zamanım geldı galıba, degerlendırıyım barı😊(eşim böbrek taşı sorunu yasadıgı ıcın bir ay ürorec dıye bı ılac kullandı,oda malesef spermlerı yok edıyor,ama bırakalı 10 gun kadaroldu normale donmustur belkı spermler) fnd_50 fnd_50 yarınmı test yapacaksın etıketle benıde bebısm 🥰 @ T TASUU cugum doktora ne zaman gıdeceksın mınnosu gormeye🥰 savascii savascii mınnoslarımız ıyımı annesı🥰 melegim can melegim can Mervenur277 Mervenur277 melisaa93 melisaa93 kuzular sızlerede bol atraksıyonlu gunler dılerım😘😘🌸

Eklentiler

• FDA9A86D-8A26-43F7-8E55-83261BAE663B.jpeg
    FDA9A86D-8A26-43F7-8E55-83261BAE663B.jpeg
    68,7 KB · Görüntüleme: 47
yumurtlama zamanım geldı galıba, degerlendırıyım barı😊(eşim böbrek taşı sorunu yasadıgı ıcın bir ay ürorec dıye bı ılac kullandı,oda malesef spermlerı yok edıyor,ama bırakalı 10 gun kadaroldu normale donmustur belkı spermler) fnd_50 fnd_50 yarınmı test yapacaksın etıketle benıde bebısm 🥰 @ T TASUU cugum doktora ne zaman gıdeceksın mınnosu gormeye🥰 savascii savascii mınnoslarımız ıyımı annesı🥰 melegim can melegim can Mervenur277 Mervenur277 melisaa93 melisaa93 kuzular sızlerede bol atraksıyonlu gunler dılerım😘😘🌸
Oooo hadi hayırlı işleeeeerr🥳 İnşAllah bu ay o aydır 😍 çok geçmiş olsun canım yakında güzel haberlerle gelirsin İnşAllah 🤲🏻😍

Çok geçmiş olsun canım attığınız gol olsun kolay gelsin 😂😍 bebişlerimiz iyi çok şükür ya hala sizi bekliyoruz 🙏🤩

Attıgın gol olsun balım 🫣🫣🫣🫣

e bildiğin var canım adete kaç gün kaldı ?
Kaç gün kaldı bata☺️ Testler bazen yanıltıcı olabiliyor ama sabahları yapmaya devam et koyulaşırsa doğrudur sonrada kan verip kesinleştirirsin ☺️
Kaçıncı dakikası ☺️ Var gibi görünüyor canım ilk 10 dakika da mı çıktı
Hemen mi çıktı bekleyince mi çıktı
5 dk içinde çıktı bat 2 gün geçti kızlar ovuda pik görmedim ya da kaçırdım fark etmedim. O yüzden pek beklemiyorum ama doktoruma attım testi kan ver dedi

Ahh canım benim 😘 bir an gebelik testi sandım kizzz evet pik olmuş güzel güzel değerlendir bebeğim inşallah normale dönmüştür spermler 🤭😍valla ben daha görmedim yumurtlama bekliyorum 😂

X