Kuzum valla benim tek yumurtam vardı 18.5 mm arkadan gelen bile yoktu hatta aşırı moralim bozulmuştu zaten ilaçsız da tek yumurtam büyüyor bu ilaç bende işe yaramadı diye nasıl oldu inan bende anlamadımCanım sen kaç yumurtayla ikiz kaldın? Benim de geçen ay iki tane 20 mm vardı nasip olmadı. Umarım bu ay olur
Ben hamile olduğumu öğrendikten sonra bırakmıştım 3 kez yaptım sanırımHaftada bir kez kaç hafta denicem onuda
Çok teşekkürler canım.Safransari canım gözde sıtmapınarında zercan hanım ayın 11 inde başlıcakmış hasta almaya iyi bi doktor bu kadın diye duymuştum buna gidebilirsin
Kuzum sperm sonuçları bugün çıkmıştı toplam 6 milyon yazmışlar doktor başta çok düşük falan dedi 180 milyon yazmışlar bir yerde de doktorum eşime dedi doktorunu ara sor hangisi doğru eğer 6 ise çocuk çok zor olur olursa düşük olur dedi aradık doktoru tekrar lab ile görüştü yanlış yazmışız 60 milyon olucak demişler öyle olunca da bir sorun yok dediler kuzum olmazsa dediğin gibi yaparız artıkCanım ben instada bi hocayı takip ediyorum prof. Dr. Osman develioğlu. Çok kaliteli bi doktor olduğunu düşünüyorum ben. sperm sorunu yoksa eğer her gün ilişkinin daha iyi olduğunu savunuyor aslında yine sen bilirsin tabiki canımcım
Bende 3 kez yapayım yine deBen hamile olduğumu öğrendikten sonra bırakmıştım 3 kez yaptım sanırım
Söylediğin iyi oldu canım o zaman ben yarın geceden sonra üst üste deneyelim sen neyle takıp ediyordun yumurtlamayiKizlar benim yumurtalamanin olduğu güne denk gelse de önceden ve sonradan ilişki olmadığı için tutmamisti geçen ay 1 Nisan gösteriyordu yumurta biz 31 mart 1 Nisan ve 2 Nisan olarak 3 gun ustuste yaptık hamile kaldım ve bebegi olcutugunde de tam hesaplamaya göre cikti 1 nisanda hamile kalmışım sanirim
Canim benim takvimim vardi uygulama ondan takip etmiştim adetim düzenliydi ordan da işaretledim ilişkileri ne olur ne olmaz diye ama gercekten nasip işi çünkü ben ustteyken kaldım kızımda da hep ilişki olmuştu kalamadım onda da bir dolu bi bosla kaldim mesela yani spermden kaynaklı sanirim ben tecrübemi soyleyim dedim hepinize bi yol olsun insallah bu ay hamile kalirsinSöylediğin iyi oldu canım o zaman ben yarın geceden sonra üst üste deneyelim sen neyle takıp ediyordun yumurtlamayi
İnşallah cankm teşekkür ederim pazar gununu 2 3 kere değerlendiririm sonraki günleri de bir boş bir dolu yaparız artıkCanim benim takvimim vardi uygulama ondan takip etmiştim adetim düzenliydi ordan da işaretledim ilişkileri ne olur ne olmaz diye ama gercekten nasip işi çünkü ben ustteyken kaldım kızımda da hep ilişki olmuştu kalamadım onda da bir dolu bi bosla kaldim mesela yani spermden kaynaklı sanirim ben tecrübemi soyleyim dedim hepinize bi yol olsun insallah bu ay hamile kalirsin
Aynen kuzum önemli olan zaten spermin yumurtayı da doğru anda dollenmesi sen bırakma elbet olurİnşallah cankm teşekkür ederim pazar gununu 2 3 kere değerlendiririm sonraki günleri de bir boş bir dolu yaparız artık
İnşallah canım teşekkür ederimAynen kuzum önemli olan zaten spermin yumurtayı da doğru anda dollenmesi sen bırakma elbet olur
Ben daha regl olmadım ama beta hcg 0.2 çıktı, rahim ağzında yara varmış tedaviye başladım. Tedavi sürecinde ilişki de yasak bi süre yokum aranızda dua edin lütfenMayıs ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız
️İsmini yazdıracak arkadaşlar lütfen yazdırıp ortadan kaybolmayın sonra son durumu bizimle de paylaşın.. ️
Anne adayı SAT BAT Durum Hanimefendi97
6 nisan 30 nisan Sunshine1
1 nisan 30 nisan yenibirhayal
28 mart 30 nisan evremm22
4 nisan 30 nisan garfiuss
2 nisan 30 nisan Kevssooo
6 nisan 30 nisan maya8
30 mart 1 mayıs jeybey
3 nisan 1 mayıs Mikmik Kizim
4 nisan 2 mayıs ayse2325
2 nisan 2 mayıs Seboist16
7 nisan 2 mayıs
sed2 4 nisan 3 mayıs
aynurland
6 nisan 3 mayıs mlh5
5 nisan 3 mayıs 1sunshine1
6 nisan 3 mayıs ayamarg
1 nisan 3 mayıs Hayirlisi123
3 nisan 3 mayıs
Feyzacim
7 nisan 4 mayıs beyons
8 nisan 4 mayıs cnlrm
10 nisan 4 mayıs umayela
31 mart 4 mayıs ayysheg12
30 mart 4 mayıs arastirmasever
7 nisan 5 mayıs esmercicegim
7 nisan 5 mayıs Tuttyy
6 nisan 6 mayıs merniss
7 nisan 6 mayıs mavininumutlutonu 9 nisan 6 mayıs mevsimofm
9 nisan 6 mayıs fnd_50
17 mart 6 mayıs Crknkz
7 nisan 7 mayıs Belisimm
5 nisan 7 mayıs els1993
14 nisan 7 mayıs esharsah
14 nisan 7 mayıs kubra005
10 nisan 8 mayıs Elenaaa1990
11 nisan 8 mayıs simurgggg
11 nisan 8 mayıs Slcn_29
13 nisan 8 mayıs INCIEYLUL
12 nisan 9 mayıs mucizem0111
14 nisan 10 mayıs Eymennnannesi
11 nisan 11 mayıs victoriahamburt
13 nisan 11 mayıs
Clarkkent 11 mayıs zeyzey2
12 nisan 12 mayıs felicitays17
12 nisan 12 mayıs atanamamis ogretmen
12 nisan 12 mayıs Pasiphea
16 nisan 12 mayıs Endop
16 nisan 14 mayıs D defnew
17 nisan 14 mayıs ikikedibirdeli
17 nisan 14 mayıs incirlikekim
15 nisan 15 mayıs Happen94 16 nisan 16 mayıs loyalty16
18 nisan 16 mayıs Chen31
18 nisan 16 mayıs Aalleyy2
9 nisan 16 mayıs Yasmize
17 mayıs Mavisims
17 mayıs eylulcmre
23 nisan 18 mayıs papatyam3
19 nisan 18 mayıs kakulelib
17 nisan 18 mayıs Asella
19 nisan 19 mayıs
lavinya-
22 nisan 19 mayıs
MatthewClairmont
26 nisan 20 mayıs edahandro
25 nisan 20 mayıs gossipbusra
24 nisan 20 mayıs
Mervenur277 23 nisan 20 mayıs Maviyiseven
23 nisan 21 mayıs 01ncl41
23 nisan 21 mayıs aysesngul
21 mayıs Beren
18 nisan 22 mayıs melegim can
22 nisan 22 mayıs Simgeklcc
27 nisan 23 mayıs Mevsimlisan
26 nisan 24 mayıs Asi kedi
22 nisan 25 mayıs senayektan
26 nisan 26 mayıs Dilaryy
25 nisan 26 mayıs Sunshine1
28 nisan 26 mayıs saudadee
27 nisan 26 mayıs akgnss
27 nisan 27 mayıs
yenibirhayal
27 nisan 30 mayıs pcospcos
20 nisan 30 mayıs Sunshine597
29 nisan 30 mayıs Feryasu
30 nisan 30 mayıs
melisaa93 Marryyj
7 mart
Sabah bende başlıyım bari 8. GündeBnm deee
Evet evet bni de etiketle mutlkaaSabah bende başlıyım bari 8. Günde
Kız o nasıl hastane böyle hatamı olur tövbe yarabbim yaKuzum sperm sonuçları bugün çıkmıştı toplam 6 milyon yazmışlar doktor başta çok düşük falan dedi 180 milyon yazmışlar bir yerde de doktorum eşime dedi doktorunu ara sor hangisi doğru eğer 6 ise çocuk çok zor olur olursa düşük olur dedi aradık doktoru tekrar lab ile görüştü yanlış yazmışız 60 milyon olucak demişler öyle olunca da bir sorun yok dediler kuzum olmazsa dediğin gibi yaparız artık
Ay evet ya insanın kalbine indireceklerKız o nasıl hastane böyle hatamı olur tövbe yarabbim yaneyseki yanlışlık olmuş canım
Duphaston bitince 2-3 içinde genelde adet olunuyormuş. Tabi bünyeden bünyeye değişiyor.Geçen ay kimyasal gebelik yaşamışsın demekCanım bende duphaston kullandım.adetim 5 gündür gecikti.bana tarlusal verdi.Tabi gebelik testi de yapıyorum.duphastona rağmen nasıl adet olmuyo anlamadım.geçen ay iki gün gecikti beta 10.2 çıktı sonra 5 é düştü adet geldi.bubay bekliyorum daha olmadım
Aynen vallaha ben bile buradan çok sinirlendim.Ay evet ya insanın kalbine indirecekler