- 19 Nisan 2020
- 756
- 350
- 45
Ya 14. Gunde yaptim erken gebelik testi negatif çıktı hamile olsam çıkardı bugün 17. GunCanım gebelik testi yap böyle olupta hamile oldugunu ögrenen çok inşallah hamilesindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya 14. Gunde yaptim erken gebelik testi negatif çıktı hamile olsam çıkardı bugün 17. GunCanım gebelik testi yap böyle olupta hamile oldugunu ögrenen çok inşallah hamilesindir
Yinede yap canım 15. Günden sonra ögrenen çok geç döllenme oldumu çıkmıyor hemenYa 14. Gunde yaptim erken gebelik testi negatif çıktı hamile olsam çıkardı bugün 17. Gun
12 gün çok erken yapma en az 1 hafta daha beklemelisin, o batmalar da yumurtlamadan dolayı olabilirKızlar merhaba bir şey soracağım adetime 12 gün var erken gebelik testi aldım yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum. Bu arada ilk denemem ve testi ilk defa kullanacağım.
3gündür inanılmaz bir bel ağrısı çekiyorum regliyken bile böyle ağrım olmaz ara ara da kasıklarda ufak batmalar var şişkin hissediyorum ve uykusuzluk , halsizlik de cabası. Ama psikolojik de olabilir bilmiyorum.
Teşekkür ederim ama bir yanım buruk kaldı12 gün çok erken yapma en az 1 hafta daha beklemelisin, o batmalar da yumurtlamadan dolayı olabilir
Kız çok çok erken daha naptın yawrum ay kendimi görür gibi oldum bide ilkte bu kadar sabırsızlanman biraz bekle canım en az 6 gün kala yapKızlar merhaba bir şey soracağım adetime 12 gün var erken gebelik testi aldım yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum. Bu arada ilk denemem ve testi ilk defa kullanacağım.
3gündür inanılmaz bir bel ağrısı çekiyorum regliyken bile böyle ağrım olmaz ara ara da kasıklarda ufak batmalar var şişkin hissediyorum ve uykusuzluk , halsizlik de cabası. Ama psikolojik de olabilir bilmiyorum.
Çok şükür iyiyiz canım, senin de az kalmış sağlıkla gelsin kuzun
Canım benim onbirinci gün silik çıktı ertesi gün kan verdim 1.2cikti sonra evde yine test yaptım çizgi yoktu. İnşallah senin olmuşturBnm 10.gün bugün iğne hariç ay dme öyle yarın sabahta silikte olsa çikarsa sence var midir bişiler
YaAa gerçekten mi inşallahh yarın bilgilendiriceö sizleri demek kişiden kişiye değişiyo o kdr da su içeirmki gnden3lt 3.5 lt gitsin die içiyormCanım benim onbirinci gün silik çıktı ertesi gün kan verdim 1.2cikti sonra evde yine test yaptım çizgi yoktu. İnşallah senin olmuştur
Bende öyle hatta aşırı su içtiğim için doktor doktor gezdim altı yedi litre içiyorum. Neyse sen ümitsiz de olma ama fazla heves de etme ben çok umutlanmistim maalesef hala bekliyorumYaAa gerçekten mi inşallahh yarın bilgilendiriceö sizleri demek kişiden kişiye değişiyo o kdr da su içeirmki gnden3lt 3.5 lt gitsin die içiyorm
olur yapıyım canımSağlıkla nasip olur tekrar İnşAllah Sen o zamanlar jel mi kullanmıştın canım yanlış mı hatırlıyorum?
aynurland canım Mayıs ayını bu grupla birleştirmişler ya acaba senin açtığın mayısı Haziran mı yapsan olur mu?
Sağlıkla nasip olur tekrar İnşAllah Sen o zamanlar jel mi kullanmıştın canım yanlış mı hatırlıyorum?
aynurland canım Mayıs ayını bu grupla birleştirmişler ya acaba senin açtığın mayısı Haziran mı yapsan olur mu?
ismi değişmek olmuyorBencede mantıklı aslında çünkü nisan mayıs hep burda
Kız allah seni dilinin altına ateş ölçerin ucunu koyup üstüne dilini kapatacaksın deliEvet canım sabah namazına kalkmadan yataktan çikmadan ölçüyorum bunla ölçüyorum kol altından, ama burda yazam değeri dikkate alma canısı
Aynen ne fazla hevesim var canım ya de umudum yitik bakalım beklyelim görelim senin ne zmn bat? Bişi kullandn miBende öyle hatta aşırı su içtiğim için doktor doktor gezdim altı yedi litre içiyorum. Neyse sen ümitsiz de olma ama fazla heves de etme ben çok umutlanmistim maalesef hala bekliyorum
Ahahahahahah yaaaa gerrçektennnn bunu bugün öğrenmemm peki napcm onu kol altma koydm hep nası temizlenirKız allah seni dilinin altına ateş ölçerin ucunu koyup üstüne dilini kapatacaksın deli
Bat a beş var clife kullandım. Bide jelAynen ne fazla hevesim var canım ya de umudum yitik bakalım beklyelim görelim senin ne zmn bat? Bişi kullandn mi
Ne aşamadsın
C life i bugün bnde düşündüm aslında kullansam mi diye herkes kullanabiliyo dmiBat a beş var clife kullandım. Bide jel
Öyle biliyorum sayfaya yaş istersen ama dur belki vardır bebisimiz. Senin rahatsız var mı herhangi bir tanı aldın mıC life i bugün bnde düşündüm aslında kullansam mi diye herkes kullanabiliyo dmi
Bende c life kullandım şuan hamileyimC life i bugün bnde düşündüm aslında kullansam mi diye herkes kullanabiliyo dmi