Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ustekiper yaptigim testler alttakini simdi yaptim yumurtlama devammi ediyor catlamismi anlayamadim 3. Gun bugun yardimci olurmusunuz

Eklentiler

• IMG_20230506_134448.jpg
    IMG_20230506_134448.jpg
    178,7 KB · Görüntüleme: 66
Kuzum valla benim tek yumurtam vardı 18.5 mm arkadan gelen bile yoktu hatta aşırı moralim bozulmuştu zaten ilaçsız da tek yumurtam büyüyor bu ilaç bende işe yaramadı diye nasıl oldu inan bende anlamadım 😂😍
Canım ıgneyı sen tek yumurtan varkenmı oldun benımde tektı ama suan korktum sen oyle dıyınce acaba ıgneyle bırlıkte bırden buyumemi oluyor yumurtalarda

🙏🏻🥰🌺🦋🌻🌸Çiçekler kalpler çokça canım sağol motivasyon aliyorum valla çokça

Ateş tak İki gündür yapiyorum dha canım dün 36.1di bugün 35.61 cihaz bozuk mu ypksa doğrumu anlayamadimda bu kdr fark oluşabiliyomu normalde
Canım neyle ateş ölçüyorsun sen? Bide yataktan kalkmadan hep aynı saattemi ölçüyorsun

Canım neyle ateş ölçüyorsun sen? Bide yataktan kalkmadan hep aynı saattemi ölçüyorsun
Evet canım sabah namazına kalkmadan yataktan çikmadan ölçüyorum bunla ölçüyorum kol altından, ama burda yazam değeri dikkate alma canısı

Eklentiler

• 31ED43D8-A9EF-4466-8E6E-9DC1B3CFF1A8.png
    31ED43D8-A9EF-4466-8E6E-9DC1B3CFF1A8.png
    312,6 KB · Görüntüleme: 57
Yok özel jel kullanmadık her ilişkide kayganlastırıcı kullanıyoruz onu yazmıştım sanırım ilk denemede olmuştu o dönem şimdi saldım tamamen , ovulasyon testi yapmıyorum akışta kalcam süpriz olsun 🥲
Bir dolu bir boş devam edersen şansın yüksek olur zaten ☺️ Tabi ne zaman olacağı belli olmuyor tek ilişki ile hamile kalanlarda var ☺️

Bir dolu bir boş devam edersen şansın yüksek olur zaten ☺️ Tabi ne zaman olacağı belli olmuyor tek ilişki ile hamile kalanlarda var ☺️
O kaldığım ay her gün yapmıştık 😅 çok düşünmek istemiyorum görev gibi olursa sonuç alma ihtimali bence azalıyor stres hormonu devreye giriyor direkt eğlence keyif zevk odaklanılmalı süpriz yumurta her zaman daha tatlı olur ❤️❤️
Güzel haberler alalım hepimiz en hayırlı zamanda 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ya hanımlar bise sorucam ben klomwn sonrasi catlatma igne oldum bugun igne günü dahil 17gin oldu adet olmadim 14.gunundw erken gebelik test yaptım negatif cikti bidahada yapmadım öyle adeti bekliyorum ama bugun olesine bi yumurtlama ovulasyon test yaptim pozitif çıkıyor iğnenin etkisindeyim 17gun geçti etkisi hala sürermiş yolsa acaba yumirtammmi çatlamadi resim atıyorum bakarmisiniz

Eklentiler

• 20230506_145131.jpg
    20230506_145131.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 46
  • 20230506_145113.jpg
    20230506_145113.jpg
    95,9 KB · Görüntüleme: 50
Ya hanımlar bise sorucam ben klomwn sonrasi catlatma igne oldum bugun igne günü dahil 17gin oldu adet olmadim 14.gunundw erken gebelik test yaptım negatif cikti bidahada yapmadım öyle adeti bekliyorum ama bugun olesine bi yumurtlama ovulasyon test yaptim pozitif çıkıyor iğnenin etkisindeyim 17gun geçti etkisi hala sürermiş yolsa acaba yumirtammmi çatlamadi resim atıyorum bakarmisiniz
Canım gebelik testi yap böyle olupta hamile oldugunu ögrenen çok inşallah hamilesindir

X