Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 ve üstü pozitif sayılır normalde ama çok arada bi değer canım 2 günde bir 2 kat rtması gerekir yani var gibiii m açık düşük olduğu için inşallah kimyasala dönmez ve artar
Ben iki aydır duphaston ile adet oluyorum (doktorum 3 ay kullanmamı istedi) geçen ay ilaç bitti 3. Gün adet oldum. Bu ay ise ilaç biteli 6 gün oldu hâlâ adet olmayınca test yaptırayım dedim. İlaçla adet göreceğim için gecikince ümitlendim. İnşallah artar bakalım hafta sonu adet olmazsam hafta başı tekrar test vereceğim

Kuzum ilişki her gün olsun 3-4 gün sonra 1 boş 1 dolu ilerle
Valla balım bugün ilişki olmasın dedi doktor bundan önceki 2 gün değerlendirdik ya yarın gece 12 buçukta yani 33 saat sonra değerlendirin dedi ondan sonra gündüz gün içinde yine değerlendirebilirsiniz ondan sonra bir boş bir dolu ilerleyin dedi

Neyse gece 12 buçukta sonra pazar sabahı değerlendiririm bide akşamına yaparız ondan sonra boş dolu gideriz

İnşallah canım inşallah sağlıkla artar değerin

Bir şey dicem şimdi iğne yaptım ya ikisi birden mi catlar yoksa bir kaç saat arayla mi büyüklükleri hemen hemen aynı ya
Beraber de çatlayabilirler kuzum bir kaç saat yada 1 gün arayla da olabilir sonuçta 18mm oldugu zaman çatlamaya hazır hale geliyor. Ama hiç belli olmaz birisi çaglayıp digeri sönebilirde ama ignen var. Büyük ihtimal ikiside tutarsa bi ikiz daha gelecek

Bir şey dicem şimdi iğne yaptım ya ikisi birden mi catlar yoksa bir kaç saat arayla mi büyüklükleri hemen hemen aynı ya
Bence ikisinide çatlatıyor ama döllenme ihtimalleri belli olmuyor, bende de geçen sene 20 küsür mm iki yumurta büyümüştü doktor ikiz ihtimali olabilir dedi ama tek bebiş olmuştu İnşAllah sana sağlıkla ikiz bebiş nasip olur

Yaaa hadi inşallah bebeğim dualarınızi eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…