Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorumun numarasi yokki bende arastirma hastanesi oldugu icin numara verecegini de sanmiyorum. Bir de uzak bir ilcede yasiyorum haftaya burdaki hastanede keseyi gorursem sonra kendi doktoruma giderim dedim ama suan kafam cok karisti ne yapacagimi sasirdim😕
Sen hastaneyi ara telefondan bağlamalarını iste. Uzak bir yerde yaşadığını da söylersin gerekli görürse çağırır seni☺️ Bir şey olmazda işte önlem amaçlı doktor bilsin ona göre hareket edersin

Kızlar merhaba son adet tarihim 30 Nisan. 11 Mayıs yumurtlama oldu bugün kan testim 335 geldi. 3 haftalık duruma göre yüksek değil mi bilgisi olan var mı

Kızlar merhaba son adet tarihim 30 Nisan. 11 Mayıs yumurtlama oldu bugün kan testim 335 geldi. 3 haftalık duruma göre yüksek değil mi bilgisi olan var mı
Hafta olarak düşünmeyin regli 12.günde yumurtlama olmuş döngü kısa, değerinizde sorun yok bence. Sağlıklı bir hamilelik olsun inşallah 💓

Kızlaarr daha önce bu testi kullanan oldumu ???

Eklentiler

• B371323A-FE6D-4075-9625-B1D3515F22B0.jpeg
    B371323A-FE6D-4075-9625-B1D3515F22B0.jpeg
    193,7 KB · Görüntüleme: 59
Canım bu haftasına göre çizgi çıkartan test değilmi t1 de silik çizgi var valla
Evet evet ondan kuzum ilk defa kullanıyorum bende. Görüyorum çizgiyi 😍 inşallah yanıltmazda koyulduğunuda görürüm. 1 tane almıştım bundan 2 tanede prodoctor erken gebelik var sabahta onu denerim bakalım. Bu testin hcg ölçümü 25 miş. Prodoctorun bilmiyorum gerçi. Ay çok heycanlıyım yarında evlilik yıl dönümümüz inşallah koyulaştığını görürürümde güzel bi süpriz yaparım

Evet evet ondan kuzum ilk defa kullanıyorum bende. Görüyorum çizgiyi 😍 inşallah yanıltmazda koyulduğunuda görürüm. 1 tane almıştım bundan 2 tanede prodoctor erken gebelik var sabahta onu denerim bakalım. Bu testin hcg ölçümü 25 miş. Prodoctorun bilmiyorum gerçi. Ay çok heycanlıyım yarında evlilik yıl dönümümüz inşallah koyulaştığını görürürümde güzel bi süpriz yaparım
Canım ben bunu araştırmıştım testin her bölümü farklı betayı algılıyordu haftası yüksekse 4 çizgi birden çıkartıyordu. Senin anında çıktı çizgin demi kuruma felan değil bariz gözüküyor çünkü

Aaa inşallah evlilik yıl dönümü hediyeniz olur bebişiniz yarın bizimde evlilik yıl dönümümüz 🥰🥰

X