- 16 Ağustos 2022
- 257
- 150
- 27
Test yaptın mı daha bende olmadım beyaz akıntım var testte alamıyorum evde ovulasyon testi var onda çıkar mı acabaOlmadım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptın mı daha bende olmadım beyaz akıntım var testte alamıyorum evde ovulasyon testi var onda çıkar mı acabaOlmadım canım
Bilyorum ki ben yaptım ama ikisi koyu çift çıkmadı net değilmiş çift çıkıp yanıltadabilirmiş beklicez hayırlısı olsunTest yaptın mı daha bende olmadım beyaz akıntım var testte alamıyorum evde ovulasyon testi var onda çıkar mı acaba
Atsana yaptığın testi bence silikse vardır bir gün kaldı çünkü adete inşallah vardır ya bende şimdi ovulasyon testini yaptım silik çıktı t çizgisi bence olsa o koyu çıkardıBilyorum ki ben yaptım ama ikisi koyu çift çıkmadı net değilmiş çift çıkıp yanıltadabilirmiş beklicez hayırlısı olsun
Çöpe attım kuzum 2. Çizgi t çizgisi çıktı var ama ile aynı koyulukta değilAtsana yaptığın testi bence silikse vardır bir gün kaldı çünkü adete inşallah vardır ya bende şimdi ovulasyon testini yaptım silik çıktı t çizgisi bence olsa o koyu çıkardı
Sende mi ovulasyon yaptın hamilelik testi yerineÇöpe attım kuzum 2. Çizgi t çizgisi çıktı var ama ile aynı koyulukta değil
EvetSende mi ovulasyon yaptın hamilelik testi yerine
Bende ya aynı koyulukta değilse yok bence benimki de silik çıktı
Ayyy nası sevindimmmm anlatamamHayırlı ugurlu olsun ınsallah saglıkla gelişssin saglıkla gelsin inşalaaahhhhCanlar sabahtan arkadaşlarımla buluştum. Az önce dönerken test aldım. Yaptım ve anında kırmızı çıktı. Çok şükür batı geçeli 2 gün oldu.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı vakitlerde nasip etsin
@pozitifbiri @Papatyamaviss @melegim can @fnd_50 @Mervenur277 @melisaa93 @Sirius2023 @savascii @Deepblues @imaginationforever @Safransari @sevayd @bebekheyecani Tikabasa @Trueliving @Cey1an @cnlrm @Niqu cans16 ekimm24 @aynurland ve diğer canım kızlar
Allah razı olsun canımcümlemizinki ve Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinAyyy nası sevindimmmm anlatamamHayırlı ugurlu olsun ınsallah saglıkla gelişssin saglıkla gelsin inşalaaahhhh
Bende çizgiyi görüyorum inşallah vardirEki Görüntüle 3253748 Merhabalar. Benim de bata 7 gün varken laboquick bu şekilde çıktı. gün içersinde 4 kere yaptım, bunu gece yaptim yine de çıktı. normalde daha net ama görünmesi için fotoğrafın renk ayarıyla oynadım. sizce var mı çizgi? ve doktora gitmem gerekiyor mu henüz çok erken gibi
Cnm çizgi varEki Görüntüle 3253748 Merhabalar. Benim de bata 7 gün varken laboquick bu şekilde çıktı. gün içersinde 4 kere yaptım, bunu gece yaptim yine de çıktı. normalde daha net ama görünmesi için fotoğrafın renk ayarıyla oynadım. sizce var mı çizgi? ve doktora gitmem gerekiyor mu henüz çok erken gibi
Siyah beyaz olanda gördüm ben canımReglime 6 gün var her zamanki gibi silip çizgilerle uğraşıyorum prodoctor markası güvenmiyorum bu testte 10dk geçti böyleydi
Hep çıkıyor o biliyor musun bütün testlerimde var o ama sonuç hüsranla bitiyor anlamıyorum neden çıktığını çok ilginçSiyah beyaz olanda gördüm ben canım
Hiç kan verdin mi canım betan kaç çıkıyor normalde acaba. Hep silik çıkmasıda ilginçHep çıkıyor o biliyor musun bütün testlerimde var o ama sonuç hüsranla bitiyor anlamıyorum neden çıktığını çok ilginç
2 çıkıyor canım çok hatırlamıyorum 4 ay olmuştur 5 çıkmıştı ama aşırı yoğun kanamam vardı ağrılarım vardı o zaman öyle çıktı kimyasal diye düşündüm sonra tekrar vermeye gitmiştim 2 çıkmıştıHiç kan verdin mi canım betan kaç çıkıyor normalde acaba. Hep silik çıkmasıda ilginç
Evet bende onu diyecektim kimyasal mı oluyor acaba diye düşündüm ama her ayda kimyasal olur mu2 çıkıyor canım çok hatırlamıyorum 4 ay olmuştur 5 çıkmıştı ama aşırı yoğun kanamam vardı ağrılarım vardı o zaman öyle çıktı kimyasal diye düşündüm sonra tekrar vermeye gitmiştim 2 çıkmıştı
Anlamıyorum canım sıkıldım gölge görmekten inan hiç yapasım gelmiyor heveste kalmadı bak çizgi var ama acabaya düşürüyorumEvet bende onu diyecektim kimyasal mı oluyor acaba diye düşündüm ama her ayda kimyasal olur mu
En iyisi aslında adet gecikmesi olunca yapmak ama bizdede o sabır yokAnlamıyorum canım sıkıldım gölge görmekten inan hiç yapasım gelmiyor heveste kalmadı bak çizgi var ama acabaya düşürüyorum