- 10 Aralık 2014
- 289
- 196
- 36
İnşallah yarın i beklenen belirginleşmeyi görürüz testlerimizdeAy canım hıc bılmıyorum 42. Saatte sıddetlı bı agrım olmustu ama ilişkiler igneden sonra 6. Saat ve 34 . Saatti be zmn catladı ne zmn tuttu yarın buyuk ıhtımsl bellı olur cızgının koyuluguna gore
Bakalım hayırlısı canım Rabbim nasıl uygun gormusse o olacak.Hiç birsey hıssetmıyorum duygu olarak Bu arada yarın benı etıketle test yaptıgındaİnşallah yarın i beklenen belirginleşmeyi görürüz testlerimizde
Yok canım yumurtlamanın 17. Günü adet oldum normalde 15. Günü olurdumBu arada benim gecikme var kuzm sen sanırım yumurtalama sandın sarı akıntı diyince bugün 2. Günüm gecikmenin bu hafta beklicem bakalım ne olcak
Anladım canım artık bekleyeme devam edicem bakalım ne olcak en garanti cuma kan testi yaptırayım eğer hasta olmazsam nasip neyse o olsun inşallahYok canım yumurtlamanın 17. Günü adet oldum normalde 15. Günü olurdum
Canım zaten gebelik olsa bile kalp atımı duyulana kadar kendimizi çok kaptırmamız gerek, yani şuan bende çok bişey hissetmiyorum duygu olarak, ağzımın tadı çok erken bozuldu, böyle değişik bir tad var, ilk hamileliğim epey zorlamıştı 4 ayda 7 kilo verdim, inşallah bu başka olur yiyip içebilirimBakalım hayırlısı canım Rabbim nasıl uygun gormusse o olacak.Hiç birsey hıssetmıyorum duygu olarak Bu arada yarın benı etıketle test yaptıgında
Ben sadace ikinci testinde gördüm canım digerlerinde göremedimKızlar günaydın
Teste idrarı damlattığım dakikadan 5 dk boyunca çektim bakar mısınız Bi
Olabilir canım daha belirgin oldu mu bekleyinceHepsi aynı test ama çekimden dolayı mı nedir bilemedim
Bakmadım henüz kasetten çıkarıp bakıcam şimdiOlabilir canım daha belirgin oldu mu bekleyince
Günaydınlar canım, bata kaç gün var, daha gün ışığında cam kenarında çeksen daha net olabilir, şu haliyle ben gölge göremedimKızlar günaydın
Günaydın ben hala cizgi görüyorum canımcım. Bata kaç gün var senin
5 gün var canım. İnnovita daha hassas diyorlar dün innovita ile yaptım onda daha belirgin çıktı ama onunda yanlış olabilme ihtimalini düşünüyorumGünaydınlar canım, bata kaç gün var, daha gün ışığında cam kenarında çeksen daha net olabilir, şu haliyle ben gölge göremedim
Bata 2 gün var canım, inşallah sağlıklı bir gebeliktir, hepimiz güzel haberler alırız inşallahGünaydın ben hala cizgi görüyorum canımcım. Bata kaç gün var senin
Benim 4 kalaya kadar kaset testte tertemizdi hiç çıkmadı, ama 3 kala çok dikkatli bakınca gölge çıktı, seninde daha varmış günün her gün devam et yapmaya5 gün var canım. İnnovita daha hassas diyorlar dün innovita ile yaptım onda daha belirgin çıktı ama onunda yanlış olabilme ihtimalini düşünüyorum
Var gibi canım durdukça biraz daha belirginleşti miKızlar günaydın
İnşAllah canım hepsini atayım şimdi sizeBenim 4 kalaya kadar kaset testte tertemizdi hiç çıkmadı, ama 3 kala çok dikkatli bakınca gölge çıktı, seninde daha varmış günün her gün devam et yapmaya