Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar.... Bugün regle beş var ve yumurtlama ki tahmini diyorum çünkü test yapmayı bıraktım. Bir ara ikinci çizgi biraz koyulaşti sonra ki gün yine silik çıktı. Ben üç gün daha yaptım baktım yok nöbet misafir şu bu derken bıraktım. Şimdi bata beş gün var tahmini yumurtlama da dokuzuncu gün evde de bir sürü gebelik testi var sizce yapmaya başlayayım mi . Bugün iki defa kustum neden bilmiyorum migren atağı da olabilir gebelik ile alakalı olduğunu düşünmüyorum . Sizce ne yapayım aynurland L A L beyons ve diğer arkadaşlarım hadi bana yorum yapın kafayı yiyecem.. ha bide kasıklarım ağrıyor du tahmini yumurtlama dan beş gün sonra iki gündür de küçük küçük tatlı sancı oluyorum

Regline 5 gün varsa çıkma ihtimali var testte istersen 2 gün aralıklarla yapabilirsin test

Doktor kimyasal böyle küçük değerde olmaz dedi.bazen hormonların etkisiyle oluyor dedi

5 güne çıkmayabilir canım ama aralıklarla test yapabilirsin bugün yaparsan iki gün sonra tekrar yap her gün yorucu ve stres yapar inşallah vardır tatlim

Canım sen uygulamalara bakma. Ovulasyon testine bak. Ben 7. Günde de yumurtluyorum 12. Günde de ovulasyona güven. Demek ki anca çatlayacak veya çatladı kaçırdın. Varsa yumurtan çatlayacak illaki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…