Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O oluyor canım korkma bnde aynısını zannediyorum şubatta hatırlar mısın hep adetim erken gelecek ağrı var diyordum şimdi de öyle nedense o kadar panik yapmıyorum bu sefer bulantı bni kötü yapıyor
İnşAllah hamileliktendir bu yaşadıklarımız rabbim hayırlısını versin tabi de yoksa kafayı yedim diyeceğim kendime

Ben test yapmicaktimda rüyamda görünce yaptim boyle cikti. Ayenn persembe yapicam. Bu zten erken gebelikte degildi kaset testti
Çünkü çatlamadan sonra 5-8 günde falan embriyo rahme yerleşiyor daha sonra beta hcg artmaya başlıyor giderek 5-10-20-40 gibi yükseliyor her gün 2 katı

cans16 beni de ekler misin sat 25 Mart bat 28 Nisan

Canım yumurtlama olalı daha 4 gün olmuş bu dalgalanmalar normal o yüzden henüz yorum yapmak için çok erken. Bekleyelim
Bir şey sorabilir miyim bu tablolarda vücut ısısı yükseliyor ya mesela benim yumurtlamadan 5 gün sonra yüzde yanma oluyor hep aynı 5 gün sonra yani vücut ısısı da yükseliyor bu ne anlama gelir diyorlar ya vücut ısısı yükseldikten sonra yumurtlama için geç zamandır mesela yani çatlamadan 2-3 sonra yükselir falan diyebiliyor muyuz ben grafik bilmiyorum

Beni de alır mısınız Bat 11 nisan

Merhaba,

Yumurtlamadan tam 14 gün sonra regl bekleniyor diyorlar. Benim sorum şu. Ovülasyon testinde 2 gün pik görüyoruz, sonra çizgi siliniyor. Çizginin silindiği gün mü yumurta çatlamış oluyor? Yumurtlama gününü hangi gün almalıyız? İlk pik gördüğümüz gün mü?

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…