Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy kuzucuguuum inşallah yaaa etmez miyim hiç ederim tabiii, Allah tez versin inşallah tutmuştur hayırlısı ile. Tablo iyi gidiyor. Gelmeyesice Bat a kaç gün var :KK66:
Selam beybi naber ben de hala ateş tabloları ile boğuşuyorum😒😒😒🥺🥺🥺 bu son olsun dua et nolur

Hiç belli olmaz canım daha Dpo 9. Gün birden yükselebilir düşüş yerleşme düşüşü olabilir
İnşallah öyledir canım diğer aylara bu ay çok farklı ateşim akıntım da yoğun beyaz geliyor bu ay az kaldı bekliyecez

İnşallah öyledir canım diğer aylara bu ay çok farklı ateşim akıntım da yoğun beyaz geliyor bu ay az kaldı bekliyecez
Benim hiç belirtim yok rahim filminden sonra değerlendirdiğim ilk ay diyebilirim bekliyorum son 6 gün benim de ikimiz için de hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻

Benim hiç belirtim yok rahim filminden sonra değerlendirdiğim ilk ay diyebilirim bekliyorum son 6 gün benim de ikimiz için de hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻
Amin inşallah canım hayırlısı akıntıyı saymazsak bnmde belirtim yok aramızda 1 gün var bnm bu ikinci çatlama bu ay ilkini 11.güne çekti 2.çiyi 16. Güne çekti 2.ye göre bugün 9.gün

Amin inşallah canım hayırlısı akıntıyı saymazsak bnmde belirtim yok aramızda 1 gün var bnm bu ikinci çatlama bu ay ilkini 11.güne çekti 2.çiyi 16. Güne çekti 2.ye göre bugün 9.gün
İki çatlama oldu yani değerlendirebildiyseniz birinden biri tutar inşallah 🤲canım ya

Evet canım değerlendirdim inşallah tutar sende de herkesten bu ay güzel sonuçlar alırız aynı zamanlarda güzel haber bekliyen çok kişiyiz bu ay
İnşallah canım ya inşallah o ay bu aydır bekliyorum 🤲🏻 bekleyelim ❤️

Hadi bakalım inşallah pozitif sonuçlar alırız 🤲🏻❤️🥰
Cnm bnımde rahim filminden sonraki ayım bılıyosun
Ama bnde yumurtlamadan sonra kasık ağrım bitmedi, göğüsler balon gbi şiş ve hassas, adet agrılarım başladı 3 gün önce,,
Bnde c. Tesi sabh test yapıcam
Hayırlısı hakkımızda
Guzel haberler vermk dileğiyle

Benım p. Tesi gunude pikti ama ayın 22 si
Oyuzden bn çatlamayı ayın 23ü ilk gunmüş gbı sayıyorum

Cnm bnımde rahim filminden sonraki ayım bılıyosun
Ama bnde yumurtlamadan sonra kasık ağrım bitmedi, göğüsler balon gbi şiş ve hassas, adet agrılarım başladı 3 gün önce,,
Bnde c. Tesi sabh test yapıcam
Hayırlısı hakkımızda
Guzel haberler vermk dileğiyle

Benım p. Tesi gunude pikti ama ayın 22 si
Oyuzden bn çatlamayı ayın 23ü ilk gunmüş gbı sayıyorum
Ya canım çok güzel belirtilerin var inşallah pozitifleri de görürsün ❤️ maalesef benim hiç belirtim yok o yüzden umudum da yok ama bekliyorum. Cuma yapacağım ben de. Benim 21inde pikti. 22 sinde çatladı canım

X