6. Gün negatıf cıkmıstı bıraz o kafamı karıstırdı8 erken canım iğne etkisi olma ihtimali yüksek
Bugün testi yeniledn mi canım8 erken canım iğne etkisi olma ihtimali yüksek
8 erken canım iğne etkisi olma ihtimali yüksek
Suan bendede hafıf ara ara gıren agrılar bıde ayakta üşüme var bunlar dısında bı belırtı yokKızlar hiç belirti olmadan gebelik öğrendiğinz oldu mu, adete 5-6 gün var hiç belirti yok
Benim hiç belirtm yoktu şuan 11 haftalığız bende aralık ocak gruplarında çok vakit geçirmiştimKızlar hiç belirti olmadan gebelik öğrendiğinz oldu mu, adete 5-6 gün var hiç belirti yok
Yok kuzum bana yüklenmedi ama benimde çatlamayla beraber 4 gün çok agrıdı
İnşallah öyledir çünkü bende dün kasık agrısından öldüm ve parlıcak bomba gibi şişlik hissediyorum karnımda göbegim çıktı resmenKızlar gebelik belirtisi olarak şişkinlik ve kasık ağrısı olur mu ya. Bata 9 gün var daha adet dönemi pek böyle belirtilerim olmazdı ama..
Henuz çok çok erken gebelik belirtileri içinKızlar gebelik belirtisi olarak şişkinlik ve kasık ağrısı olur mu ya. Bata 9 gün var daha adet dönemi pek böyle belirtilerim olmazdı ama..
İnşallah aşkimmm kız sabahtan beri çatlıcak gecmedi minositol içtim geçmedi yineYok kuzum bana yüklenmedi ama benimde çatlamayla beraber 4 gün çok agrıdıdün yine agrıdı geçti neyse ki progesteron yükselişe geçiyor o yapıyor kuzum tabi bebeklerimizde gelecek ya ondan annesi
Geçmez canım progesteron yüksekligi yapıyor ee buda neye işaret bebişimiz yerleşiyor olabilir 4 gün var kız aramızdaİnşallah aşkimmm kız sabahtan beri çatlıcak gecmedi minositol içtim geçmedi yine
Benim de adete 7 gün var. Hiç bir belirtim yok. Femara+ovitrella kullandım. Arıyorum arıyorum yok belirtiBenim hiç belirtm yoktu şuan 11 haftalığız bende aralık ocak gruplarında çok vakit geçirmiştimsizin gibi adetime 6 gün varken griptim ilaç almadan bir test yapayım nolur nolmaz dedim ve çok silik çizgiyle öğrenmiştim inşallah dilediğiniz en hayırlı zamanda sizi bulur
HImm 2 mayıstan beri değerlendiriyorum günleri. Döllenme olduysa acaba mı dedim çok rahatsız hissediyorum çünkiHenuz çok çok erken gebelik belirtileri için
Balım en erken belirti 6 gün kaladan itibaren başlıyor inşallah alırsın güzel haberiHImm 2 mayıstan beri değerlendiriyorum günleri. Döllenme olduysa acaba mı dedim çok rahatsız hissediyorum çünki
Amin canımcım Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinBalım en erken belirti 6 gün kaladan itibaren başlıyor inşallah alırsın güzel haberi
Yo hayır bende 8-9 gün kala kasıklarım ağrımaya başlamıştı. 6 gün kala da test yapıp hamile olduğumu öğrendimHenuz çok çok erken gebelik belirtileri için
Benimde 8-9 gün kala kasıklarım ağrımaya başlamıştıAmin canımcım Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin