Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hiç belirti olmadan gebelik öğrendiğinz oldu mu, adete 5-6 gün var hiç belirti yok

Kızlar hiç belirti olmadan gebelik öğrendiğinz oldu mu, adete 5-6 gün var hiç belirti yok
Benim hiç belirtm yoktu şuan 11 haftalığız bende aralık ocak gruplarında çok vakit geçirmiştim sizin gibi adetime 6 gün varken griptim ilaç almadan bir test yapayım nolur nolmaz dedim ve çok silik çizgiyle öğrenmiştim inşallah dilediğiniz en hayırlı zamanda sizi bulur

Anacim ilk defa hormon yüklüyorum kendime ondan mı böyle basım çatliyor melegim can
Yok kuzum bana yüklenmedi ama benimde çatlamayla beraber 4 gün çok agrıdı dün yine agrıdı geçti neyse ki progesteron yükselişe geçiyor o yapıyor kuzum tabi bebeklerimizde gelecek ya ondan annesi

Kızlar gebelik belirtisi olarak şişkinlik ve kasık ağrısı olur mu ya. Bata 9 gün var daha adet dönemi pek böyle belirtilerim olmazdı ama..
İnşallah öyledir çünkü bende dün kasık agrısından öldüm ve parlıcak bomba gibi şişlik hissediyorum karnımda göbegim çıktı resmen

Yok kuzum bana yüklenmedi ama benimde çatlamayla beraber 4 gün çok agrıdı dün yine agrıdı geçti neyse ki progesteron yükselişe geçiyor o yapıyor kuzum tabi bebeklerimizde gelecek ya ondan annesi
İnşallah aşkimmm kız sabahtan beri çatlıcak gecmedi minositol içtim geçmedi yine

Benim de adete 7 gün var. Hiç bir belirtim yok. Femara+ovitrella kullandım. Arıyorum arıyorum yok belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…