- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.393
- 28
Testini at bi canımKızlar bata 1 gün var normal test yaptım bişey çıkmadı geçmesinin beklemeliydim yoksa üzüleyim mi
Böyle canımTestini at bi canım
Göremedim canım bekle bakalım inşallah vardırBöyle canım
Bende göremedim bişey daha 1 gün var erken gebelik testi de değil yaptığımGöremedim canım bekle bakalım inşallah vardır
Yakın canım daha pik değil c kadar köyü olması lazım
Teşekkür ederim cevabınız içinYakın canım daha pik değil c kadar köyü olması lazım
Aksama veya yarına pik olabilir değerlendirin yine de bugünü deTeşekkür ederim cevabınız için
Tamam değerlendireceğim teşekkür ediyorum Allah'ım bizlere de bekleyen isteyen herkese de nasip etsin inşallahAksama veya yarına pik olabilir değerlendirin yine de bugünü de
Amin inşallah canımTamam değerlendireceğim teşekkür ediyorum Allah'ım bizlere de bekleyen isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Malesef canım, 5 dk bekleyip attım iş yerindeki çöpeO 4 gün kala ki testin duruyor mu canım atar msın?
Anladım canım PekiMalesef canım, 5 dk bekleyip attım iş yerindeki çöpe
Bekle bakalım canımBende göremedim bişey daha 1 gün var erken gebelik testi de değil yaptığım
Çok teşekkür ederim canım benim, inşallah hepinizden güzel haberler alırızCanım hamilesinn hayırlı olsun
Tamam canım bekliyorum ama zor bıda test yapmamak için zor tutuyorum kendimiBekle bakalım canım
Evet valla çok zor ama işte beklicezTamam canım bekliyorum ama zor bıda test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Malesef evettEvet valla çok zor ama işte beklicez
8 erken canım iğne etkisi olma ihtimali yüksekMerhaba kızlar ıkı farklı testle yaptım alttakı artı med ıgneden sonrakı 8.gün hcg hassaısıyetı farklımı bılmıyorum testlerdekı sızce ıgneetkısımı