Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen kaç yumurtayla ikiz kaldın? Benim de geçen ay iki tane 20 mm vardı nasip olmadı. Umarım bu ay olur
Kuzum valla benim tek yumurtam vardı 18.5 mm arkadan gelen bile yoktu hatta aşırı moralim bozulmuştu zaten ilaçsız da tek yumurtam büyüyor bu ilaç bende işe yaramadı diye nasıl oldu inan bende anlamadım

Kizlar benim yumurtalamanin olduğu güne denk gelse de önceden ve sonradan ilişki olmadığı için tutmamisti geçen ay 1 Nisan gösteriyordu yumurta biz 31 mart 1 Nisan ve 2 Nisan olarak 3 gun ustuste yaptık hamile kaldım ve bebegi olcutugunde de tam hesaplamaya göre cikti 1 nisanda hamile kalmışım sanirim

Kuzum sperm sonuçları bugün çıkmıştı toplam 6 milyon yazmışlar doktor başta çok düşük falan dedi 180 milyon yazmışlar bir yerde de doktorum eşime dedi doktorunu ara sor hangisi doğru eğer 6 ise çocuk çok zor olur olursa düşük olur dedi aradık doktoru tekrar lab ile görüştü yanlış yazmışız 60 milyon olucak demişler öyle olunca da bir sorun yok dediler kuzum olmazsa dediğin gibi yaparız artık

Söylediğin iyi oldu canım o zaman ben yarın geceden sonra üst üste deneyelim sen neyle takıp ediyordun yumurtlamayi

Söylediğin iyi oldu canım o zaman ben yarın geceden sonra üst üste deneyelim sen neyle takıp ediyordun yumurtlamayi
Canim benim takvimim vardi uygulama ondan takip etmiştim adetim düzenliydi ordan da işaretledim ilişkileri ne olur ne olmaz diye ama gercekten nasip işi çünkü ben ustteyken kaldım kızımda da hep ilişki olmuştu kalamadım onda da bir dolu bi bosla kaldim mesela yani spermden kaynaklı sanirim ben tecrübemi soyleyim dedim hepinize bi yol olsun insallah bu ay hamile kalirsin

İnşallah cankm teşekkür ederim pazar gununu 2 3 kere değerlendiririm sonraki günleri de bir boş bir dolu yaparız artık

Arkadaşlar adetime 6 gün kaldı. Bekliyorum. Henüz pek belirtim de yok doğal olarak. Daha erken. Çarşamba günü test yaparım muhtemelen. Beklemeye çalışıyorum.

Ben daha regl olmadım ama beta hcg 0.2 çıktı, rahim ağzında yara varmış tedaviye başladım. Tedavi sürecinde ilişki de yasak bi süre yokum aranızda dua edin lütfen 11 Mayıs 2022'de 1 yıl sonunda kaldığım hamilelik düşük sebebiyle 6+6'da kürtajla sonlandı. Ondan sonra da hâlâ kalamadım

Kızlar lütfen bana bir akıl verin ya geçen ay takvim ve metyou uygulamasına göre tam yumurtalama günüm olmuştu ovülasyon testi de bunu onaylanmışti o gün çift çizgi çıkmıştı Bir gün sonra silik olmuştu ama şimdi deniyorum uygulmalara göre tam zamanı ama çift çizgi yok Dr yumurta var demişti ama çizgi yok

Kız o nasıl hastane böyle hatamı olur tövbe yarabbim ya neyseki yanlışlık olmuş canım

Duphaston bitince 2-3 içinde genelde adet olunuyormuş. Tabi bünyeden bünyeye değişiyor.Geçen ay kimyasal gebelik yaşamışsın demek İnşallah Kimyasala dönüşmez benim de. Pazartesi gidip tekrar test vereceğim. İnşallah güzel bir haber verirsin tabi ben de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…