Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla balım bugün ilişki olmasın dedi doktor bundan önceki 2 gün değerlendirdik ya yarın gece 12 buçukta yani 33 saat sonra değerlendirin dedi ondan sonra gündüz gün içinde yine değerlendirebilirsiniz ondan sonra bir boş bir dolu ilerleyin dedi
Canım yarın gece 12.5 olsun sonra sabah uyanır uyanmaz bida olsun 😂 ondan sonra bence 2 gün üst üste yapın diğer yumurta sonra çatlar belki belli olmaz çünkü😍

Yaaa hadi inşallah bebeğim dualarınızi eksik etmeyin 😍😘
Yaa bak aklıma ne geldi ben o zamanlar bir de Esra ezmecinin tuzlu su ile durulanma ritüelini de yapmıştım. Bunu mucizevi bir şey olarak değilde vücuttaki manyetik alanı elektriği alsın beni sakinleştirsin dişil enerjimi arttırsın diye yapmıştım. O ayda klomen ve çatlatma iğnesini denemiştim. İlk aydan bu şekilde hamile kaldım sonradan Esra ezmecinin sayfasında okudum çok kişi yazmış tuzlu su yapıp hamile kaldığını ☺️ Tekrar denenir o zamandan beri yapmamıştım

Kızlar merhaba. 3 aydır kendi denemelerimizle olmayınca ovulasyon testi sipariş ettim. Döngü bitiminden 2. Günden itibaren test yapmaya başladım. Henüz 4 gün oldu. İlk gün yaptığımda 2. Çizgi yoktu. Sonraki günler ikinci çizgi çıkmaya başladı negatif henüz ama merak ettiğim her gün ikinci çizginin daha da koyulasmasi lazım değil mi ? Bugün dünden daha silik çıktı canım sıkıldı

Kızlar merhaba. 3 aydır kendi denemelerimizle olmayınca ovulasyon testi sipariş ettim. Döngü bitiminden 2. Günden itibaren test yapmaya başladım. Henüz 4 gün oldu. İlk gün yaptığımda 2. Çizgi yoktu. Sonraki günler ikinci çizgi çıkmaya başladı negatif henüz ama merak ettiğim her gün ikinci çizginin daha da koyulasmasi lazım değil mi ? Bugün dünden daha silik çıktı canım sıkıldı
Canını sıkma çok normal bu.hepimizde oluyor.ikisi aynı koyuluğa gelince ilişkiye başla gün aşırı bir hafta 10 gün devam et. İstersen testleri atarsın grupta yorumlanır

Canını sıkma çok normal bu.hepimizde oluyor.ikisi aynı koyuluğa gelince ilişkiye başla gün aşırı bir hafta 10 gün devam et. İstersen testleri atarsın grupta yorumlanır
Yani her gün 2. Çizginin daha da koyulasmamasi normal değil mi ? İnşallah ya bunda bile negatif olduğunu bildiğim halde 2. Çizginin gözükmesi hoşuma gidiyor 😄

Yaa bak aklıma ne geldi ben o zamanlar bir de Esra ezmecinin tuzlu su ile durulanma ritüelini de yapmıştım. Bunu mucizevi bir şey olarak değilde vücuttaki manyetik alanı elektriği alsın beni sakinleştirsin dişil enerjimi arttırsın diye yapmıştım. O ayda klomen ve çatlatma iğnesini denemiştim. İlk aydan bu şekilde hamile kaldım sonradan Esra ezmecinin sayfasında okudum çok kişi yazmış tuzlu su yapıp hamile kaldığını ☺️ Tekrar denenir o zamandan beri yapmamıştım
O nasıl yapılıyor aşkım

Ben iki aydır duphaston ile adet oluyorum (doktorum 3 ay kullanmamı istedi) geçen ay ilaç bitti 3. Gün adet oldum. Bu ay ise ilaç biteli 6 gün oldu hâlâ adet olmayınca test yaptırayım dedim. İlaçla adet göreceğim için gecikince ümitlendim. İnşallah artar bakalım hafta sonu adet olmazsam hafta başı tekrar test vereceğim 🙈
Canım bende duphaston kullandım.adetim 5 gündür gecikti.bana tarlusal verdi.Tabi gebelik testi de yapıyorum.duphastona rağmen nasıl adet olmuyo anlamadım.geçen ay iki gün gecikti beta 10.2 çıktı sonra 5 é düştü adet geldi.bubay bekliyorum daha olmadım

Kızlar ben kendi başıma klomen kullandım ya. Çatlamayıp kist olsaydı yinede adet olurmuydum ?
Evet Olurdun canım. Ben kistim varken oldum. Ve sen bu ay doktora gitmeden klomen kullanmamalısın. Kistin varsa klomen büyütür ve tehlikeli hale getirebilir... Bu ay ya doktora git kuzum ya da klomene ara ver canım 🙏

Canım ben instada bi hocayı takip ediyorum prof. Dr. Osman develioğlu. Çok kaliteli bi doktor olduğunu düşünüyorum ben. sperm sorunu yoksa eğer her gün ilişkinin daha iyi olduğunu savunuyor aslında yine sen bilirsin tabiki canımcım😘
E kuzum sperm zaten 2 gün yaşıyor ya olan sperm de kaliteli olsun diye aslında boş dolu gitsek iyi olur 😂

X