Atayım canım bakmadım henüzVar gibi canım durdukça biraz daha belirginleşti mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atayım canım bakmadım henüzVar gibi canım durdukça biraz daha belirginleşti mi
Evet canım koyulaşma var saglıkla ilerlesin inşallahGünaydın kızlar bugün testimi yeniledim bi tık fark var gibi @Yasmize
Hadi insallah güzel haberler alalım sağlıcakla kucaklarımıza alalım bebişlerimiziBata 2 gün var canım, inşallah sağlıklı bir gebeliktir, hepimiz güzel haberler alırız inşallah
Yarın sabah tekrarla canım evet burda belli olmuyor pekOff kızlar ya ben kendim çok ince Bi çizgi görüyorum ama fotoğrafta size gösteremedim kartanesi14_14 htmcicegi melegim can görünür belki diye efekt bile yaptım
Bu haliyle çizgi var canım görünüyorOff kızlar ya ben kendim çok ince Bi çizgi görüyorum ama fotoğrafta size gösteremedim kartanesi14_14 htmcicegi melegim can görünür belki diye efekt bile yaptım
Amin inşallah canım hepimizin yüzü gülsün inşallahHadi insallah güzel haberler alalım sağlıcakla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi
Senin 3 bebeğin galiba profile bakınca anladım canım hamileliklerinin farklımıydı? Benim ilki çok zorluydu su bile içemezdim 4 ay, belki bu farklı olurmuEvet canım koyulaşma var saglıkla ilerlesin inşallah
Kuzum sen görüyorsan sabaha tekrarla varsa ever zaten yarın belli olurOff kızlar ya ben kendim çok ince Bi çizgi görüyorum ama fotoğrafta size gösteremedim kartanesi14_14 htmcicegi melegim can görünür belki diye efekt bile yaptım
Evet kuzum iki kızım var belki bir oglumuz olur diye deniyoruz bakalım bu ay umutluyum. Ben her iki hamileligimdede sabahları aç karnına istifra etrim 4 aya kadar sonra rahattım kuzumSenin 3 bebeğin galiba profile bakınca anladım canım hamileliklerinin farklımıydı? Benim ilki çok zorluydu su bile içemezdim 4 ay, belki bu farklı olurmu
İnşAllah vardır canım artık iyice kafam karıştı hayır bide yanlış olmasın diye 2 damla damlatıyorum hemen fotoğrafını çekiyorum falan ama yok yani eğer hamile değilsem o çizgiler niye çıkıyorKuzum sen görüyorsan sabaha tekrarla varsa ever zaten yarın belli olur
İnşallah hamilesindir kuzum kaçıncı günün bu günİnşAllah vardır canım artık iyice kafam karıştı hayır bide yanlış olmasın diye 2 damla damlatıyorum hemen fotoğrafını çekiyorum falan ama yok yani eğer hamile değilsem o çizgiler niye çıkıyor
Yumurtlamadan mı yoksa regl ye mi kaç gün var onu mu soruyorsun canımİnşallah hamilesindir kuzum kaçıncı günün bu gün
Anladım canım benzermiş iki hamileliğinde rabbim inşallah sağlıklı bir oğluş nasip ederEvet kuzum iki kızım var belki bir oglumuz olur diye deniyoruz bakalım bu ay umutluyum. Ben her iki hamileligimdede sabahları aç karnına istifra etrim 4 aya kadar sonra rahattım kuzum
Yumurta çatlayalı ne kadar oldu canımYumurtlamadan mı yoksa regl ye mi kaç gün var onu mu soruyorsun canım
28 29 yumurtalama 30 çatlamaYumurta çatlayalı ne kadar oldu canım
Benim eşim iki kere ameliyat oldu değerlerinde kötü bir şey çıkmadı hiç gayet iyi çıkıyor ameliyattan sonra bildiğim kadarıyla ameliyat olmazsa devam eder varikosel ve sperm kalitesini etkilemeye başlar benim kimyasal gebelik geçirmeme sebep olmuştu sonrasında eşim ameliyat oldu ama doktorunun de vardır bir bildiğiAhmet Hakan hocaya gitti eşim. tek taraflı Varikosel var dedi. Bizde tek tük çıkış var. Ameliyat yapamam olan da çıkmayabir acil değil 4 aşama var sizinki 2.de demiş. Fsh 11,8 normal aralıkta aslında ama 5 olmalı demiş. Lh da değerin üstündeydi. Hormonlardan gidicem dedi. Ovitrelle iğne yazdı 10 güne 1. 6 hafta sonra gel kan tahlili ve semen ver donduralım dedi. Böyle bi şey yaşayan var mi? Yani ameliyat olmasa ne olur?
O 4 gün kala ki testin duruyor mu canım atar msın?Benim 4 kalaya kadar kaset testte tertemizdi hiç çıkmadı, ama 3 kala çok dikkatli bakınca gölge çıktı, seninde daha varmış günün her gün devam et yapmaya