- 16 Ağustos 2022
- 552
- 384
- 31
Bence rahim duvarı aşırı kalın benim de senin de mesele aslında sadece pcos değil dün dedin ya parça parça geldi diye.. rahim duvarı ideal düzeye gelince olacak inşallah buda yıkımla yani regl ile olurBisey görünmüyor ama daha 5 gün var umutsuz olma 2 gün sonra tekrarla bakalım bende regl oldum bu arada acayip sancim vardı gece uyuyamadım hala da agrım oluyor normalde çok agrım olmazdı niye böyle oldum anlamadım
Canımmm çok tşk ederim güzel kalpli arkdşmKuzum senin bugün çıkan şekli benim 9. Gün çıkan şekli ile birebir aynı yarın çok güzel bir koyulaşma görürsün inşallah ya
İnşallah canim ya umudumu tazeliyorsunuz hepiniz yarin öenmli heralde beklemedeyim yarın ne olcak dieIğne etkisi geçmiş ama hala silik çizgi var bundan sonra koyulaşması takip et bakalım umarım sağlıkla tutunur bebişin
Üşüttün mü acaba bu ay? Havalar bir soğuk bir sıcak gidiyor farketmemiş olabilirsinBisey görünmüyor ama daha 5 gün var umutsuz olma 2 gün sonra tekrarla bakalım bende regl oldum bu arada acayip sancim vardı gece uyuyamadım hala da agrım oluyor normalde çok agrım olmazdı niye böyle oldum anlamadım
Yok canım bu ay kullanmayı düşünüyorum sen kullandinmiClife kullanmistin dini
Evet üşüttüm grip gibi oldum bi ara sevindim hamilelik olabilir mi diye ama sonu hüsranÜşüttün mü acaba bu ay? Havalar bir soğuk bir sıcak gidiyor farketmemiş olabilirsin
Bende pcos yok canım rahim duvarı ile ilgili de hep normal kalınlıkta dendi bilmiyorum bu sefer Tm yumurtlama dönemi randevu buldum yumurtam olmuşmu nasıl hepsini iyice soracam bakalımBence rahim duvarı aşırı kalın benim de senin de mesele aslında sadece pcos değil dün dedin ya parça parça geldi diye.. rahim duvarı ideal düzeye gelince olacak inşallah buda yıkımla yani regl ile olur
Tamam canım güzel haberler inşallah Allah nasip ederse bu ay güzel olacak diye düşünüyorum clife etkisini göstermeye başladı demekki benimde sağ kasığımda ağrı varBende pcos yok canım rahim duvarı ile ilgili de hep normal kalınlıkta dendi bilmiyorum bu sefer Tm yumurtlama dönemi randevu buldum yumurtam olmuşmu nasıl hepsini iyice soracam bakalım
Hiç keyfin kaçmasın canım modunu yüksek tut ateş takibi yapıyor musun o nasıl gidiyor?Canımmm çok tşk ederim güzel kalpli arkdşminş yarın görürüz bi yandan da umutsuzum biliyomsnnn iyi ce silikleşmiş ya bgn keyfim kaçik yani
Hiç keyfin kaçmasın canım modunu yüksek tut ateş takibi yapıyor musun o nasıl gidiyor?
Ağrıların ondandır o zaman. Hayırlısıyla İnşAllah yakında yüzümüz gülerEvet üşüttüm grip gibi oldum bi ara sevindim hamilelik olabilir mi diye ama sonu hüsran
Bende reglimin son günlerindeyim hazirana kaldım açılmasını bekliyorumKızlar haziran ayı planlayanlar ne zaman açılır acaba yumurtlamam geçti korunmayı bıraktık bu ay olmaz artıkdirekt oraya geçeyim diyorum açan olursa ses etsin
Sağol kuzum en son aralıkta kaybım olmuştu ara vermiştik şimdi tekrar başlayacağız bu aralar bakalımBende reglimin son günlerindeyim hazirana kaldım açılmasını bekliyorumTekrar döndüğüne sevindim canım İnşAllah her şey gönlünce olur
Aaa kaç gün oldu çatlama olalı ne durumdasınCanım 2 gündür çok kötüyüm mide bulantısı çok yaşıyorum dün kendi yaptığım yemeği yiyemedim bugün daha yeni yedim bişeyler midem çok kötü bulanıyo
Sağlıkla nasip olur tekrar İnşAllahSağol kuzum en son aralıkta kaybım olmuştu ara vermiştik şimdi tekrar başlayacağız bu aralar bakalımHaziran grubunu bekliyorum yumurtlama dönemim kaçtı
Bencede mantıklı aslında çünkü nisan mayıs hep burdaSağlıkla nasip olur tekrar İnşAllahSen o zamanlar jel mi kullanmıştın canım yanlış mı hatırlıyorum?
aynurland canım Mayıs ayını bu grupla birleştirmişler ya acaba senin açtığın mayısı Haziran mı yapsan olur mu?
Yok özel jel kullanmadık her ilişkide kayganlastırıcı kullanıyoruz onu yazmıştım sanırım ilk denemede olmuştu o dönem şimdi saldım tamamen , ovulasyon testi yapmıyorum akışta kalcam süpriz olsunSağlıkla nasip olur tekrar İnşAllahSen o zamanlar jel mi kullanmıştın canım yanlış mı hatırlıyorum?
aynurland canım Mayıs ayını bu grupla birleştirmişler ya acaba senin açtığın mayısı Haziran mı yapsan olur mu?
Hayırlı olsun maşallahsavascii canım gözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar koşuuunnnn ikizlerimiz geliyor.... @pozitifbiri @Papatyamaviss @fnd_50 @Deepblues @destinesiaa @Cey1an @ekimm24melisaa93 @imagination forever @sevayd @Safransari @Sirius2023 @Birhayaleyolculuk @Niqu @bebekheyecani melegim can @mutluanne2779 M mucizeOldu @Feyzacim @Veziir
Hayırlı Olsun canım@pozitifbiri @Papatyamaviss @fnd_50 @Deepblues @destinesiaa @Cey1an @ekimm24 melisaa93 melisaa93 @imagination forever @sevayd @Safransari @Sirius2023 @Birhayaleyolculuk Niqu Niqu @bebekheyecanimelegim can @mutluanne2779 M mucizeOldu @Feyzacim @Veziir