Amin inşallah canım benim inan kendimden çok sizleri düşünüyorum 3 tane evlâdım var olmazsa rabbim onlara ömür versin o kadar emek veriyor uğraşıyorsunuz sizler için çok dua ediyorumYa canımsın asıl senin yüreğine sağlık bu ne güzel yüreğinin samimiyeti öyle çok duygulandım ne güzel dua etmişsin Allah razı olsun sendenAllah senin de gönlüne göre hayırlısı ile versin inşallah
Evet gün içinde ölçülen ateşin cok önemi olmuyor. Daha yüksek çıkabiliyor doğru sonuç vermiyor. Uykudan uyandığım ve yataktan çıkmadığın aynı saatte ölçtüğüm ateş doğru sonucu veriyor. Rica ederim ne demekAnladım çok teşekkür ederimbende ki sebebi ne bilmiyorum önceden yoktu bu sonradan çıktı sıcak basması da değil bariz yüzüm yanıyor yanaklarım yumurtlamadan 5 gün sonra akşam oluyor aniden ateşim yükseliyor 36.9 - 37 oluyor ertesi günde akşam olabiliyo sonra geçiyor mesela şuan 36.6 ama sizin dediğiniz sabah yataktan kalkılmadan ölçülmesi gerekiyor
Canım bu aralar biraz yoğunum bir kaç gün içinde bilgisayarda düzenleyeceğimKuzum bu listedeki BAT sıralaması karışık olmuş acaba sıralasan mı daha rahat anlarız sıra kime geldi
Ekliyorum canım belkide ilkHanımlar bende bu ay topige geldim henüz regl olmadım ama hamile değilim hissediyorum Burdan devam etmek istiyorum benide ekler misiniz listeyecans16
Abla beni tabloma bakar mısın neden bu kadar keskin düşüş yapıp tekrar keskin yükseliş olmuş olabildiRica ederim faydalı olabildiysem ne mutlu bana
Benimde öyle oldu bugün karnıma kramplar girdi girdi çıktı regl ağrısı gibi devam ediyorBen kızlarımda yaşadım kimyasalda yaşamadım yerleşmediği içindir ama her gebelik aynı olmaya bilir canım belli olmaz alt kaşığın ve karnım çok ağrıyor dayanamıyorum çok yoruldum yine
Aynen canım kıvranıyorum evde tadilat var iş yapıyorum biraz ağır iş yaptım hareket ettikçe kötü oldum şimdi iki büklüm yatıyorumBenimde öyle oldu bugün karnıma kramplar girdi girdi çıktı regl ağrısı gibi devam ediyor
Benim normalde yumurtlama akıntım olmaz ama 9-10 gündür yumurtlama akıntısı gibi akıntım var. Sanırım 19 mart yumurtlama günüydüKızlar yumurtlasan sonra akıntı devam ediyor mu sizde bu ay sadece 5 sefer ilişki oldu ama 8 9 gündür akıntım sürekli devam ediyor
Dikkat et ama yorma kendini, ağır şeylerde kaldırmamaya çalış ya tutunamazsa annesiAynen canım kıvranıyorum evde tadilat var iş yapıyorum biraz ağır iş yaptım hareket ettikçe kötü oldum şimdi iki büklüm yatıyorum
Fazla kaldırmıyorum ama ev öyle olunca içim rahat etmiyor inşallah bişey olmaz tutunurDikkat et ama yorma kendini, ağır şeylerde kaldırmamaya çalış ya tutunamazsa annesi
Canım adetten sonra hep kuruydum mart 15 16 da akıntım geldi tamam dedim yumurtlama zamanı sonra kesildi sonra ayın 20. Sinde bi başladı akıntım hiç gitmiyor sürekli devam ediyor hiçbi belirtimde yok sadece deprem bölgelerine yakın olduğumuzdan çok fazla depremi hissettiğimiz için başım dönüyor bende bunu depreme yoruyorum çünkü herhangi bi belirtim yok akıntı dışında bugün ayın 29 u 9 gündür akıntım sürekli hatta adet oldum zannediyorum olmuyorumBenim normalde yumurtlama akıntım olmaz ama 9-10 gündür yumurtlama akıntısı gibi akıntım var. Sanırım 19 mart yumurtlama günüydü
Anlıyorum senide ama yine dr dikkat etFazla kaldırmıyorum ama ev öyle olunca içim rahat etmiyor inşallah bişey olmaz tutunur
Edecem canım yavaş yavaş yaparım artık yormadanAnlıyorum senide ama yine dr dikkat et
İnşallah hepimiz hamile kalalım bu ay Ramazan bizlere mucize getirsin inşallahEkliyorum canım belkide ilksen olursun
Bu nedir biraz acıklayabilir misiniz :)Kızlar aranızda illa bileni vardır clife kullanmaya baslıcam bu ay siparişimi verdim kargomu bekliyorum. Macunken pek alasım yoktu kendimi biliyorum tadı hoşuma gitmeyecek ve kullanmayacaktım. Ama kapsülü çıkmış öyle olunca dayanamadım bakalım inşallah şifa olur
Bende macununu aldım hsg çekildiğim için regli bitmişti haliyle kullanmak nasip olmadı dolapta öylece duruyor bu ay regl olursam kullanmaya başlıcamKızlar aranızda illa bileni vardır clife kullanmaya baslıcam bu ay siparişimi verdim kargomu bekliyorum. Macunken pek alasım yoktu kendimi biliyorum tadı hoşuma gitmeyecek ve kullanmayacaktım. Ama kapsülü çıkmış öyle olunca dayanamadım bakalım inşallah şifa olur