Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün biri dedi de ondan yaptım
Canım bence de erken gebelik ile takip et daha hassas oluyor ya daha iyi algılar bence de bende senin tavsiyen ile laboquick test aldım 10 tane iğnenin 7. Günü bugün sabırsızlıkla gün geçsin diye bekliyorum sen güzel haberi ver sonra ben gelicem peşinden inşallah

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Benim de yumurtlama günüm 26 Nisan'dı. Sizden 3 gün sonra. Yumurtlamadan itibaren belirtilerim oldu. özellikle sol kasıkta ağrı, kramp, batma şeklinde. geçen pazardan beri çok gazım var ve gaz bende bulantı yapıyor. bugün de sanki sol kasığımda bir şişlik var gibi hissediyorum, halsizlik, gaz ve bulantı var. sizin geçtiğimiz günlerdeki belirtileriniz nasıldı? şişlik gibi bir his var mıydı kasık bölgenizde?

Tamam canım bugün yaptım resimde hiç belli olmuyo ama sanki çok çok silik bi çizgi var gibi geliyo yada ben görmek istediğim için görüyorum
Bende 3 4 gün kalasıya yapmıştım negatif çıktı sonra kötü oldum acile gidince doktor kan testi istedi verdim o şekilde öğrendim hiç umudum yoktu negatif çıktığı için o yüzden umudunu kaybetme sürekli test yapıp kendini üzme bence benim görüşüm bu şekilde

Doğru söylüyorsun canım ama insan merak ediyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…