23 nisanHayırlısı olsun yumurtlama ne zmandi biliyor musun
evet canım benimde 1 gün gecikmeyle bugün geldi yeniden başlıcaz bakalımSende mi oldun canım hayırlısı olsun tekrar denemeye başlayabileceksin
Hayırlısı canım bnmde gelsede yeniden başlasamevet canım benimde 1 gün gecikmeyle bugün geldi yeniden başlıcaz bakalım
senin ilaçtan dolayı gecikti bence gelir bi kac güne hembelki gec döllenme olmuştur bekle bakalımHayırlısı canım bnmde gelsede yeniden başlasam
Bilmiyorum canım bekliyorum beklemekten başka bişey yapamıyorumsenin ilaçtan dolayı gecikti bence gelir bi kac güne hembelki gec döllenme olmuştur bekle bakalım
Bende 97 :) memnun oldum kaderdaşımm :))Aa çokta uzak sayılmayız.. 96 doğumluyum
Sat 17 Nisan bat 14 Mayıs2023 MAYIS AYI GEBELİK PLANLAYANLARkızlar konuyu tekrardan atım bat ve satlarınızı yazarsanız eklerim
Doğru canım hala buralarda da takılıyorum kopamadımCanım sen hamile degilmiydin ben mi yanlış hatırlıyorum
Geldi maalesef hayırlısı buymuş pes etmek yok
Bende öyle ablaçok yıprandım inan ama yine aynı döngü sürekli başa sarıyoruz
Canım bence de erken gebelik ile takip et daha hassas oluyor ya daha iyi algılar bence de bende senin tavsiyen ile laboquick test aldım 10 taneDün biri dedi de ondan yaptım
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Benim de yumurtlama günüm 26 Nisan'dı. Sizden 3 gün sonra. Yumurtlamadan itibaren belirtilerim oldu. özellikle sol kasıkta ağrı, kramp, batma şeklinde. geçen pazardan beri çok gazım var ve gaz bende bulantı yapıyor. bugün de sanki sol kasığımda bir şişlik var gibi hissediyorum, halsizlik, gaz ve bulantı var. sizin geçtiğimiz günlerdeki belirtileriniz nasıldı? şişlik gibi bir his var mıydı kasık bölgenizde?23 nisan
Kopma zaten kuzum ben olsam bende kopmam hamilelik günlügünü imzalamadın mıDoğru canım hala buralarda da takılıyorum kopamadım
Tamam canım bugün yaptım resimde hiç belli olmuyo ama sanki çok çok silik bi çizgi var gibi geliyo yada ben görmek istediğim için görüyorumCanın yapmak istiyor ise başla bebeğim ama sadece erken olduğunu unutma
Bende 3 4 gün kalasıya yapmıştım negatif çıktı sonra kötü oldum acile gidince doktor kan testi istedi verdim o şekilde öğrendim hiç umudum yoktu negatif çıktığı için o yüzden umudunu kaybetme sürekli test yapıp kendini üzme bence benim görüşüm bu şekildeTamam canım bugün yaptım resimde hiç belli olmuyo ama sanki çok çok silik bi çizgi var gibi geliyo yada ben görmek istediğim için görüyorum
O nasıl yapılıyorKopma zaten kuzum ben olsam bende kopmam hamilelik günlügünü imzalamadın mıçıkmıyor da canım ondan sordum
Bende memnun oldum canımBende 97 :) memnun oldum kaderdaşımm :))
Doğru söylüyorsun canım ama insan merak ediyo işteBende 3 4 gün kalasıya yapmıştım negatif çıktı sonra kötü oldum acile gidince doktor kan testi istedi verdim o şekilde öğrendim hiç umudum yoktu negatif çıktığı için o yüzden umudunu kaybetme sürekli test yapıp kendini üzme bence benim görüşüm bu şekilde