Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde kasiklarimda ağrı var , çok oldu özellikle test yaptığım gün, akinti takibi yapamıyorum çünkü fitil kullanıyorum, inşallah bizim ayımız olacak bu ay ❤️🤲🏼
İnşallah kuzum benim ağrılarım çok şiddetli değil arada bir sızlama ile giriyor 10-15 dk falan geçiyor sonra kendini belli edicek kadar

Evet kullanıyorum iğneyi vurduğum gün estrofem ve duphastona başladım. Estrofem 5 gün sonra bıraktım duphaston 10gün kullan dedi geçen ay da öyle kullanmıştım
Ben estrofeme adetin 4. Günü başladım doktorum bitene kadar kullan dedi bugün çatlatma iğnesi yaptık 3 gün sonra duphaston a başla dedi canım inşallah güzel haberler alırız 😍🤲🏻

öyle yapacam canım 10 gün sonraya randevu buldum bişey olursa da muayanede belli olur nasıl kullandın canım sabah akşam ac mı tokmu
Canım tok ben femara kullandım günde bi lez iki ilaç birden alicalsn dedi dpktorum o şekilde ilerlemiştim çok çabuk büyüdü yumurtalar regli çne çekti doğal olarak

Kızlar bu 20. Ve 21.gün ovülasyon testlerim en koyu testim bu sonrasında böyle oldu bu şekilde olunca pik mi oluyor ya kafam karıştı 🙈

Eklentiler

• 8C4A2AFC-80E4-4CC1-86DE-0F41B460A329.jpeg
    8C4A2AFC-80E4-4CC1-86DE-0F41B460A329.jpeg
    124,4 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar adetim birkaç gün gecikti bende dayanamadım mesai bitmeden hastaneye gidip kan testi verdim. Beta HCG 7 çıktı. Sizce gebelik var mıdır?
5 ve üstü pozitif sayılır normalde ama çok arada bi değer canım 2 günde bir 2 kat rtması gerekir yani var gibiii m açık düşük olduğu için inşallah kimyasala dönmez ve artar🍀

X