Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar fotoğrafı begenmissiniz ama anlamıyorum ki ne demek istiyorsunuz yani var mı yok mu sizce 😅 kuruma çizgisidir diye su tuttum gitmedi o çizgi gibi sey
Bence var ama gölgelik görüyoruz yarın tekrarla canım koyulaşma varsa kana koş hemen 😍

Eki Görüntüle 3253748 Merhabalar. Benim de bata 7 gün varken laboquick bu şekilde çıktı. gün içersinde 4 kere yaptım, bunu gece yaptim yine de çıktı. normalde daha net ama görünmesi için fotoğrafın renk ayarıyla oynadım. sizce var mı çizgi? ve doktora gitmem gerekiyor mu henüz çok erken gibi
Kan değerin 1500e çıkmadan doktor hiçbir şeu yapıp söyleyemez olumlu olumsuz canım. İnş vardır. Gölgesi görünüyor ama bariz çıkmadığı sürece ümitlenme derim

Eki Görüntüle 3253748 Merhabalar. Benim de bata 7 gün varken laboquick bu şekilde çıktı. gün içersinde 4 kere yaptım, bunu gece yaptim yine de çıktı. normalde daha net ama görünmesi için fotoğrafın renk ayarıyla oynadım. sizce var mı çizgi? ve doktora gitmem gerekiyor mu henüz çok erken gibi
Doktor için çok erken canım koyu çıkınca gitsen bile bir şey demeyebilir kese görülmesi lazım. Bir rahatsızlık yada geçmiş düşüğünüz yoksa bekleyin bu testte de kesim bir şey yok daha maalesef

Merhaba kızlar ben bu ay ilk defa klomen kullanmayan başladım âdetin 3 günü başladım günüde iki sefer içtim 5 gün içtim ertesi gün doktora gittim bir tane sağ da bir tane de sol da yumurta gördüm 5 gün sonra yine gel alttan bakacağım dedi yani yarın gideceğim doktora ama ben bugün ovulasyon testi yaptım hiç birşey çıkmadı neden böyle oldu anlamadım 😔

Eklentiler

• IMG_20230528_204054.jpg
    IMG_20230528_204054.jpg
    125,8 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba kızlar ben bu ay ilk defa klomen kullanmayan başladım âdetin 3 günü başladım günüde iki sefer içtim 5 gün içtim ertesi gün doktora gittim bir tane sağ da bir tane de sol da yumurta gördüm 5 gün sonra yine gel alttan bakacağım dedi yani yarın gideceğim doktora ama ben bugün ovulasyon testi yaptım hiç birşey çıkmadı neden böyle oldu anlamadım 😔
Doktorun söylediğine göre 2 seçenek var ya yumurtan büyümedi ya da çatladı 🤷🏼‍♀️

Benim normalde yumurtlama haftam ama ben hiç Bi şey hissetmiyorum hatta akıntım bile yok yani ne yapmalıyım acaba
Bilmiyorum ki canım doktor değilim ama reglin biter bitmez ovülasyon testine başlayabilirsin belki erken yumurtlama görüyorsundur

Cnm çizgi var
Bnce bikaç gun koyulaşma takip et
IMG_20230529_010941.jpg

canım şimdi gece olmasına rağmen böyle çıktı yaptığımda. normalde daha koyu. ama adete 5 gün var daha kimyasal diye korkuyorum. yarın doktora randevum var dua edin nolur Allah isteyenlerin kucağını boş birakmasin amin

Günaydın kızlar doktordan çıktım iki tane yumurtam var di bir sağ da bir de sol da sağ daki yumurtlama 15 cm olmuş sol da ki geriden geliyor Muş Çarşamba günü bir daha gideceğim kaç cm olunca çatlama iğnesi vuruluyor ve kaç cm olunca sağlıklı yumurta oluyor

Günaydın kızlar doktordan çıktım iki tane yumurtam var di bir sağ da bir de sol da sağ daki yumurtlama 15 cm olmuş sol da ki geriden geliyor Muş Çarşamba günü bir daha gideceğim kaç cm olunca çatlama iğnesi vuruluyor ve kaç cm olunca sağlıklı yumurta oluyor
18 19 20 21 22 civarı güzel ve iğne vuruluyor canım

X