- 27 Mayıs 2023
- 217
- 129
ay bizimki 7 gün üst üste yaparsa 1 ay kendine gelemez maşallah size
ahaha dedik bir de böyle deneyelim 3 aydır olmuyordu bı gayret denedikay bizimki 7 gün üst üste yaparsa 1 ay kendine gelemez maşallah size
bizimde 8 ay oluyor ama galiba benim yumurtlamada sıkıntı oluyor bu ayda olmazsa sınırları zorlayıp bide seninki gibi deneriz artıkahaha dedik bir de böyle deneyelim 3 aydır olmuyordu bı gayret denedik
Maşallah canım Allah tamamına erdirsinBilmiyorum ama ovulasyon kitiyle takip ediyordum o tam
Sağol canım. Belirtilerim çok ilginç. Göğüslerim küçük normalde ama adetten 10 gün önce ağrır ve biraz büyür . yine ağrıdı ama ağrılı bı büyüme değil bomboş hamur gibi şişti eşim bile şaşırdı ilk defa böyle diyedün işte adete 4 kala da acımaya basladi. kasık ve bel ağrım çok var ve gaz. akıntım hiç yok. ama yumurtlamadan sonra bayağı oldu sümük şeklinde afedersiniz.
amin bitanem isteyen kim varsa kucağı boş kalmasın inşallahMaşallah canım Allah tamamına erdirsin
Bazı doktorlar çatlatma iğnesi vermiyor Muş ve bir kaç yerde okuduğum göre de doktorun dediği saate vurulması lazımmış galiba dimiCnm iğneyi sen alıyon eczaneden
Ya kndın vur ya da bağlı oldugun sağlık ocagı vuruyo
Bnım 2 yumoşum vardı biri 18 biri 21 idi
İğneden sonra kontrole cagırmadı beni
O ay kımyasal oldu
Evt bazı doktorlar iğne vermıyor ama eger pcos san iğne iste cnmBazı doktorlar çatlatma iğnesi vermiyor Muş ve bir kaç yerde okuduğum göre de doktorun dediği saate vurulması lazımmış galiba dimi
Benim de geçen mayıs ayında kimyasal olmuşsun inşallah Rabbim bizede hayırlı evlatlar nasip eder
Çatlatma iğnesi in sen kaça aldın aceba
Benim de böyle çıktı var mıdır? İdrar çok damlattım galibaEki Görüntüle 3254980 piyasadaki coguyla yaptım valla ahahha bunu da bugün yaptım akşam vakti böyle çıktı markası artimed kaset test. beta dün 42 idi doktor aradı haftaya gel dedi. nasıl geçecek bilmiyorum adetime de 4 gün kaldı.
Kaçıncı dakikasıBenim de böyle çıktı var mıdır? İdrar çok damlattım galiba
Evet canım 3 dk bekledim işe yetişcem diye atmıştım kenara 5 dk sonra bakayım dedim böyle. Ama belli olmazKaçıncı dakikasıVar gibi görünüyor canım ilk 10 dakika da mı çıktı
Kaç gün kaldı bataEvet canım 3 dk bekledim işe yetişcem diye atmıştım kenara 5 dk sonra bakayım dedim böyle. Ama belli olmaz
e bildiğin var canım adete kaç gün kaldı ?Benim de böyle çıktı var mıdır? İdrar çok damlattım galiba
Oooo hadi hayırlı işleeeeerryumurtlama zamanım geldı galıba, degerlendırıyım barı(eşim böbrek taşı sorunu yasadıgı ıcın bir ay ürorec dıye bı ılac kullandı,oda malesef spermlerı yok edıyor,ama bırakalı 10 gun kadaroldu normale donmustur belkı spermler) fnd_50 yarınmı test yapacaksın etıketle benıde bebısm @ T TASUU cugum doktora ne zaman gıdeceksın mınnosu gormeye savascii mınnoslarımız ıyımı annesı melegim can Mervenur277 melisaa93 kuzular sızlerede bol atraksıyonlu gunler dılerım
Çok geçmiş olsun canım attığınız gol olsun kolay gelsinyumurtlama zamanım geldı galıba, degerlendırıyım barı(eşim böbrek taşı sorunu yasadıgı ıcın bir ay ürorec dıye bı ılac kullandı,oda malesef spermlerı yok edıyor,ama bırakalı 10 gun kadaroldu normale donmustur belkı spermler) fnd_50 yarınmı test yapacaksın etıketle benıde bebısm @ T TASUU cugum doktora ne zaman gıdeceksın mınnosu gormeye savascii mınnoslarımız ıyımı annesı melegim can Mervenur277 melisaa93 kuzular sızlerede bol atraksıyonlu gunler dılerım
Attıgın gol olsun balımyumurtlama zamanım geldı galıba, degerlendırıyım barı(eşim böbrek taşı sorunu yasadıgı ıcın bir ay ürorec dıye bı ılac kullandı,oda malesef spermlerı yok edıyor,ama bırakalı 10 gun kadaroldu normale donmustur belkı spermler) fnd_50 yarınmı test yapacaksın etıketle benıde bebısm @ T TASUU cugum doktora ne zaman gıdeceksın mınnosu gormeye savascii mınnoslarımız ıyımı annesı melegim can Mervenur277 melisaa93 kuzular sızlerede bol atraksıyonlu gunler dılerım
Hemen mi çıktı bekleyince mi çıktıBenim de böyle çıktı var mıdır? İdrar çok damlattım galiba
Yok canım pcos dediğim bakalım yarın kontrolüm var yine buraya bildiririm inşallah büyüyordur yumurtamEvt bazı doktorlar iğne vermıyor ama eger pcos san iğne iste cnm
Sanırım 460 tl şuan
e bildiğin var canım adete kaç gün kaldı ?
Kaç gün kaldı bataTestler bazen yanıltıcı olabiliyor ama sabahları yapmaya devam et koyulaşırsa doğrudur sonrada kan verip kesinleştirirsin
Kaçıncı dakikasıVar gibi görünüyor canım ilk 10 dakika da mı çıktı
5 dk içinde çıktı bat 2 gün geçti kızlar ovuda pik görmedim ya da kaçırdım fark etmedim. O yüzden pek beklemiyorum ama doktoruma attım testi kan ver dediHemen mi çıktı bekleyince mi çıktı
Ahh canım benimyumurtlama zamanım geldı galıba, degerlendırıyım barı(eşim böbrek taşı sorunu yasadıgı ıcın bir ay ürorec dıye bı ılac kullandı,oda malesef spermlerı yok edıyor,ama bırakalı 10 gun kadaroldu normale donmustur belkı spermler) fnd_50 yarınmı test yapacaksın etıketle benıde bebısm @ T TASUU cugum doktora ne zaman gıdeceksın mınnosu gormeye savascii mınnoslarımız ıyımı annesı melegim can Mervenur277 melisaa93 kuzular sızlerede bol atraksıyonlu gunler dılerım
İnşallah vardır bebeğimBenim de böyle çıktı var mıdır? İdrar çok damlattım galiba