Tabiki canım aslında geçen ay da 8 de başladım her gün test yapa yapa psikolojik olarak çok yordu beni bilmiyorum belki de yapmamEvet evet bni de etiketle mutlkaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki canım aslında geçen ay da 8 de başladım her gün test yapa yapa psikolojik olarak çok yordu beni bilmiyorum belki de yapmamEvet evet bni de etiketle mutlkaa
Aynen canım ya eşim çok sıkıntı almıştı sonucu getirdi baktım titriyor çok üzüldüm o durumuna ama yanlışlık olduğunu duyunca adam kuş gibi hafifledi kıyamam yaKız o nasıl hastane böyle hatamı olur tövbe yarabbim ya neyseki yanlışlık olmuş canım
Hiç demeyin ya böyle yanlışlık mı olur ama doktor baya azarlmadi labdakileriAy evet ya insanın kalbine indirecekler
Yaaa yerim sizi birbirimizin derdiyle dertleniyoruz ya iyi ki varsınız aşkolarAynen vallaha ben bile buradan çok sinirlendim.
Sende iyi ki varsın bu ayda senin hamişliği kutlarız bize umut olursun İnşAllah ve bat gününü bekleyen herkesinYaaa yerim sizi birbirimizin derdiyle dertleniyoruz ya iyi ki varsınız aşkolar
İnşallah bebeğim hepimiz alalım güzel haberleriSende iyi ki varsın bu ayda senin hamişliği kutlarız bize umut olursun İnşAllah ve bat gününü bekleyen herkesin
Dan din dongg tm canım nasıl istersenTabiki canım aslında geçen ay da 8 de başladım her gün test yapa yapa psikolojik olarak çok yordu beni bilmiyorum belki de yapmam
Regline 5 gün varsa çıkma ihtimali var testte istersen 2 gün aralıklarla yapabilirsin testKızlar.... Bugün regle beş var ve yumurtlama ki tahmini diyorum çünkü test yapmayı bıraktım. Bir ara ikinci çizgi biraz koyulaşti sonra ki gün yine silik çıktı. Ben üç gün daha yaptım baktım yok nöbet misafir şu bu derken bıraktım. Şimdi bata beş gün var tahmini yumurtlama da dokuzuncu gün evde de bir sürü gebelik testi var sizce yapmaya başlayayım mi . Bugün iki defa kustum neden bilmiyorum migren atağı da olabilir gebelik ile alakalı olduğunu düşünmüyorum . Sizce ne yapayım aynurland L A L beyons ve diğer arkadaşlarım hadi bana yorum yapın kafayı yiyecem.. ha bide kasıklarım ağrıyor du tahmini yumurtlama dan beş gün sonra iki gündür de küçük küçük tatlı sancı oluyorum
Canım yaptim 10.gün fakat bu şekilde çikti en alttaki iğne hariç 10.günsenin yarın 10. gün teste cıkabilir canım test yapıcakmısın
Doktor kimyasal böyle küçük değerde olmaz dedi.bazen hormonların etkisiyle oluyor dediDuphaston bitince 2-3 içinde genelde adet olunuyormuş. Tabi bünyeden bünyeye değişiyor.Geçen ay kimyasal gebelik yaşamışsın demek İnşallah Kimyasala dönüşmez benim de. Pazartesi gidip tekrar test vereceğim. İnşallah güzel bir haber verirsin tabi ben de :)
Sanki iğnenin etkisi yeni geçiyor gibi yarından itibaren tekrar koyulaşırsa inşallah bebiş vardırCanım yaptim 10.gün fakat bu şekilde çikti en alttaki iğne hariç 10.gün
Dha yeni yeni geçiyor gibi evet inşallah canımm ya teşekkür ederimSanki iğnenin etkisi yeni geçiyor gibi yarından itibaren tekrar koyulaşırsa inşallah bebiş vardır
Kuzum senin bugün çıkan şekli benim 9. Gün çıkan şekli ile birebir aynı yarın çok güzel bir koyulaşma görürsün inşallah yaCanım yaptim 10.gün fakat bu şekilde çikti en alttaki iğne hariç 10.gün
5 güne çıkmayabilir canım ama aralıklarla test yapabilirsin bugün yaparsan iki gün sonra tekrar yap her gün yorucu ve stres yapar inşallah vardır tatlimKızlar.... Bugün regle beş var ve yumurtlama ki tahmini diyorum çünkü test yapmayı bıraktım. Bir ara ikinci çizgi biraz koyulaşti sonra ki gün yine silik çıktı. Ben üç gün daha yaptım baktım yok nöbet misafir şu bu derken bıraktım. Şimdi bata beş gün var tahmini yumurtlama da dokuzuncu gün evde de bir sürü gebelik testi var sizce yapmaya başlayayım mi . Bugün iki defa kustum neden bilmiyorum migren atağı da olabilir gebelik ile alakalı olduğunu düşünmüyorum . Sizce ne yapayım aynurland L A L beyons ve diğer arkadaşlarım hadi bana yorum yapın kafayı yiyecem.. ha bide kasıklarım ağrıyor du tahmini yumurtlama dan beş gün sonra iki gündür de küçük küçük tatlı sancı oluyorum
Iğne etkisi geçmiş ama hala silik çizgi var bundan sonra koyulaşması takip et bakalım umarım sağlıkla tutunur bebişinCanım yaptim 10.gün fakat bu şekilde çikti en alttaki iğne hariç 10.gün
Bisey görünmüyor ama daha 5 gün var umutsuz olma 2 gün sonra tekrarla bakalım bende regl oldum bu arada acayip sancim vardı gece uyuyamadım hala da agrım oluyor normalde çok agrım olmazdı niye böyle oldum anlamadım
Canım sen uygulamalara bakma. Ovulasyon testine bak. Ben 7. Günde de yumurtluyorum 12. Günde de ovulasyona güven. Demek ki anca çatlayacak veya çatladı kaçırdın. Varsa yumurtan çatlayacak illaki canımKızlar lütfen bana bir akıl verin ya geçen ay takvim ve metyou uygulamasına göre tam yumurtalama günüm olmuştu ovülasyon testi de bunu onaylanmışti o gün çift çizgi çıkmıştı Bir gün sonra silik olmuştu ama şimdi deniyorum uygulmalara göre tam zamanı ama çift çizgi yok Dr yumurta var demişti ama çizgi yok
Clife kullanmistin diniBisey görünmüyor ama daha 5 gün var umutsuz olma 2 gün sonra tekrarla bakalım bende regl oldum bu arada acayip sancim vardı gece uyuyamadım hala da agrım oluyor normalde çok agrım olmazdı niye böyle oldum anlamadım