İnşallah kuzum benim ağrılarım çok şiddetli değil arada bir sızlama ile giriyor 10-15 dk falan geçiyor sonra kendini belli edicek kadarBenimde kasiklarimda ağrı var , çok oldu özellikle test yaptığım gün, akinti takibi yapamıyorum çünkü fitil kullanıyorum, inşallah bizim ayımız olacak bu ay
öyle yapacam canım 10 gün sonraya randevu buldum bişey olursa da muayanede belli olur nasıl kullandın canım sabah akşam ac mı tokmuAyy inşallah canımm bnce sende bu ah madem yak hastane yok kaçirma al femar ya da klomen spnrasında blursun elbet en azından bu ayı kaçirmmamiş olrsn
İnşallah kuzumhadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz
Balım doktor kontrolünde kullansan en sağlıklısı catlamayip kistte yapabilir çünkükızlar randevu bulamadım bulundugum yerde yakın özel hast. yok klomen kendim alıp kullansam bı sıkıntı olur mu
Ben estrofeme adetin 4. Günü başladım doktorum bitene kadar kullan dedi bugün çatlatma iğnesi yaptık 3 gün sonra duphaston a başla dedi canım inşallah güzel haberler alırızEvet kullanıyorum iğneyi vurduğum gün estrofem ve duphastona başladım. Estrofem 5 gün sonra bıraktım duphaston 10gün kullan dedi geçen ay da öyle kullanmıştım
Canım tok ben femara kullandım günde bi lez iki ilaç birden alicalsn dedi dpktorum o şekilde ilerlemiştim çok çabuk büyüdü yumurtalar regli çne çekti doğal olaraköyle yapacam canım 10 gün sonraya randevu buldum bişey olursa da muayanede belli olur nasıl kullandın canım sabah akşam ac mı tokmu
İnşallah güzelim birbirimizi haberdar edelimBen estrofeme adetin 4. Günü başladım doktorum bitene kadar kullan dedi bugün çatlatma iğnesi yaptık 3 gün sonra duphaston a başla dedi canım inşallah güzel haberler alırız
Ona dair hiçbir bilgim yok kuzumKızlar ben kendi başıma klomen kullandım ya. Çatlamayıp kist olsaydı yinede adet olurmuydum ?
Teşekkür ederiimOna dair hiçbir bilgim yok kuzum
Diğer testlerimin en koyusu buydu 20.gün sonra da silindi şimdi de çok silik çıktıKızlar bu 20. Ve 21.gün ovülasyon testlerim en koyu testim bu sonrasında böyle oldu bu şekilde olunca pik mi oluyor ya kafam karıştı
Pazartesiyi bekle tatlımBebek gözükmüyorsa olmaz tatlım keseden belli olmaz
Sat 17 nisan bat 18 mayis2023 MAYIS AYI GEBELİK PLANLAYANLARkızlar konuyu tekrardan atım bat ve satlarınızı yazarsanız eklerim
5 ve üstü pozitif sayılır normalde ama çok arada bi değer canım 2 günde bir 2 kat rtması gerekir yani var gibiii m açık düşük olduğu için inşallah kimyasala dönmez ve artarKızlar adetim birkaç gün gecikti bende dayanamadım mesai bitmeden hastaneye gidip kan testi verdim. Beta HCG 7 çıktı. Sizce gebelik var mıdır?
Ayyyy ikiz geliyor hadi inşallah Allah'ımKızlar hastaneden geldim şimdi bir sağda bir solda toplam iki yumurta büyümüş biri 21 biri 20 ml çatlatma iğnesi verdi ovitrelle duphaston verdi yarın gece 12 buçukta ilişki dedi hadi bakalım hayırlısı @melegim can @TASUU @imagination foreversavascii @Nissalovely ve diğer canimlar
Çok alakasız ama fotoğrafını görünce Yürüyen Köşkün önü geldi gözümün önüneKopma zaten kuzum ben olsam bende kopmam hamilelik günlügünü imzalamadın mıçıkmıyor da canım ondan sordum
Evet var ama henüz çok yeni canımKızlar adetim birkaç gün gecikti bende dayanamadım mesai bitmeden hastaneye gidip kan testi verdim. Beta HCG 7 çıktı. Sizce gebelik var mıdır?
İnşallah bebeğim çok istiyorum ikiz Rabbimden hayirlisiAyyyy ikiz geliyor hadi inşallah Allah'ımbalım çok sevindim yaa