Hadi güzel haberlere canımVuruldum tabi ki 7. Gündeyim bugün valla hiç test yapmadım bi 5. Günde normal gün ortasında yapmıştım çift çizgi çıktı tabi etken yaptığım için bidaha yapmadım o yüzden bilmiyorum iğne etkisini. Sadece geçen aya göre bu ay kasık ağrılarım daha belirgin
Tamm canımProfiline gir canım ırda hamileligi imzala diyor tahmini dogum tarihi felan giriyorsun çıkıyor
2 tane yumurtam vardı bu aydan ümitliyim birazHadi güzel haberlere canım
En azından kuzucjm daha fazla regl beklemeden çalışmalara devam edersin bu ay alırız insallah güzel haberleriniAmin inşallah canım benim geliyor benimki de görünce çok mutlu oldum bu belirsizlikten kurtuldum
Duphaston kullanıyor musun canım2 tane yumurtam vardı bu aydan ümitliyim biraz
Bir yerde yaptım ama oldu mu bilmiyorumProfiline gir canım ırda hamileligi imzala diyor tahmini dogum tarihi felan giriyorsun çıkıyor
Ay sonuna canım bu ay bitmedi bnm için dahaEn azından kuzucjm daha fazla regl beklemeden çalışmalara devam edersin bu ay alırız insallah güzel haberlerini
Benimde kasiklarimda ağrı var , çok oldu özellikle test yaptığım gün, akinti takibi yapamıyorum çünkü fitil kullanıyorum, inşallah bizim ayımız olacak bu ayValla burda çok okudum gebelik öncesi grip olanları falanbide uyku isteği işin içine girince ben senden bu ay ümitliyim benimde kasklarımda ağrı oluyor geçen ay böyle olmamıştı bide geçen ay çok kuruydum bu ay akıntım şeffaf beyaz sürekli devam ediyor
Olmuş kuzum sende görürsün zaten 9. HaftadasınBir yerde yaptım ama oldu mu bilmiyorum
Kız senin bebişine cinsiyet tahmini yaptık mı attın mı buraya resimBir yerde yaptım ama oldu mu bilmiyorum
senin yarın 10. gün teste cıkabilir canım test yapıcakmısınA femara mi kullandın canım sende yoksa klomen ni bnmde iğnein 9.gnü bugün iki gün var aramızda
hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruzKızlar hastaneden geldim şimdi bir sağda bir solda toplam iki yumurta büyümüş biri 21 biri 20 ml çatlatma iğnesi verdi ovitrelle duphaston verdi yarın gece 12 buçukta ilişki dedi hadi bakalım hayırlısımelegim can @TASUU @imagination forever @savascii @Nissalovely ve diğer canimlar
Aşırı derecede kasık ağrım vardı ara ara saplanıp kıvrandırıyordu . Öyle şişlik gibi bişey olmadı bende . Birde göğüslerim baya hassastı ve mide yanması vardıMerhaba, öncelikle hayırlı olsun. Benim de yumurtlama günüm 26 Nisan'dı. Sizden 3 gün sonra. Yumurtlamadan itibaren belirtilerim oldu. özellikle sol kasıkta ağrı, kramp, batma şeklinde. geçen pazardan beri çok gazım var ve gaz bende bulantı yapıyor. bugün de sanki sol kasığımda bir şişlik var gibi hissediyorum, halsizlik, gaz ve bulantı var. sizin geçtiğimiz günlerdeki belirtileriniz nasıldı? şişlik gibi bir his var mıydı kasık bölgenizde?
Yok aksam atayım sana sadece 5+4 kese hali var olar mıKız senin bebişine cinsiyet tahmini yaptık mı attın mı buraya resim
Yok aksam atayım sana sadece 5+4 kese hali var olar mı
Yapicaö canım yaptim bu süre zarfinda bak bu şekilde çikti her gün yapip takipte kaliyorum ay dua et canım bnaa da çiksinsenin yarın 10. gün teste cıkabilir canım test yapıcakmısın
yarından sonraki testler önemli hadi hayırlısı canım inşallah tutunur bebişinYapicaö canım yaptim bu süre zarfinda bak bu şekilde çikti her gün yapip takipte kaliyorum ay dua et canım bnaa da çiksin
Ayy inşallah canımm bnce sende bu ah madem yak hastane yok kaçirma al femar ya da klomen spnrasında blursun elbet en azından bu ayı kaçirmmamiş olrsnyarından sonraki testler önemli hadi hayırlısı canım inşallah tutunur bebişin
Evet kullanıyorum iğneyi vurduğum gün estrofem ve duphastona başladım. Estrofem 5 gün sonra bıraktım duphaston 10gün kullan dedi geçen ay da öyle kullanmıştımDuphaston kullanıyor musun canım