- 25 Eylül 2022
- 9.221
- 13.359
- 36
Genelde çatladıgı gün döllenme olmayabiliyor canımçogunlıkla 2 güne net belli olur28 29 yumurtalama 30 çatlama
İnşAllah canım hayırlısıyla varsa da yarın daha koyu çıksınGenelde çatladıgı gün döllenme olmayabiliyor canımçogunlıkla 2 güne net belli olur
Doktorumuz ameliyat edip riske atamam, o 2. Aşama dedi. Hormonları düşürmeye çalışıp çıkışı arttırmak istiyor anladığım kadarıyla ?Benim eşim iki kere ameliyat oldu değerlerinde kötü bir şey çıkmadı hiç gayet iyi çıkıyor ameliyattan sonra bildiğim kadarıyla ameliyat olmazsa devam eder varikosel ve sperm kalitesini etkilemeye başlar benim kimyasal gebelik geçirmeme sebep olmuştu sonrasında eşim ameliyat oldu ama doktorunun de vardır bir bildiği
Anladım canım bizimki ikinci kere nuksedince doktoru yapalım dedi heralde ilkini de zaten bekarken ameliyat olmuşDoktorumuz ameliyat edip riske atamam, o 2. Aşama dedi. Hormonları düşürmeye çalışıp çıkışı arttırmak istiyor anladığım kadarıyla ?
Evet ondan da olabilir canım benim eşim de ağrı vardı iki ameliyatta da ağrı olduğu için gitmiş öğrenmiş çok ileri olmayınca ağrı yapmiyor sperm testi verdiniz miYa bizde ağrı yok fiziki bi şey yok olduğunun bile farkında değildik. O yüzden mi bekletiyor diyorum acaba doktor
2 kere yaptırdık 1 hafta arayla. Hareketli hareketsiz adet çıkış var. Doktor iğne verdi fsh lh düşürücü. 40 gün sonra tekrar test vericez. Dua ediyorum inşallah çıkar yineEvet ondan da olabilir canım benim eşim de ağrı vardı iki ameliyatta da ağrı olduğu için gitmiş öğrenmiş çok ileri olmayınca ağrı yapmiyor sperm testi verdiniz mi
Sayısı falan kaç acaba canım2 kere yaptırdık 1 hafta arayla. Hareketli hareketsiz adet çıkış var. Doktor iğne verdi fsh lh düşürücü. 40 gün sonra tekrar test vericez. Dua ediyorum inşallah çıkar yine
Güzel sonuclar alırsınız Allah'ın izniyle2 kere yaptırdık 1 hafta arayla. Hareketli hareketsiz adet çıkış var. Doktor iğne verdi fsh lh düşürücü. 40 gün sonra tekrar test vericez. Dua ediyorum inşallah çıkar yine
1. Sinde 2 hareketsiz, 2.sinde sperm yoğunluğu 1 milyon sayı tespit edilemediSayısı falan kaç acaba canım
Ben bı golge gordum ama adet gectımıKızlar günaydın
Teste idrarı damlattığım dakikadan 5 dk boyunca çektim bakar mısınız Bi
Yok canım daha 4 gün var hatta 5 gün bile olabilrBen bı golge gordum ama adet gectımı
Pozitif gördükten sonra t çizgisi siliklesince çatlama diyorlar. Benimde 7 yumurtlama oldu. 9 unda da çatlama oldu. 6,7,8,9 mayısı değerlendirdik nolur nolmaz diyeKızlar dün ovülasyon test çizgim belirgindi geceyi değerlendirdik sabah bidaha test yaptım hala belirgin durumda yumurta çatlamamış demek mi oluyor bu? Bugünü boş geçip perşembeyi bir daha değerlendirmeyi düşünüyorum? Bat 9 gün kaldı
Var canım baya belırgınlesmiş hayırlı olsun
Canım 1 milyonsa çok zor çocuk olur bizimkinde 60 milyonmus yanlışlıkla 6 yazmışlar doktorum 6 milyonsa çok zor olur çocuk olan da düşük olur demişti tekrar labı aradık 60 milyon dediler doktorumuz o zaman gayet iyi bir şey kullanmanıza gerek yok dedi1. Sinde 2 hareketsiz, 2.sinde sperm yoğunluğu 1 milyon sayı tespit edilemedi
Tesekkurler canımPozitif gördükten sonra t çizgisi siliklesince çatlama diyorlar. Benimde 7 yumurtlama oldu. 9 unda da çatlama oldu. 6,7,8,9 mayısı değerlendirdik nolur nolmaz diye
Canım hamilesinn hayırlı olsun
Anladim canım inşallah güzel haberleri alırsınız sağlıkla tutunur bebeğinizBiz tüp bebeğe başladık bu hafta. Sayı dediğim gibi tek tük. Kriptoazosperm yani bizim durumumuz. Normal tabi ki olmaz