Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni tarif etmişsin cnm kasık ağrım alt karında ağrı akıntı gelmiş gibi ama yok bulantı diyemiyorum ama o tarz bişey halsizlik bide vücut bizle inşallah oyun oynamıyordur
İnşAllah ya ne zaman kesin desem regl oluyorum

Regli olucak gibi ağrılarım oluyor, akıntı hissi var ama wc ye gittiğimde kupkuru oluyorum karnımda ağrılar, solda ve arada sağda ağrılarım oluyor tabi bunların hepsi psikolojik olabilir
O kadar çok psikolojik belirti yaşıyorız ki bugün adet oldum ama midem bulandı o derece normalde de asla bulanmaz

Of ya gerçekten moraller şaştı kaldı. Ben bu ay çok ümitsizim. Mutsuzum. Ben de cuma adet olacağım. Bu sefer hiç belirtisiz ilerliyor.
Aynen biyoloji de kafayı yiyor, takmadan yapabilsek şu işi keşke de rahat etsek

Bnde korkuyorum acaba tekrar kimyasal olur mu diye
Benimde bir boş gebeliğim var bende o yüzden korkuyorum tekrarlar mı diye az öncede regl ağrısı gibi karnıma ağrı saplandı yemek yerken çok kötü oldum acaba erken mi gelicek reglim diyorum hsg çekilmiştim bu ay

Boş gebelik ne zamandı?

O oluyor canım korkma bnde aynısını zannediyorum şubatta hatırlar mısın hep adetim erken gelecek ağrı var diyordum şimdi de öyle nedense o kadar panik yapmıyorum bu sefer bulantı bni kötü yapıyor

Ben burdan göremedim ama canlı görüyorsanız ilk 10 dkda olabilir. Ben de aralık ayında rüyamda görmüştüm ve hamileydim inş sende de vardır
Benimde test yapacağımdan değildi de rüyamda gördüm bende hemen labnya gittim yaptim bu cikti 3. Dk da daha koyuydu 5.dk da bu sekilde kaldi böyle

Evet takip ettim. Yumurtlama olali 8 gun çatlama olalida 7 gün oldu
Benimde çatlama olalı 6 gün siz yarın sabah tekrar yapın varsa yine görünür ve giderek koyulaşacaktır ben cuma günü sabah test yapacağım sizinde perşembe günü çıkması gerekiyor erken gebelik testinde

Beni de alır mısın canım bat 4 nisan

Ben test yapmicaktimda rüyamda görünce yaptim boyle cikti. Ayenn persembe yapicam. Bu zten erken gebelikte degildi kaset testti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…