Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar cidden ben anlamıyorum ya bu arkadaşımın dün yaptığı iki test biri sabah ilk idrarla diğeri ise saat 3 civarı yapmış gayet de ıslak testler görüyorsunuz bugün kan vermiş negatif demişler ama değeri soylememisler sağlık kabininde vermiş e nabizda da göremedik sonucu acaba diyorum sınırda çıktı diye mi negatif dediler kaset olan laboquick erken olanın marka bilmiyorum
Bende de silik cikmisti kan verdim hastaneyi aradigimda negatif dediler e nabiza 4.7 dusmustu iki gun sonra tekrar verdigimde 21 cikti onun da oyle olabilir mi acaba

Bende de silik cikmisti kan verdim hastaneyi aradigimda negatif dediler e nabiza 4.7 dusmustu iki gun sonra tekrar verdigimde 21 cikti onun da oyle olabilir mi acaba
Olabilir canım bende bu şekilde düşündüm iki gün sonra tekrar vericek işte haberdar ederim sizi yalnız adet günüm de yarın diyor galiba geç döllenme olmuş

Mervenur277 Mervenur277 bence o arkadaşın kesinlikle hamile ve değeri de 30 40 baya baya belli hiç öyle silik falan değil... Bizim gözler kaset testleri geçti yakında çizgiden cinsiyet anlayacak kıvama geleceğiz 😎😎

Olabilir canım bende bu şekilde düşündüm iki gün sonra tekrar vericek işte haberdar ederim sizi yalnız adet günüm de yarın diyor galiba geç döllenme olmuş
Benim de sanirim gec dollenme ya da sagliksiz mi bilmiyorum suan 5+4 olmam gerekiyor doktora gittim bugun alttan cok zor küçük bir kese gordu suan bir sey diyemem dedu

Koyulaşma bile var canım e nabıza düşünce bakın bi yada tekrar arayın sonucun ne çıktıgını ögrenin
Kuzum aramış negatif demişler ben guvenemedim pek sağlık kabini olduğu için dediğin gibi koyulaşma bile var
Mervenur277 Mervenur277 bence o arkadaşın kesinlikle hamile ve değeri de 30 40 baya baya belli hiç öyle silik falan değil... Bizim gözler kaset testleri geçti yakında çizgiden cinsiyet anlayacak kıvama geleceğiz 😎😎
Ahahah yerim seni valla bende dedim 40 50 var 😅😅 aynen ya ustası olduk artık
Benim de sanirim gec dollenme ya da sagliksiz mi bilmiyorum suan 5+4 olmam gerekiyor doktora gittim bugun alttan cok zor küçük bir kese gordu suan bir sey diyemem dedu
Geç döllenme olabilir canım benim düşüncem benim arkadaş ki de geç döllenme

Evet ama betam 980 cikmis zaten bu betayla normal degil mi?
devlet hastanesinin cihazları çok iyi görmüyor ve zaten kese görmek için özellerde bile minimum 1000 beta istiyorlar.yani senin kesenin hafif görünmesi çok normal hiç endişelenme. Tekrar gittiğinde rahatlıkla göreceksin :)

devlet hastanesinin cihazları çok iyi görmüyor ve zaten kese görmek için özellerde bile minimum 1000 beta istiyorlar.yani senin kesenin hafif görünmesi çok normal hiç endişelenme. Tekrar gittiğinde rahatlıkla göreceksin :)
Tesekkur ederim ama sence bu haftaya gore degerin boyle olmasi sagliksiz olmasina isaret olabilir mi?

ben sanmıyorum canım zaten bu değerlere geldiyse beta bakmak yerine keseye bakmak daha doğru :)
ben sanmıyorum canım zaten bu değerlere geldiyse beta bakmak yerine keseye bakmak daha doğru :)
İnsallah sagliklidir haftaya riskli gebelik doktoruma gidecem bakalim o zaman onun diyecekleri daha onemli. Bakalim dekolman icin önlem amacli bir seyler de onerecek mi

X