Ben iki aydır duphaston ile adet oluyorum (doktorum 3 ay kullanmamı istedi) geçen ay ilaç bitti 3. Gün adet oldum. Bu ay ise ilaç biteli 6 gün oldu hâlâ adet olmayınca test yaptırayım dedim. İlaçla adet göreceğim için gecikince ümitlendim. İnşallah artar bakalım hafta sonu adet olmazsam hafta başı tekrar test vereceğim5 ve üstü pozitif sayılır normalde ama çok arada bi değer canım 2 günde bir 2 kat rtması gerekir yani var gibiii m açık düşük olduğu için inşallah kimyasala dönmez ve artar
Kuzum ilişki her gün olsun 3-4 gün sonra 1 boş 1 dolu ilerleİnşallah bebeğim çok istiyorum ikiz Rabbimden hayirlisi
Valla balım bugün ilişki olmasın dedi doktor bundan önceki 2 gün değerlendirdik ya yarın gece 12 buçukta yani 33 saat sonra değerlendirin dedi ondan sonra gündüz gün içinde yine değerlendirebilirsiniz ondan sonra bir boş bir dolu ilerleyin dediKuzum ilişki her gün olsun 3-4 gün sonra 1 boş 1 dolu ilerle
Neyse gece 12 buçukta sonra pazar sabahı değerlendiririm bide akşamına yaparızValla balım bugün ilişki olmasın dedi doktor bundan önceki 2 gün değerlendirdik ya yarın gece 12 buçukta yani 33 saat sonra değerlendirin dedi ondan sonra gündüz gün içinde yine değerlendirebilirsiniz ondan sonra bir boş bir dolu ilerleyin dedi
Yok kuzum tam isabet orası zatenÇok alakasız ama fotoğrafını görünce Yürüyen Köşkün önü geldi gözümün önüne
Bir şey dicem şimdi iğne yaptım ya ikisi birden mi catlar yoksa bir kaç saat arayla mi büyüklükleri hemen hemen aynı yaYok kuzum tam isabet orası zaten
İnşallah canım inşallah sağlıkla artar değerinBen iki aydır duphaston ile adet oluyorum (doktorum 3 ay kullanmamı istedi) geçen ay ilaç bitti 3. Gün adet oldum. Bu ay ise ilaç biteli 6 gün oldu hâlâ adet olmayınca test yaptırayım dedim. İlaçla adet göreceğim için gecikince ümitlendim. İnşallah artar bakalım hafta sonu adet olmazsam hafta başı tekrar test vereceğim
Belli etsin kendini güzelce tutunsun inşallahİnşallah kuzum benim ağrılarım çok şiddetli değil arada bir sızlama ile giriyor 10-15 dk falan geçiyor sonra kendini belli edicek kadar
Yalovali olarak nokta atışı yapmak hoşuma gitti , çok güzel çıkmışsınYok kuzum tam isabet orası zaten
Güzel haberlerini bekliyoruuzzzzKızlar hastaneden geldim şimdi bir sağda bir solda toplam iki yumurta büyümüş biri 21 biri 20 ml çatlatma iğnesi verdi ovitrelle duphaston verdi yarın gece 12 buçukta ilişki dedi hadi bakalım hayırlısımelegim can @TASUU @imagination forever savascii @Nissalovely ve diğer canimlar
Beraber de çatlayabilirler kuzum bir kaç saat yada 1 gün arayla da olabilir sonuçta 18mm oldugu zaman çatlamaya hazır hale geliyor. Ama hiç belli olmaz birisi çaglayıp digeri sönebilirde ama ignen var. Büyük ihtimal ikiside tutarsa bi ikiz daha gelecekBir şey dicem şimdi iğne yaptım ya ikisi birden mi catlar yoksa bir kaç saat arayla mi büyüklükleri hemen hemen aynı ya
Teşekkür ederim canım 2 sene önce yazın gitmiştik. Bu sene kışın gittik ama yazı daha güzel yalovanınYalovali olarak nokta atışı yapmak hoşuma gitti , çok güzel çıkmışsın
Teşekkür ederim canım 2 sene önce yazın gitmiştik. Bu sene kışın gittik ama yazı daha güzel yalovanın
Bence ikisinide çatlatıyor ama döllenme ihtimalleri belli olmuyor, bende de geçen sene 20 küsür mm iki yumurta büyümüştü doktor ikiz ihtimali olabilir dedi ama tek bebiş olmuştuBir şey dicem şimdi iğne yaptım ya ikisi birden mi catlar yoksa bir kaç saat arayla mi büyüklükleri hemen hemen aynı ya
İnşallah bebeğimmm senin de öyleGüzel haberlerini bekliyoruuzzzz
İnşallah ya çok istiyorumBeraber de çatlayabilirler kuzum bir kaç saat yada 1 gün arayla da olabilir sonuçta 18mm oldugu zaman çatlamaya hazır hale geliyor. Ama hiç belli olmaz birisi çaglayıp digeri sönebilirde ama ignen var. Büyük ihtimal ikiside tutarsa bi ikiz daha gelecek
Amiiiin kankicim İnşAllah isteyen herkeseİnşallah bebeğimmm senin de öyle
Yaaa hadi inşallah bebeğim dualarınızi eksik etmeyinBence ikisinide çatlatıyor ama döllenme ihtimalleri belli olmuyor, bende de geçen sene 20 küsür mm iki yumurta büyümüştü doktor ikiz ihtimali olabilir dedi ama tek bebiş olmuştuİnşAllah sana sağlıkla ikiz bebiş nasip olur