Ben cizgi görüyorum da o yüzden attım fotoyu :) Erken biliyorum rüya gördüm hemen bir hışımla test yaptim bu cikti o yuzden attimEn az 10 gün geçmesi lazım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben cizgi görüyorum da o yüzden attım fotoyu :) Erken biliyorum rüya gördüm hemen bir hışımla test yaptim bu cikti o yuzden attimEn az 10 gün geçmesi lazım canım
Ben görmek istediğim için mi görüyorum acaba kiEn az 10 gün geçmesi lazım canım
İnşAllah ya ne zaman kesin desem regl oluyorumBeni tarif etmişsin cnm kasık ağrım alt karında ağrı akıntı gelmiş gibi ama yok bulantı diyemiyorum ama o tarz bişey halsizlik bide vücut bizle inşallah oyun oynamıyordur
FSH ve LH Ne çıktı canımSonuçlarım gayet normal çıktı. Folik asit başladık bu ay da ilk denememiz adet gecikmesini bekliyorum bakalım
Reglin 3. Günü bakıldı onlara fsh 7, lh 4FSH ve LH Ne çıktı canım
Tamam canım3. Günü bakıldı onlara fsh 7, lh 4
O kadar çok psikolojik belirti yaşıyorız ki bugün adet oldum ama midem bulandı o derece normalde de asla bulanmazRegli olucak gibi ağrılarım oluyor, akıntı hissi var ama wc ye gittiğimde kupkuru oluyorum karnımda ağrılar, solda ve arada sağda ağrılarım oluyor tabi bunların hepsi psikolojik olabilir
Of ya gerçekten moraller şaştı kaldı. Ben bu ay çok ümitsizim. Mutsuzum. Ben de cuma adet olacağım. Bu sefer hiç belirtisiz ilerliyor.O kadar çok psikolojik belirti yaşıyorız ki bugün adet oldum ama midem bulandı o derece normalde de asla bulanmaz
Aynen biyoloji de kafayı yiyor, takmadan yapabilsek şu işi keşke de rahat etsekOf ya gerçekten moraller şaştı kaldı. Ben bu ay çok ümitsizim. Mutsuzum. Ben de cuma adet olacağım. Bu sefer hiç belirtisiz ilerliyor.
Bnde korkuyorum acaba tekrar kimyasal olur mu diyeİnşAllah ya ne zaman kesin desem regl oluyorum
Benimde bir boş gebeliğim var bende o yüzden korkuyorum tekrarlar mı diye az öncede regl ağrısı gibi karnıma ağrı saplandı yemek yerken çok kötü oldum acaba erken mi gelicek reglim diyorum hsg çekilmiştim bu ayBnde korkuyorum acaba tekrar kimyasal olur mu diye
Ben burdan göremedim ama canlı görüyorsanız ilk 10 dkda olabilir. Ben de aralık ayında rüyamda görmüştüm ve hamileydim inş sende de vardırBen görmek istediğim için mi görüyorum acaba ki
Boş gebelik ne zamandı?Benimde bir boş gebeliğim var bende o yüzden korkuyorum tekrarlar mı diye az öncede regl ağrısı gibi karnıma ağrı saplandı yemek yerken çok kötü oldum acaba erken mi gelicek reglim diyorum hsg çekilmiştim bu ay
O oluyor canım korkma bnde aynısını zannediyorum şubatta hatırlar mısın hep adetim erken gelecek ağrı var diyordum şimdi de öyle nedense o kadar panik yapmıyorum bu sefer bulantı bni kötü yapıyorBenimde bir boş gebeliğim var bende o yüzden korkuyorum tekrarlar mı diye az öncede regl ağrısı gibi karnıma ağrı saplandı yemek yerken çok kötü oldum acaba erken mi gelicek reglim diyorum hsg çekilmiştim bu ay
Benimde test yapacağımdan değildi de rüyamda gördüm bende hemen labnya gittim yaptim bu cikti 3. Dk da daha koyuydu 5.dk da bu sekilde kaldi böyleBen burdan göremedim ama canlı görüyorsanız ilk 10 dkda olabilir. Ben de aralık ayında rüyamda görmüştüm ve hamileydim inş sende de vardır
Yumurtlama takip ettiniz mi ? İlişki üzerinden kaç gün geçti ?Benimde test yapacağımdan değildi de rüyamda gördüm bende hemen labnya gittim yaptim bu cikti 3. Dk da daha koyuydu 5.dk da bu sekilde kaldi böyle
Evet takip ettim. Yumurtlama olali 8 gun çatlama olalida 7 gün olduYumurtlama takip ettiniz mi ? İlişki üzerinden kaç gün geçti ?
Benimde çatlama olalı 6 gün siz yarın sabah tekrar yapın varsa yine görünür ve giderek koyulaşacaktır ben cuma günü sabah test yapacağım sizinde perşembe günü çıkması gerekiyor erken gebelik testindeEvet takip ettim. Yumurtlama olali 8 gun çatlama olalida 7 gün oldu
Beni de alır mısın canım bat 4 nisanNİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
ANNE ADAYI SAT BAT DURUM cans16 5 MART @Feryasu 2 MART 1 NİSAN @Leylifer02 4 MART 1-2 NİSAN @mervee987 5 MART 20 NİSAN M Mrv135 5 MART 4 NİSAN @Mardin li 29 ARALIK @Suyolu01 5 MART 3 NİSAN @turuncuuu1 23 ŞUBAT 22 MART edahandro 7 MART 1 NİSAN L A L 3 MART 5 NİSAN @garfiuss 6 MART 3 NİSAN @gossipbusra 2 MART 28 MART @evremm22 7 MART 1 NİSAN @Niqu 5 MART 5 NİSAN @ZeyElif 5-6 NİSAN @Marryyj 7 MART @Anac ana 7 MART 1 NİSAN @suyesili1 5 MART 1 NİSAN @rosalinel 4 MART 4 NİSAN @Mrvpearl 9 MART 3 NİSAN @aynurland 8 MART 11 NİSAN @Tuttyy 8 MART 7 NİSAN @caglaaaaaa 8 MART 9 NİSAN @fztbsr 26 ŞUBAT 24 MART @htmcicegi 10 MART 5 NİSAN @Feyzacim 11 MART 6 NİSAN C cnlrm 14 MART 8 NİSAN @Jinnn 11 MART 11 NİSAN @mucizebekliyorum1 11 MART 8 NİSAN @Hasretimm123 12 MART 9 NİSAN @Eymennnannesi 20 MART 18 NİSAN @kakulelib 21 MART 15 NİSAN @Asli Miraz 11 MART 5 NİSAN @karsumaran 8 MART 6 NİSAN @BirMucizeOlsunb 17 MART 11 NİSAN @kayra1209 16 MART 11 NİSAN @mlh5 13 MART 10 NİSAN @simurgggg 12 MART 8 NİSAN @fnd_50 17 MART @Ustaozlem 17 MART 15 NİSAN @leblebii19 19 MART 15 NİSAN @Binevs94 13 MART 31 MART @beyons 14 MART 9 NİSAN @heyssu 5 MART 4 NİSAN @Mervenur277 20 MART 17 NİSAN @merveozel 7 MART 7 NİSAN @birbebekhikayesi 19 MART 16 NİSAN @fatsek 18 MART 16 NİSAN B Benbenmiyim 7 MART 4 NİSAN @melegim can 21 MART 18 NİSAN @Pasiphea 21 MART 17 NİSAN @BethLegends 21 MART 21 NİSAN @bendiyebiri1 11 MART 8 NİSAN @Nypmha 20 MART 14 NİSAN @Fitanneaday 20 MART 20 NİSAN @matmazel09 23 MART 19 NİSAN @Mavi070707 14 MART 10 NİSAN @Sunshine597 24 MART 24 NİSAN @Cgh 6 NİSAN 1 1sunshine1 11 MART 8 NİSAN @Asella 19 MART 18 NİSAN @Babydustt 12 MART 9 NİSAN @Haziran1907 26 MART 22 NİSAN @Asi kedi 19 NİSAN @mucizem0111 20 MART 15 NİSAN @tweeetyyy 26 MART 20 NİSAN Y yenibirhayal 28 MART
Ben test yapmicaktimda rüyamda görünce yaptim boyle cikti. Ayenn persembe yapicam. Bu zten erken gebelikte degildi kaset testtiBenimde çatlama olalı 6 gün siz yarın sabah tekrar yapın varsa yine görünür ve giderek koyulaşacaktır ben cuma günü sabah test yapacağım sizinde perşembe günü çıkması gerekiyor erken gebelik testinde