Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bir şey soracağım adetime 12 gün var erken gebelik testi aldım yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum. Bu arada ilk denemem ve testi ilk defa kullanacağım.
3gündür inanılmaz bir bel ağrısı çekiyorum regliyken bile böyle ağrım olmaz ara ara da kasıklarda ufak batmalar var şişkin hissediyorum ve uykusuzluk , halsizlik de cabası. Ama psikolojik de olabilir bilmiyorum.

Kızlar merhaba bir şey soracağım adetime 12 gün var erken gebelik testi aldım yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum. Bu arada ilk denemem ve testi ilk defa kullanacağım.
3gündür inanılmaz bir bel ağrısı çekiyorum regliyken bile böyle ağrım olmaz ara ara da kasıklarda ufak batmalar var şişkin hissediyorum ve uykusuzluk , halsizlik de cabası. Ama psikolojik de olabilir bilmiyorum.
12 gün çok erken yapma en az 1 hafta daha beklemelisin, o batmalar da yumurtlamadan dolayı olabilir

Kız çok çok erken daha naptın yawrum 😂😂 ay kendimi görür gibi oldum bide ilkte bu kadar sabırsızlanman 😂😂 biraz bekle canım en az 6 gün kala yap

Canım benim onbirinci gün silik çıktı ertesi gün kan verdim 1.2cikti sonra evde yine test yaptım çizgi yoktu. İnşallah senin olmuştur
YaAa gerçekten mi inşallahh yarın bilgilendiriceö sizleri demek kişiden kişiye değişiyo o kdr da su içeirmki gnden3lt 3.5 lt gitsin die içiyorm

YaAa gerçekten mi inşallahh yarın bilgilendiriceö sizleri demek kişiden kişiye değişiyo o kdr da su içeirmki gnden3lt 3.5 lt gitsin die içiyorm
Bende öyle hatta aşırı su içtiğim için doktor doktor gezdim altı yedi litre içiyorum. Neyse sen ümitsiz de olma ama fazla heves de etme ben çok umutlanmistim maalesef hala bekliyorum

Bende öyle hatta aşırı su içtiğim için doktor doktor gezdim altı yedi litre içiyorum. Neyse sen ümitsiz de olma ama fazla heves de etme ben çok umutlanmistim maalesef hala bekliyorum
Aynen ne fazla hevesim var canım ya de umudum yitik bakalım beklyelim görelim senin ne zmn bat? Bişi kullandn mi
Ne aşamadsın

Adetime 6 gün kala kan vermiştim ve sonuç 33.87 çıkmıştı iki gün sonra yeniden kan verdim 97.05 çıktı bu artış nasıl acaba . Birde değer dışında olan sonuçlarım bunlar gebeliğe sıkıntı çıkarır mı bilen varsa yorum yapabilir mi

Eklentiler

• Screenshot_20230506-181416.png
    Screenshot_20230506-181416.png
    74,6 KB · Görüntüleme: 67
X