Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
NİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
:KK200: :KK200: :KK200:
ANNE ADAYISATBATDURUM
cans16 cans16 5 MART🤰🏼
@Feryasu2 MART1 NİSAN🍀🐞
@Leylifer024 MART1-2 NİSAN🍀🐞
@mervee9875 MART20 NİSAN🍀🐞
@Hayirlisi1235 MART4 NİSAN🍀🐞
@Mardin li29 ARALIK🍀🐞
@Suyolu015 MART3 NİSAN🍀🐞
@turuncuuu123 ŞUBAT22 MART🔴
@edahandro7 MART1 NİSAN🍀🐞
L A L L A L 3 MART5 NİSAN🍀🐞
@garfiuss6 MART3 NİSAN🍀🐞
@gossipbusra2 MART28 MART🍀🐞
@evremm227 MART1 NİSAN🍀🐞
@Niqu5 MART5 NİSAN🍀🐞
@ZeyElif5-6 NİSAN🍀🐞
@Marryyj7 MART🍀🐞
@Anac ana7 MART1 NİSAN🍀🐞
@suyesili15 MART1 NİSAN🍀🐞
@rosalinel4 MART4 NİSAN🍀🐞
@Mrvpearl9 MART3 NİSAN🍀🐞
@aynurland8 MART11 NİSAN🍀🐞
@Tuttyy8 MART7 NİSAN🍀🐞
@caglaaaaaa8 MART9 NİSAN🍀🐞
@fztbsr26 ŞUBAT24 MART🍀🐞
@htmcicegi10 MART5 NİSAN🍀🐞
@Feyzacim11 MART6 NİSAN🍀🐞
C cnlrm 14 MART8 NİSAN🍀🐞
@Jinnn11 MART11 NİSAN🍀🐞
@mucizebekliyorum111 MART8 NİSAN🍀🐞
@Hasretimm12312 MART9 NİSAN🍀🐞
@Eymennnannesi20 MART18 NİSAN🍀🐞
@kakulelib21 MART15 NİSAN🍀🐞
@Asli Miraz11 MART5 NİSAN🍀🐞
@karsumaran8 MART6 NİSAN🍀🐞
@BirMucizeOlsunb17 MART11 NİSAN🍀🐞
@kayra120916 MART11 NİSAN🍀🐞
@mlh513 MART10 NİSAN🍀🐞
@simurgggg12 MART8 NİSAN🍀🐞
fnd_50 fnd_50 17 MART🍀🐞
@Ustaozlem17 MART15 NİSAN🍀🐞
@leblebii1919 MART15 NİSAN🍀🐞
@Binevs9413 MART31 MART🍀🐞
@beyons14 MART9 NİSAN🍀🐞
@heyssu5 MART4 NİSAN🍀🐞
@Mervenur27720 MART17 NİSAN🍀🐞
@merveozel7 MART7 NİSAN🍀🐞
@birbebekhikayesi19 MART16 NİSAN🍀🐞
@fatsek18 MART16 NİSAN🍀🐞
@Benbenmiyim7 MART4 NİSAN🍀🐞
@melegim can21 MART18 NİSAN🍀🐞
@Pasiphea21 MART17 NİSAN🍀🐞
@BethLegends21 MART21 NİSAN🍀🐞
@bendiyebiri111 MART8 NİSAN🍀🐞
@Nypmha20 MART14 NİSAN🍀🐞
@Fitanneaday20 MART20 NİSAN🍀🐞
@matmazel0923 MART19 NİSAN🍀🐞
@Mavi07070714 MART10 NİSAN🍀🐞
@Sunshine59724 MART24 NİSAN🍀🐞
@Cgh6 NİSAN🍀🐞
1 1sunshine1 11 MART8 NİSAN🍀🐞
@Asella19 MART18 NİSAN🍀🐞
@Babydustt12 MART9 NİSAN🍀🐞
@Haziran190726 MART22 NİSAN🍀🐞
@Asi kedi19 NİSAN🍀🐞
@mucizem011120 MART15 NİSAN🍀🐞
@tweeetyyy26 MART20 NİSAN🍀🐞
@yenibirhayal28 MART🍀🐞
Kuzum bu listedeki BAT sıralaması karışık olmuş acaba sıralasan mı daha rahat anlarız sıra kime geldi 😁

Bir şey sorabilir miyim bu tablolarda vücut ısısı yükseliyor ya mesela benim yumurtlamadan 5 gün sonra yüzde yanma oluyor hep aynı 5 gün sonra yani vücut ısısı da yükseliyor bu ne anlama gelir diyorlar ya vücut ısısı yükseldikten sonra yumurtlama için geç zamandır mesela yani çatlamadan 2-3 sonra yükselir falan diyebiliyor muyuz ben grafik bilmiyorum
Sıcak basması dediğiniz olabilir ama vücut ısısı takibi demek, sabahleyin erken ve her gün aynı saatte yataktan çıkmadan uyanır uyanmaz yapılan ölçümü düzenli olarak kaydetmek demek. Yumurtlama öncesi vücut ısısı 0.3 kadar daha düşüktür.(mesela 36.4 olsun) Yumurtlama sonrası vücut ısısı artan progestandan dolayı 0.3 ve yukarısı kadar olur. (Mesela 36.7 ve üstü olacaktır) Ateşinizin düşükten birden yükseğe fırladığı o ertesi gün yumurta çatlamış demektir. Adete kadar ateş yüksek seyreder. Adete birkaç gün kala ya da adet günü ateşin adet ateşin kaçsa ona düşer. Mesela benim yumurtlamadan sonraki ateşim 36.8 36.9 civarı oluyor. 36.5 veya 36.4 e düştüğü gün anlıyorum ki o gün adet gelecek :) inşallah bir gün düşmez de hamile olduğumu anlarım mesela:) inşallah anlatabilmişimdir ♥️

Merhaba,

Yumurtlamadan tam 14 gün sonra regl bekleniyor diyorlar. Benim sorum şu. Ovülasyon testinde 2 gün pik görüyoruz, sonra çizgi siliniyor. Çizginin silindiği gün mü yumurta çatlamış oluyor? Yumurtlama gününü hangi gün almalıyız? İlk pik gördüğümüz gün mü?

Teşekkürler.
Çizginin silindiği gün çatlama diye biliyorum

Kızlar herhangi bir takviye kullanan var mı gebe kalabilmek için destekleyici, vitamin vs
Ben sadece folikasit alıyorum ama d vitamini, balık yağı, c vitamini ekrsta kullanma çok iyi diyorlardı

Ben boş gebelik geçirdiğim 3 ay öncesi mpfolic asiti kullanmıştım içerisinde saydıklarımın hepsi var onun etkisinin olduğunu düşünüyorum artık elimde ki bitince ona geçicem

Merhaba,

Yumurtlamadan tam 14 gün sonra regl bekleniyor diyorlar. Benim sorum şu. Ovülasyon testinde 2 gün pik görüyoruz, sonra çizgi siliniyor. Çizginin silindiği gün mü yumurta çatlamış oluyor? Yumurtlama gününü hangi gün almalıyız? İlk pik gördüğümüz gün mü?

Teşekkürler.
Testinin silindiği gün yumurtlama zamanın oluyor yumurta o zamanı da içine alarak 24 saat yaşıyor, 24 saat geçtikten sonra artık bir işlevi kalmıyor 😌

Hanımlar bende bu ay topige geldim henüz regl olmadım ama hamile değilim hissediyorum Burdan devam etmek istiyorum benide ekler misiniz listeye cans16 cans16 🥰

Canım yumurtlama olalı daha 4 gün olmuş bu dalgalanmalar normal o yüzden henüz yorum yapmak için çok erken. Bekleyelim♥️
Tamam canım takibe devam edeyim ateşim ramazana girince uyku düzeni değişti oda değişti bi gün sorunluydu belki de 5 gün oldu canım ama daha erken galiba

Sıcak basması dediğiniz olabilir ama vücut ısısı takibi demek, sabahleyin erken ve her gün aynı saatte yataktan çıkmadan uyanır uyanmaz yapılan ölçümü düzenli olarak kaydetmek demek. Yumurtlama öncesi vücut ısısı 0.3 kadar daha düşüktür.(mesela 36.4 olsun) Yumurtlama sonrası vücut ısısı artan progestandan dolayı 0.3 ve yukarısı kadar olur. (Mesela 36.7 ve üstü olacaktır) Ateşinizin düşükten birden yükseğe fırladığı o ertesi gün yumurta çatlamış demektir. Adete kadar ateş yüksek seyreder. Adete birkaç gün kala ya da adet günü ateşin adet ateşin kaçsa ona düşer. Mesela benim yumurtlamadan sonraki ateşim 36.8 36.9 civarı oluyor. 36.5 veya 36.4 e düştüğü gün anlıyorum ki o gün adet gelecek :) inşallah bir gün düşmez de hamile olduğumu anlarım mesela:) inşallah anlatabilmişimdir ♥️
Anladım çok teşekkür ederim 🥰 bende ki sebebi ne bilmiyorum önceden yoktu bu sonradan çıktı sıcak basması da değil bariz yüzüm yanıyor yanaklarım yumurtlamadan 5 gün sonra akşam oluyor aniden ateşim yükseliyor 36.9 - 37 oluyor ertesi günde akşam olabiliyo sonra geçiyor mesela şuan 36.6 ama sizin dediğiniz sabah yataktan kalkılmadan ölçülmesi gerekiyor

Ağzınıza sağlık çok açıklayıcı olmuş

Senin yüreğini seveyim canım nasıl güzel anlatmışsın yaa Allah bin kere razı olsun Ramazan ayı hürmetine inşallah en kısa zamanda sende güzel haberler alırsında o ateş hiç düşmez

Senin yüreğini seveyim canım nasıl güzel anlatmışsın yaa Allah bin kere razı olsun Ramazan ayı hürmetine inşallah en kısa zamanda sende güzel haberler alırsında o ateş hiç düşmez
Ya canımsın asıl senin yüreğine sağlık bu ne güzel yüreğinin samimiyeti öyle çok duygulandım ne güzel dua etmişsin Allah razı olsun sendenAllah senin de gönlüne göre hayırlısı ile versin inşallah 🤲🏻♥️

Boş gebeliğimde hiç yaşamadım belki bunda da yaşamam varsa
Ben kızlarımda yaşadım kimyasalda yaşamadım yerleşmediği içindir ama her gebelik aynı olmaya bilir canım belli olmaz alt kaşığın ve karnım çok ağrıyor dayanamıyorum çok yoruldum yine 😔😔

X